Végre egy jó hír: Jönnek a GLAMOUR-napok!

2021. szeptember 7.
Ez a cikk több mint 6 hónapja frissült utoljára, a benne lévő információk elavultak lehetnek.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Tudjuk, már nagyon várod, hogy felkészülj a hűvös hónapokra és beszerezz pár meleg, vastag kincset. Azt is tudjuk, hogy szereted az új szezont azzal kezdeni, hogy lecsapsz néhány szuper új holmira, és mi is lenne ideálisabb alkalom, mint a GLAMOUR-napok, amikor kedvezményesen szerezheted be az új kedvenceidet! Ehhez címlapsztárunk, Dárdai Blanka is kedvet csinál, hiszen megmutatja a szezon kedvenc cipőjét, amibe azonnal beleszeretett ő is és mi is.

Főszerkesztőnk, Maróy Krisztina leveléből kiderül, mi mindenért érdemes beszerezned a GLAMOUR októberi számát!

A GLAMOUR magazin 17. születésnapját ünnepeljük most az októberi számmal, és ahogy 2005 óta, amikor az első születés napunkra kitaláltuk a GLAMOUR-napokat, minden évben, most is téged, a barátnőidet, az édesanyádat, a pótmamádat, az osztálytársnőidet, a kolléganőidet, a szomszéd lányt és az összes nőt ünnepeljük. Eltökélt szándékunk, hogy minden eszközzel, ami a kezünkben van, megpróbáljuk jobbá, teljesebbé, szebbé tenni az életeteket, és olyan inspirációt nyújtani számotokra a magazinnal, a digitális magazinnal és a közösségimédia felületeinkkel, amik tovább segítenek benneteket. Nagyon sokszor érezzük az online felületeken való kattintgatás után, hogy szorongunk, úgy látjuk, a mi életünk mások életének a közelébe sem ér, nálunk nincsenek olyan csodás pillanatok, mint amikből másoknál Dunát lehet rekeszteni, nekünk nincsenek dizájnerruháink, drága autónk, mi nem ülünk egész nap a tengerparton, luxusszállodákban, hanem épp le kell adnunk egy határidős munkát, vizsgára készülünk, túlórázunk, stresszelünk valami megmérettetés előtt, vagy úgy érezzük, annyi munkánk, teendőnk van, hogy egy csepp időnk sem jut magunkra. Elárulom nektek: ez a valóság, és a statisztikák is azt mutatják, hogy sajnos még mindig nagyon sok fizetetlen munkát végzünk, vagy túl vagyunk terhelve a munkahelyünkön, nem tudjuk megteremteni a magánélet és a munka közötti egyen súlyt, és ez sajnos hosszú távon kihat az egészségünkre is. A kirakatvilágban senki nem dolgozik, nincsenek túlórák, rossz pillanatok, nehéz napok, mert mindenki csak a legjobb oldalát mutatja, illetve azok szerepelnek, akiknek valami más forrásból ered a megélhetésük, nem úgy, mint nekünk. Értékeljétek magatokat, a kemény munkát, amit végeztek, ne hagyjátok, hogy hatással legyen rátok, depresszióssá tegyen a kreált valóság, aminek semmi köze az igaz élethez! Tanuljatok meg offline életet élni, higgyétek el, egy hét alatt jobban érzitek majd magatokat!

Boldog GLAMOUR-napokat! Vásárolj tudatosan, gondold át alaposan, mire van szükséged, és amit megspórolsz, költsd kikapcsolódásra, tanulásra, önmagad építésére! Az sokkal többet ér, mint egy valótlan Insta-feed!

GLAMOUR- napok október 7-10-ig! (Plusz 0. nap és ráadás +1 nap)

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Fenntartható biodesign és innovatív anyagtervezés - ez a Szimbio Lab sikerének két titka

glamour plusz ikon Fenntartható biodesign és innovatív anyagtervezés - ez a Szimbio Lab sikerének két titka

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Ezt a cold brew koktélt neked is el kell készítened egy forró nyári napon! (x)

Ezt a cold brew koktélt neked is el kell készítened egy forró nyári napon! (x)

Itt a nyár és vele együtt a GLAMOUR-napok - Szerezd be kedvenc kuponjaidat! (x)

Itt a nyár és vele együtt a GLAMOUR-napok - Szerezd be kedvenc kuponjaidat! (x)

Egyszerű használat és ragyogó végeredmény - Ebben a hajfestékben biztosan nem fogsz csalódni (x)

Egyszerű használat és ragyogó végeredmény - Ebben a hajfestékben biztosan nem fogsz csalódni (x)

Te tudod, mi a legjobb időpont a nyaralásra? - Most megmutatjuk! (x)

Te tudod, mi a legjobb időpont a nyaralásra? - Most megmutatjuk! (x)