12 dollármilliomos elmondta, hogy mi a sikerük kulcsa

2018.december.30.

Nézd meg ezeket a lelkesítő idézeteket, amikben különböző milliomosok elmondják, mit tesznek azért, hogy még produktívabbak legyenek. De ne csak olvasd, alkalmazd is a tippeket saját rutinodban, mindennapjaidban.

Siker
Fotó: Shutterstock

1. "Kezdj jó emberekkel, határozd meg a szabályokat, kommunikálj a munkatársaiddal, motiváld és jutalmazd őket. Ha mindent hatékonyan akarsz csinálni, nem hagyhatod ki ezeket" - Lee Iacocca, a Ford Mustang fejlesztője.

2. "A munkád tölti ki az életed jelentős részét, ezért, ha igazán elégedett akarsz lenni, hinned kell benne, hogy jó munkát végzel. Ez pedig csak úgy lehetséges, ha szereted, amit csinálsz" - Steve Jobs, az Apple alapítója.

3. "Az én sikerreceptem: kelj fel korán, dolgozz sokáig, találj olajat" - Paul Getty amerikai iparos és olajmágnás.

4. "A kemény munka messzire mutat. Manapság sok ember keményen dolgozik, ezért meg kell győződnöd arról, hogy még nehezebb munkát végzel, el kell hozzá köteleződnöd és megvalósítanod" - Lakshmi Mittal, az ArcelorMittal, a világ legnagyobb acélipari vállalatának vezérigazgatója.

5. "Ha nem tudod, mit tegyél, tedd meg azt, amit tudsz" - Tony Robbins vállalkozó, író.

6. "A produktivitás sosem a véletlen műve. Mindig a kiválóság, az intelligens tervezés és a koncentrált erőkifejtés melletti elkötelezettség eredménye" - Paul J. Meyer, a Success Motivation Institute alapítója.

7. " Nincs sem óra, sem munka, sem pénzmennyiség, ami megakadályozná, hogy megvalósítsam a legjobbat, ami bennem van" - Harland Sanders, a KFC étteremlánc alapítója.

Ezzel a modellel jár Brooklyn Beckham most

Ezzel a modellel jár Brooklyn Beckham most

Ezzel a modellel jár Brooklyn Beckham most

8. "Minden alkalommal, amikor jó döntést hozol vagy valamit szépet csinálsz, keményen dolgozol, mindent megteszel, amit megtehetsz, elkötelezed magad egy olyan életre, amiben csak reménykedhetsz, hogy meghaladja a legvadabb álmaidat. Vigyázz az apró dolgokra - még azokra is, amiket utálsz - kezeld őket a saját jövőd ígéreteként. Hamarosan látni fogod, hogy a szerencse a merészeket kedveli" - Sophia Amoruso, a Nasty Gal vezérigazgatója.

9. "Ne pocsékold arra az időd, hogy egy falon dörömbölsz, azt remélve, hogy ajtóvá változik" - Coco Chanel, a Chanel divatház alapítója.

10. "A nagy sikerek két legfontosabb kulcsa: először a megfelelő helyen lenni a megfelelő időben, és másodszor, kezdeni is valamit vele" - Ray Kroc üzletember, aki a McDonalds-ot a világ egyik legsikeresebb gyorsétterem-láncává tette.

11. "A kemény munka az elméből és a szellemből őrzi meg a ráncokat" - Helena Rubinstein, kozmetikai vállalkozó.

12. "A hatékonyság az, amikor helyesen csináljuk a dolgokat. Az eredményesség az, amikor a helyes dolgokat tesszük" - Peter Drucker vezető tanácsadó.

Ez is érdekelhet

Az önkielégítés jobbá teszi a világot, és erre bizonyítékunk is van!

Az önkielégítés jobbá teszi a világot, és erre bizonyítékunk is van!

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói