Ez a sorozat a legjobb választás neked a csillagjegyed alapján

2021.augusztus.22.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Te is voltál már bizonytalan a Netflix hatalmas kínálatát látva, hogy melyik sorozatba érdemes belekezdened? Biztosan ismered a látszólag végtelen görgetést, amíg megtalálod a megfelelő sorozatot, a vacsorád már kihűlt és lassan aludni is kéne. Ha pedig még rá is böksz egy olyan sorozatra, ami távol áll tőled, még bosszúsabb leszel.

Ez a sorozat a legjobb választás neked a csillagjegyed alapján
Fotó: Rexfeatures

Nos, ettől most megkímélheted magad, a csillagok segítenek, melyik sorozat az, ami egész biztosan illik hozzád.

Kos (03. 21-04. 20.) - Riverdale

Nem is találhatna a Kos jobb sorozatot a Riverdale-nél, ami egy kisváros rejtélyeit és egy diák rejtélyes halálának esetét tárja fel. A klasszikus Archie képregények karakterei alapján létrejött Riverdale hazugságokkal és titokzatossággal teli. Gondolkodtató, nem rohanó, izgalmas történet, ami tökéletes választás a Kosnak. És hé, Archie hajának színe éppen olyan, mint a Kosé.

Erre a Trónok harca karakterre hasonlítasz a csillagjegyed alapján

Erre a Trónok harca karakterre hasonlítasz a csillagjegyed alapján



Bika (04. 21-05. 20.) – A Bridgerton család

Remek választás. Minden olyan elem benne van, amire a Bika vágyik: kifogástalan stílus, szépség és drámai vonal. Napokon át kiváló szórakozást nyújt, de nem lepődünk meg, ha egy nap alatt ledarálod az egész első szezont.

Ikrek (05. 21-06. 21.) - Fekete tükör

Fotó: Rexfeatures

A Fekete tükör kitűnő választás az Ikrek számra, mert nemcsak a technológia veszélyeiről szól, hanem kimondottan minőségire is sikerült. A sorozat minden része különálló, más karakterekkel a technológia sötét oldalát mutatja be lenyűgöző és hűvös, különleges effektekkel.

Rák (06. 22-07. 22.) – Így jártam anyátokkal

Ha sorozatról van szó, akkor a Ráknál egyértelműen a vígjáték műfaja dominál, remek mintapéldája ennek, az Így jártam anyátokkal pedig kitűnő választás számára. A sorozat 5 jó barát mindennapi életét mutatja be, amiből meglepően sokat egy bárban töltenek, miközben a sorozat hőse, Ted Mosby az igaz szerelmet vadássza. Tökéletes választás a Ráknak, ha csak szeretne egy kicsit kikapcsolódni, és persze a romantikus szerelmi szál sem hiányzik belőle, amire a Rák amúgy is különösen kapható.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) - Modern család

Az Oroszlán remek humorérzékével bármikor jól szórakozhat, ha előveszi az utóbbi évek egyik legnagyobb sikerű sorozatát. A szereplők egyenként is mind nagyon erős karakterek, sztorijaik pedig bármikor jó kikapcsolódást nyújtanak az Oroszlánnak.

Szűz (08. 24-09. 23.) - Unbreakable Kimmy Schmidt

Fotó: Rexfeatures

Csakúgy, mint a Szűz, Kimmy Schmidt is furcsa, vicces és abszolút egyedi. Mivel a Szűz gyakran érzi azt, hogy félreértik, még jobban át fogja érezni Kimmy küzdelmét, és szívesen nézi, ahogy saját útját egyengeti.

Mérleg (09. 24-10. 23.) - Szívek szállodája

Fotó: Rexfeatures

A Szívek szállodájában minden elem megvan, amire a Mérleg vágyik: nosztalgikus, édes és a szereplők közti kémiát sem nélkülözi. A Mérleg szeret olyan sorozatokat nézni, amik jó szórakoztatást nyújtanak, de mégsem túl elgondolkodtatók. A Szívek szállodája a legjobb választás egy könnyed otthoni hétvégére egy kis drámával megspékelve.

Skorpió (10. 24-11. 22.) - Mindhunter - Mit rejt a gyilkos agya?

Fotó: Rexfeatures

A Mindhunter igazi bűnügyi-pszichológiai sorozat, ami gyilkosok elméinek legsötétebb rejtekeit tárja fel. Különösen izgalmas sorozat a Skorpió számára, aki mindig az igazság megismerésére törekszik, a sötét részletek pedig elég hátborzongatók és lenyűgözők ahhoz, hogy lebilincselő kikapcsolódást nyújthasson a nézőnek.

Nyilas (11. 23-12. 21.) - Sense8

Fotó: Rexfeatures

A Sense8 tökéletes választás az utazni szerető Nyilas számára. A különös sorozatban semmi nem az, aminek látszik. Egymás számára idegenek életét követi figyelemmel, akik egy napon születtek és mentálisan kötődnek egymáshoz. A világ különböző tájain, például Szöulban, Berlinben vagy San Franciscóban laknak. Igazi természetfeletti történet remek helyszínváltásokkal.

Bak (12. 22-01. 20.) – Hogyan ússzunk meg egy gyilkosságot

Fotó: Rexfeatures

Nem kérdés, hogy a Baknak heves ambíciói vannak, ha a sikerről van szó. Az Így ússzunk meg egy gyilkosságot meghatározó karakterei éppen ilyenek. Az ügyvédes krimidráma garantáltan a képernyőhöz láncol, és csak úgy falod egymás után az évadokat.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) - Stranger Things

Fotó: Rexfeatures

A Stranger Thing egy csapat gyerek természetfeletti erőkkel folytatott kalandjait követi nyomon a 80-as években. Egészen biztos, hogy a Vízöntő szeretni fogja a rejtélyes történetet, amelyben az egyik központi karakter, Will titokzatosan eltűnik. Egyedülálló és mégis klasszikus történet barátokról.

Halak (02. 20-03. 20.) - Crazy Ex-Girlfriend

A Halak nem mond nemet a zenére és a romantikára, így a Crazy Ex-Girlfriend ideális választás lehet tele zenével és érzelmi töltettel. Nem kérdés, hogy érdemes követni Rebecca Bunch kalandjait, biztosan nem fogod megbánni.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Ez lenne rá a bizonyíték, hogy Katalin hercegné jobban van?

Ez lenne rá a bizonyíték, hogy Katalin hercegné jobban van?

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője