12 dolog, ami sosem megy ki a divatból

2022.január.5.

Néhány ruhadarab, a textil hajpánt és a hegyes műköröm kimehet a divatból, azonban van néhány dolog, ami örök. Természetesen nem csak a ruhatárunkat kell kielemeznünk ezen a téren, hiszen a `divat` adott viselkedésmódokra és gesztusokra is vonatkozhat.

12 dolog, ami sosem megy ki a divatból
Fotó: Gettyimages.com

Most összegyűjtöttünk 12 dolgot, amit sosem tudnánk megunni!

1. A farmer

A fehér most a jövő nyárig a szekrénybe kerül, de cserébe a tél elhozza a díszített-hímzett kék farmereket. No és persze továbbra is teljesen természetesen kell viselni, fehér blúzzal, szép trikóval. Igazi klasszikus.

2. Levelet írni

És persze: válaszlevelet kapni. Hogy miért jobb a papírlevél az e-mailnél? Mert összegyűjtheted a legkedvesebbeket, elteheted őket egy cipősdobozba, hogy aztán egy szép, havas estén egy pohár bor mellett elővedd, és egy-két órára visszarepülj az időben…

3. Az úriemberek

Akármi is a divat, minket továbbra is zavar, ha egy ajtó pont az orrunk előtt csapódik be. Rendben, emancipálódtunk, de a jó modor arra való, hogy kimutassa a felénk irányuló tiszteletet. Hiszen mi is megadjuk nekik, elvárhatjuk, hogy ők is megadják nekünk. Vagy nem?

4. A szerelem

A legcsodálatosabb és leghatalmasabb erő a világon, amihez bizony a könnyek is hozzátartoznak néha. A szerelem hatalmát soha, semmi sem törheti meg. Teljesen mindegy, hogy tizenöt vagy ötvenöt éves vagy, bármikor bekopoghat. Ha már vártad, engedd be!

5. Nyaralás a legjobb barátnőddel

Nincs veszekedés, hogy elmenjetek-e este shoppingolni a nyaralóhely bevásárlóutcájába, senki sem nyaggat, hogy nehogy túlsúlyt kelljen fizetned a bőröndödért a reptéren, nem kell sokat beszélni (csak ha akarsz, márpedig akarsz), és közben megint annyira közel kerültök, hogy évközben bármikor kisírhatjátok magatokat egymás vállán. Az pedig nagyon kell.

6. Szerelmes zenék, neked

Állított már össze neked a barátod különleges, kettőtöknek, kettőtökről szóló számokból álló kazettát vagy CD-t? Az egyik leggyönyörűbb ajándék annak is, aki adja, annak is, aki kapja. Igazából egyedül jó hallgatni, amikor valamiért távol van a kedves.

7. A személyiség

A rúzsod lehet egyik nap mélyvörös, másnap meg elegánsan színtelen. Felvehetsz rövidke miniszoknyát, hogy legközelebb decensen a térd fölé érő költeményben pompázz. Ki tilthatná meg, hogy kiéld a vágyaidat, és kipróbálj minden trendet? De a lényeg mégiscsak az, hogy mi van belül. Légy hajlíthatatlan, soha ne add fel, és soha ne tégy olyat másnak, ami rosszul esne neked.

8. Szerenád

A naplementék és a gyertyafényes vacsorák csupán tetszetős és hangulatos kiegészítők egy olyan férfinak, aki maga játszotta szerenáddal akar (és tud) meghódítani.

9. A flört

Szemtől szemben, meglepően, merészen, játékosan és spontánul. Sokkal jobb, mint interneten kutatni a nagy ő után. A szakértők szerint ugyanis ott túl nagy, túl nyomasztó a sikervágy. A flört életszerűbb, természetesebb.

10. A főzés

Mert a barátságot és a szerelmet a gyomrodban is érzed. A közös főzőcske intimebb együttlét, mint a szex? Azt azért nem. De majdnem.

11. Köszönetet mondani

Anyukádnak egy csokor virággal - mindenért. Apádnak egy jó könyvvel. Testvéreidnek, szeretteidnek, barátaidnak, vagy akárcsak egy egyszerű köszönömmel a kedves bolti eladónak. Légy hálás, ha valamiért hálásnak kell lenned, mert semmi mással nem okozhatsz nagyobb örömöt azoknak, akik szeretnek.

12. A kis herceg

Még az sem tudta elhasználttá tenni, hogy évente több millió ballagási kártyán és esküvői meghívón idézik. Saint-Exupéry klasszikus regénye akárhányszor újraolvasva is gyönyörű, bölcs és varázslatos. És közben visszahozza a távolodó ifjúságot...

Ez is érdekelhet

Jenna Ortega nemcsak Hollywood új üdvöskéje, de a vörös szőnyeg új hercegnője is

Jenna Ortega nemcsak Hollywood új üdvöskéje, de a vörös szőnyeg új hercegnője is

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói