Megjelent a GLAMOUR szeptemberi-októberi lapszáma, benne az őszi GLAMOUR-napok kuponfüzettel

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Már elérhető az újságosoknál és a szupermarketekben a GLAMOUR szeptember-októberi száma, címlapján a csodálatos Katie Holmesszal, wellness-tippekkel, divattanácsokkal, beauty-praktikákkal, izgalmas életutakkal és történetekkel, és persze a GLAMOUR-napok kuponjaival, amelyekkel tudatos és okos döntéseket hozhatsz a vásárlásaiddal kapcsolatban.

Megjelent a GLAMOUR szeptemberi-októberi lapszáma, a címlapon Katie Holmesszal - és ne felejtsd el, jönnek a GLAMOUR-napok, így a kuponfüzetet is megtalálod a magazin mellett
Megjelent a GLAMOUR szeptemberi-októberi lapszáma, a címlapon Katie Holmesszal - és ne felejtsd el, jönnek a GLAMOUR-napok, így a kuponfüzetet is megtalálod a magazin mellett
Fotó: GLAMOUR

Katie Holmes igazi stílusikon, aki képes akkor is divatot teremteni, ha csak kilép az utcára. Az októberi lapszámban ízelítőt nyújtunk divattipjeiből, megismerheted, hogyan vélekedik a színésznő a múltról, aki most már rendezőként és producerként maga is történeteket mesél el, de határozott véleménye van arról is, hogyan változott meg mára a hírességek kultúrája, és megtudhatsz többet új filmjéről is.

Izgalmas tartalmak

De nem ő az egyetlen fantasztikus, erős nő, akit jobban megismerhetsz. Az új lapszámból kiderül, milyen értékek fontosak Alexandria Ocasio-Cortez kongresszusi képviselőnő számára, vagy hogy miért jó az, ha egy olyan ismert ember, mint például Selena Gomez őszintén beszél az egészségügyi problémáiról. Újra megismerhetsz öt Trendteremtőt, akik elhivatottsággal és szenvedéllyel dolgoznak a területükön, legyen az egy fenntarthatóbb vagy egészségesebb vagy szimplán csak boldogabb jövő. Harcsa Veronika új kihívásairól mesél, Almási Kitti klinikai szakpszichológus pedig segít eligazodni a mindennapi kihívások stressze közepette.

A szezon kedvence a logóminta, segítünk kiigazodni, hogyan viseld, akár a legújabb farmertrendekkel, őkobőr vagy éppen kockás darabokkal, és párizsi sikket idéző megjelenésekkel, amelyekből szintén izgalmas összeállításokat álmodtak meg divatszakértőink. Megtudhatod, hogyan szépülhetsz gyógynövényekkel, mi az egészségesen fénylő haj és a ragyogó bőr titka, vagy hogy milyen köröm passzol hozzád a horoszkópod alapján.

A munka a lényeg

Az igazán tartalmas újság minden témáját napestig sorolhatnánk, legyen szó lélekről, testről, inspiráló emberekről, tippekről és jobbnál-jobb ötletekről, ezeket mind megtalálod a GLAMOUR szeptember-októberi lapszámban, amelyről Maróy Krisztina főszerkesztői bevezetőjében így ír:

Fantasztikus kedvezményekkel és 500 kuponnal jönnek a 2023-as őszi GLAMOUR-napok!

Fantasztikus kedvezményekkel és 500 kuponnal jönnek a 2023-as őszi GLAMOUR-napok!

Katie Holmes szerénysége, professzionális hozzáállása nagyon inspiráló a számomra. Nagyjából egykorúak vagyunk, ugyanúgy átéltük, hogyan lett a világunk túlzásba esve medializált, hogyan váltottunk át arra, hogy ma már többet nézzük mások életét, minthogy inkább élnénk a sajátunkat. Az is nagyon betalált nálam, ahogy a munkáról beszélt, és megmagyarázta, hogy hollywoodi színésznőként hogyan teheti meg, hogy kimegy egy tréningnadrágban az utcára. Pofonegyszerű választ adott, ami engem megerősített abban, amit mindig is vallottam: ne csináljunk az életünkből kirakatot, ne tegyünk úgy, mintha mi mindig tökéletesek lennénk, de amikor dolgozunk, akkor abba tegyünk bele mindent, amit csak tudunk.

Nagyon sokan azt gondolják, hogy a színészet, a magazinkészítés egy csillogó-villogó világ, csupa szuper, könnyű pillanat. Minden ilyennek tűnik ugyanis a közösségi médiában. Pont a lényeg marad ki ezekből a posztokból, az eredményhez vezető út, ami olykor nehéz érzelmileg, mentálisan, amihez sokat kell dolgozni, akár munkaidőn kívül is, hétvégéken. Az igazán jó dolgokhoz idő és sok energia kell, ezeket sosem fogjuk látni a posztokban, vagy a megjelenő végeredményben, mert az gördülékeny lesz, könnyed, vagy éppen megrázó, a mondanivalónak megfelelően. Nagyon fontosnak tartom, hogy mindannyian figyeljünk arra, hogy a közösségi média nem a valóság! A valóság ennél sokkal többet segít nekünk, ha megéljük, hogy jobb emberek legyünk, hogy fejlődjünk, hogy mélyüljön a kapcsolatunk önmagunkkal, a társainkkal, és egyre többet tudjunk arról, mi is igazából az, ami fontos."

Jönnek az elmaradhatatlan GLAMOUR-napok!

Október 12-15 között az őszi GLAMOUR-napokon a tudatos vásárlásé lesz a főszerep, ahol 20-55 százalék kedvezménnyel szerezheted be 335 márka termékeit vásárolhatod meg több mint 4500 üzletben és online. Ne hagyd ki a kedvezményeket, tanulmányozd át a kuponokat, készíts listát, és élvezd, hogy a tudatos döntéseidnek hála olyan minőségi termékeket próbálhatsz ki, amelyekkel már régóta szemeztél, vagy éppen olyan vásárlásokra is marad keret, mint egy wellness-hétvége vagy egy olyan minőségi ruhadarab, ami évekig hű társad lesz.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Szabad élet a komfortzónán innen és azon nagyon is túl: workaway életmódkalauz

glamour plusz ikon Szabad élet a komfortzónán innen és azon nagyon is túl: workaway életmódkalauz

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

5 termék, melyektől smink nélkül is ragyogóan szép lesz a bőröd (x)

5 termék, melyektől smink nélkül is ragyogóan szép lesz a bőröd (x)

6 tuti tipp, hogyan építsd be a mozgást a mindennapjaidba (x)

6 tuti tipp, hogyan építsd be a mozgást a mindennapjaidba (x)

Íme! A tökéletes esti arcápolási rutin, amitől másnap is ragyogni fog a bőröd (x)

Íme! A tökéletes esti arcápolási rutin, amitől másnap is ragyogni fog a bőröd (x)

Te tudod, mi a legjobb időpont a nyaralásra? - Most megmutatjuk! (x)

Te tudod, mi a legjobb időpont a nyaralásra? - Most megmutatjuk! (x)