Teremts igazi dolce vita életérzést az ebédlődben!

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A karantén alatti időszak jó lehetőség, hogy végre olyan dolgokat is kipróbálj, amit idáig csak halogattál. Az otthoni sütés-főzés, az ízek találkozása, most még nagyobb szerepet kapott, nincs olyan, aki ne kísérletezne a konyhában. Időnként azonban érdemes olyan napokat is beiktatni, amikor kényezteted magad és megkóstolod valamelyik vendéglátó egység pompás kínálatát. Erre a hétre az immár ikonikussá vált Vapiano Étteremet ajánljuk neked, ami olasz ételeivel, desszertjeivel már a kezdetektől belopta magát a szívünkbe.

Teremts igazi dolce vita életérzést az ebédlődben!
Fotó: Shutterstock

Bár a rendkívüli helyzet kicsit megnehezíti az étterembe járást, a Vapiano azon éttermek közé tartozik, ahol a megszokott nyitvatartási idő mellett, az aktuális korlátozásoknak megfelelően, elviteles szolgáltatást nyújtanak, valamint három ételkiszállító cég a Wolt, a Netpincér és a Bolt applikációkon keresztül szállítják házhoz az ételeket. Bár a korlátozások után egy szűkített, közönségkedvenc étlappal rukkoltak elő, -amin a tételek árát nagy mértékben, kb. 20 százalékkal csökkentették, hogy a jelen helyzetben ezzel is segítsék fogyasztóikat- tegnaptól új ételekkel bővült a menükártyájuk. Az alapanyagok magas minősége és frissessége természetesen ebben az időszakban is az egyik legfontosabb szempont, a segítségükkel igazi dolce vita hangulatot teremthetsz a nappalidba.

Az eredeti olasz ízélményt nyújtó kínálatban remek előételek, levesek, a saját ízlésedre formálható tészták, illetve pizzák és desszertek is helyet kapnak. Válogass kedvedre az ízek közül, dobj össze magadnak egy pompás háromfogásos menüt. Az utánozhatatlan paradicsomlevesük, a megunhatatlan Insalata Nizza néven futó tonhalsalátájuk és a rendkívül könnyed és finom panna cottájuk tökéletes hármast alkot. Nagy kedvencem az előételek között található Insalata caprese saláta, melyben az édes paradicsom és az omlós mozzarella remekül kiegészítik egymást, de muszáj megemlíteni a Pasta scampi spinaci tésztát is, melyet királyrák, házi bazsalikomos pesto, spenót, koktélparadicsom és mozzarella tesz különlegessé. Természetesen az olasz virtus megtapasztalásához nem maradhat el a listádról a tiramisu, az olasz desszertek királynője.

Rendelj tőlük házhoz, vagy a szigorú szabályokat betartva kérd tőlük elvitelre valamelyik finomságot. Reméljük hamarosan a megszokott módon újra személyesen is élvezheted a Vapiano étteremek atmoszféráját sőt legújabb helyszínükön, az Allee bevásárlóköpontban is zajlanak már a munkálatok, annak nyitását pár hónap múlva tervezik. Figyeld a social felületeiket a nyitással kapcsolatos friss információkért.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Beyoncé ledobta a pucérruha bombát, és bebizonyította, hogy ezen a téren is ő diktál

Beyoncé ledobta a pucérruha bombát, és bebizonyította, hogy ezen a téren is ő diktál

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője