Készítsd el a nyár kedvenc kávékülönlegességét, kevesebb, mint öt perc alatt!

Hirdetés

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Már nagyon vártuk az év egyik leghangulatosabb eseményét, ahol a szezon egyik legnagyobb kedvence, a hűsítő cold brew, és annak koktélvariációi kerültek fókuszba. A De’Longhi kávékülönlegességeinek Dobos Evelin színésznő, Barta Zsuzsi és Czuczi-Szabó Vanessa influenszerek is nagy rajongói.

A nyár kedvenc hűsítő, kávés finomsága
A nyár kedvenc hűsítő, kávés finomsága
Fotó: Pap Dávid

Az utóbbi időkben új alapokra került a kávézás fogalma. Évről évre egyre több kedvenc bűvöli el a fogyasztókat. A cold brew most a kávézók és a koktélbárok után már az otthonodat is meghódítja. Csapj le egy szuper De’Longhi kávégépre, és mutasd meg, hogy egy igazi barista veszett el benned!

A nyár slágere

Nem véletlen, hogy a forró nyári hónapok egyik legnagyobb slágere a hideg, frissítő cold brew hűsítő italok. A De’Longhi kávés eseményen két profi szakember dr. Pálffy László mixológus és Boros Zoé barista avattak be minket a legfontosabb részletekbe.

A De'Longhi kávés eseményen a cold brew tejjel, és koktélvariánsként is remek kulináris élményt nyújtott
Fotó: Pap Dávid

A cold brew különlegességének titka, hogy nem hagyományos főzéssel, hanem hideg vízzel készül, így a savak teljesen másképp oldódnak ki, a végeredmény egy sokkal lazább főzetet eredményez, amit önmagában, de számtalan koktélverzióban próbálhatsz ki. A hagyományos cold brew időigényes elkészítésével ellentétben, a De’Longhi szuper kávégépeinek köszönhetően pillanatok alatt mennyei ízvariánst varázsolhatsz az asztalra.

Légy profi barista!

A szakemberek segítségével három szuper kávégépet ismerhettünk meg. A De’Longhi egyedülálló Cold Extraction technológiája megőrzi kedvenc szemes kávéd virágos aromáját és természetes édességét, így tökéletes élményt nyújt. A legjobb hatás érdekében válaszd a De'Longhi Eletta Explore automata kávéfőzőt, amivel több, mint 50 forró vagy hideg kávéreceptet készíthetsz el, melyek között meleg, vagy hideg tejhabos kávékat, valamint cold brewt is találsz.

A De'Longhi szuper kávéfőzői új alapokra helyezik a kávézás fogalmát
Fotó: Pap Dávid

A Cold Extraction technológia segítségével kevesebb mint öt perc alatt készítheted el cold brew italodat. Fedezd fel a De’Longhi La Specialista Maestro vagy a La Specialista Arte Evo kávéfőzőket is, melyek a hagyományos fekete ízvariánsok mellett, Cold Extraction hideg aromakivonási technológiával segítenek elkészíteni a tökéletes kávét. Akkor is ideális választás, ha a manuális gépeket preferálod, a gépek segítségével igazi baristaként készítheted el kedvenc feketédet.

Dobos Evelin színésznőt már gyerekkorában elbűvölte a fekete illata
Fotó: Pap Dávid

A cold brew a hazai hírességeket is meghódította

Dobos Evelin színésznő már kislányként is imádta a kávé illatát, azóta felnőttként pedig a kávé szerelmese. „Mindig is fontos volt számomra a minőség, a kávéfogyasztási szokásaim során is erre törekszem. A nyári kánikulában szeretek kísérletezni a különböző változatokkal. Az egyik nagy kedvencem a cold brew, melyet önmagában is imádok, de számtalan alapanyaggal például különböző gyümölcsökkel, tonikkal kiegészítve is frissítő élményt nyújt.”

Barta Zsuzsi influenszert barista férje avatta be a kávé világába
Fotó: Pap Dávid

Barta Zsuzsi influenszert barista férje avatta be a kávék világába, azóta pedig rendszeresen fogyasztja a különböző kávés finomságokat. „Bevallom, én még csak most kezdek ismerkedni a cold brew kávévariánsokkal, de abban biztos vagyok, hogy a nyári partikon, mindenképp meglepjük majd a barátainkat egy-egy kávés koktéllal.”

Czuczi-Szabó Vanessa influenszer is részt vett a De'Longhi kávés eseményén
Fotó: Pap Dávid

Czuczi-Szabó Vanessa influenszer is rajong a kávés különlegességekért, akit szintén a párja avatott be a különböző folyamatokba. „Általában a különböző tejes megoldásokat fogyasztok, imádom, hogy a De’Longhi kávéfőzőmmel bátran kísérletezhetek a különböző változatokkal. Nyáron a lazább, könnyebb kávékat részesítem előnyben, a cold brew minden formában remek választás a forró nyári hónapokban.”

Ha az otthonodban is szeretnéd megkapni a tökéletes cold brew élményt, mindenképp szerezd be a De’Longhi valamelyik szuper kávéfőzőjét, és helyezd új alapokra a kávézás fogalmát. Vásárold meg a GLAMOUR-napok Summer Week ideje alatt, azaz július 11-e és 14-e között 25 százalék kedvezménnyel a készlet erejéig a megjelölt De'Longhi kávégépeket a MediaMarkt üzletekben és online.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Az irodalomterápia és a pszichológia szerelemgyereke: ismerd meg az alkotáslélektant

glamour plusz ikon Az irodalomterápia és a pszichológia szerelemgyereke: ismerd meg az alkotáslélektant

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Ezekre a dolgokra figyelj oda, hogy a nyaralás gondtalan legyen! (x)

Ezekre a dolgokra figyelj oda, hogy a nyaralás gondtalan legyen! (x)

Egyszerű használat és ragyogó végeredmény - Ebben a hajfestékben biztosan nem fogsz csalódni (x)

Egyszerű használat és ragyogó végeredmény - Ebben a hajfestékben biztosan nem fogsz csalódni (x)

Te tudod, mi a legjobb időpont a nyaralásra? - Most megmutatjuk! (x)

Te tudod, mi a legjobb időpont a nyaralásra? - Most megmutatjuk! (x)

Kocsival mentek nyaralni? Íme néhány tipp, melyekkel csökkenthetitek az utazás költségeit! (x)

Kocsival mentek nyaralni? Íme néhány tipp, melyekkel csökkenthetitek az utazás költségeit! (x)