Ajándékozás: hogyan ne nyúlj mellé?

Hirdetés

2023.november.23.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Személyre szabott meglepetést választani, aminek az ajándékozott őszinte mosollyal tud örülni, nem könnyű feladat. A kulcs az illető érdeklődési körében rejlik. Nagy olvasó hírében áll? Lepd meg egy könyvvel! Imádja a gasztronómiát? Vidd el egy izgalmas étterembe! És hogy mi a helyzet az utazás szerelmeseivel? Nos, az ő ingerküszöbüket egy fokkal nehezebb megugrani.

A kulcs az illető érdeklődési körében rejlik.
A kulcs az illető érdeklődési körében rejlik.
Fotó: Gettyimages.com

Olvasóknak

A nagy olvasóknak kimondottan nehéz ajándékot választani, hiszen ki tudja számon tartani, mit olvastak már el és mi az, ami még a kívánságlistájukon szerepel. Arról nem is beszélve, hogy egy bizonyos szintig élvezetes lehet a fizikai könyvek gyűjtögetése, de a legtöbb ház tárolási lehetőségei végesek. Ebben az esetben szuper ajándék lehet egy e-book olvasóval kedveskedni a választott személynek!

Ínyenceknek

Ha a választott személy nem veti meg a finom falatokat és a különleges ízélményeket, akkor remek ajándékötlet lehet, ha asztalt foglalsz számára egy olyan neves Michelin-csillagos étteremben, ahol korábban még nem járt! Garantáljuk, hogy ezt a meglepetést soha nem fogja elfelejteni, nem mellesleg élménynek sem utolsó!

Rendszeretőknek

Imád takarítani és nem tűri el a rendetlenséget? Egy olyan személy számára, akinek létszükséglet, hogy az élettere mindig rendben legyen, érdemes az ajándékozást gyakorlati szemszögből nézni. Mi az, amit igazán ki tud használni? Biztosak vagyunk benne, hogy az illető értékelni fogja, ha olyan eszközzel leped meg - például egy robotporszívóval-, ami elvégzi helyette a piszkos munkát, miközben ő pihenhet vagy egyéb háztartási teendőkkel foglalatoskodhat!

Kütyümániásoknak

Szívesebben bújja a telefonját a könyvek vagy a tv-nézés helyett? Bizonyára örömmel tölti majd el, ha megleped egy tablettel, aminek köszönhetően nagyobb kijelzőn tud böngészni a neten vagy YouTube videókat nézni. Kiváló ajándékötlet lehet nagyszülőknek, akik már nehezebben boldogulnak a telefonok apró kijelzőjével!

Utazóknak: 78 nyelv, ami a zsebedben is elfér - és nem a szótár az

Bizonyos dolgok felbecsülhetetlenül értékesek olyasvalaki számára, aki rajong az idegen országok kultúrájáért: a nyelvtudás. Mielőtt azonban összevásárolnál egy csomó nyelvkönyvet, mutatunk valami sokkal hasznosabbat! Intenzíven megtapasztalni külföldi országokat, elmerülni egy teljesen más kultúrában és igazán megismerni az ott élő embereket – ez az, amiről sokan álmodoznak, azonban csak kevesen váltják valóra. Mert míg a világ egyes részein el lehet boldogulni egy kis angollal, sok lenyűgöző ország megköveteli a helyi nyelv ismeretét. Ki szeretne minden utazás előtt hosszas nyelvtanfolyamokat elvégezni, vagy szótárhegyeket vinni magával? A megoldást az elektronikus fordítógépek jelentik, amelyek szinte bármilyen nyelvet spontán módon és pillanatok alatt fordítanak le többletköltségek generálása nélkül.

Fotó: Vasco

Nyelvtudás nélkül mindenkinek, aki külföldre utazik, támaszkodnia kell a nyelvi fordítójára. Még belegondolni is rossz, mi történhet, ha esetleg nem értjük meg a repülőtéri bejelentéseket, ha baleset esetén nem tudjuk megértetni magunkat a kórházban, vagy ha véletlenül nemkívánatos ételeket rendelünk az étteremben. Ilyen esetekben elengedhetetlen a megbízható, pontos és gyors fordítás. A Vasco Translator V4 fordítógép összesen 108 támogatott nyelven működik, beleértve a dialektusokat és nyelvváltozatokat (például a brit angolt vagy a kanadai franciát). A készülék ezt nem csak 96%-os pontossággal, de fél másodpercnél is rövidebb idő alatt lefordítja.

Az új Vasco Translator V4 fordítógép kiváló ajándék lehet nagyutazóknak, idősebbeknek, akik szívesen utaznak, de nem beszélnek nyelveket, vagy a külföldön dolgozó/tanuló gyerekeknek! Most 5% kedvezménnyel vásárolható meg a készülék a GLAMOUR5 promóciós kóddal. Látogass el a honlapra és rendeld meg a készüléket, amíg a készlet tart! Részletek a Vasco Electronics Magyarország weboldalán: vasco-electronics.hu

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

3 bőrápoló, amit minden nőnek érdemes beépítenie a rutinjába

3 bőrápoló, amit minden nőnek érdemes beépítenie a rutinjába

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Glamour-napok ősz 2023

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Szépséghírek

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

PR

Tudod, mi az a nászutas betegség? Eláruljuk (x)

Tudod, mi az a nászutas betegség? Eláruljuk (x)

PR

Tényleg felmerülhet a gyanú, hogy megcsal a párod, ha hüvelygombád van? (x)

Tényleg felmerülhet a gyanú, hogy megcsal a párod, ha hüvelygombád van? (x)

PR

Így küzdötte le a Szex és New York Samanthája a klimax nehézségeit (x)

Így küzdötte le a Szex és New York Samanthája a klimax nehézségeit (x)

PR

Ez a valódi oka a felfázásnak (x)

Ez a valódi oka a felfázásnak (x)