Feledkezz bele a karácsonyi forgatagba

Szponzorált tartalom

2019.december.14.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Mostanra már egyértelmű, hogy nem kell ahhoz messzire utaznod, hogy ünnepi hangulatba kerülj. A budapesti karácsonyi vásárokról külföldön is ódákat zengenek, így te sem hagyhatod ki őket. Kerekedj fel, és meglátod, hogy hazai környezetben is magával fog ragadni az ünnepi hangulat!

Feledkezz bele a karácsonyi forgatagba
Fotó: Shutterstock

A karácsonyi fények, illatok, színek országszerte képesek elvarázsolni decemberben, ám Budapesten ezeket még a pezsdítő városi lüktetés is megfejeli, amit neked is feltétlenül meg kell tapasztalnod. Feltétlenül tölts legalább egy napot úgy, hogy magadba szívod a főváros karácsonyi hangulatát, élvezd a fűszeres illatatokat és gyönyörködsz az ünnepi fényekben. Akár egy turista, úgy barangolhatsz a mesés forgatagban, így valóban minden egyes kis csodára olyan áhítattal tudsz majd nézni, mint ahogy gyerekként tetted az ünnep alkalmával. Budapesten az év végén is rengeteg vásár és program vár, nem lesz nehéz egyikből a másikba sodródnod az ünnepi tömegben.

Egy biztos: ahhoz, hogy mindent láss, le fogod járni a lábad. Az órákon át tartó talpalás ugyanakkor szerencsére akár egy edzésnek is beillik, ezért érdemes nyomon követned, hogy pontosan hány lépést teszel meg és ezzel hány kalóriát égetsz el az ünnepre hangoló sétád alatt. Ennek ellenőrzésében a legpraktikusabb kiegészítőd egy okosóra lehet. Rengeteg változat létezik ma már, de ha ránk hallgatsz, akkor biztosra mész és a legjobbat választod! A Huawei Watch GT 2 okosóra olyan, mintha csak rád szabták volna, ultravékony kialakításának köszönhetően tényleg nagyon kényelmes viselet, ráadásul az elegáns fémkeretnek hála igazi ékszeróraként is funkcionál.

Túl azon, hogy a lépésszámláló és a kalóriafigyelő adatait figyelembevéve rögtön tudni, fogod, hogy az aznapra tervezett edzést akár ki is hagyhatod, sőt még akár egy illatos kürtőskalácsot is megengedhetsz magadnak, van még egy igazán fontos előnye az okosórának, amit különösen az ilyen helyzetekben értékelsz majd. A nagy tömegben nyilván te sem szereted percenként nyitogatni a táskád, ha új levelet, üzenetet kaptál, vagy esetleg telefonon hívnak. A Huawei Watch GT 2 új szintre emeli a mindennapi praktikum fogalmát, elég csak az órádra pillantanod, és máris láthatod a beérkező üzeneteidet, vagy a közösségi média alkalmazás értesítéseit. És ha tele lesz a kezed a sok-sok ajándékkal, az okosórádra pillantva azt is tudni fogod, hogy ki szeretne mielőbb beszélni veled és kit hívj vissza, miután szusszantál egyet a bevásárlókörút után. Az ünnepi készülődés során, akár a kényelmes vásárlásról, akár az egészségedről van szó, az okosórádra számíthatsz.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Napi horoszkóp: Az Ikrek húzza meg a határait, a Skorpió anyagi elismerésre számíthat - április 19.

Napi horoszkóp: Az Ikrek húzza meg a határait, a Skorpió anyagi elismerésre számíthat - április 19.

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője