2024 sokkal jobb év lesz! Erre számíthatsz pontosan a numerológia szerint

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Az elmúlt évek a legtöbbünknek nem voltak egyszerűek. A numerológus 2020-ra teszi a fordulópontot, ahogy egyébként az asztrológusok is, amikor ez a hatalmas változás, ami még mindig tart, elindult. Semmit nem lehetett tenni, csak elfogadni.

Mit hoz 2024 a numerológia szerint?
A 2024-as év numerológiai szemszögből
Fotó: Getty images/Glamour

Kinek kapcsolatokat, szeretett embereket, kinek munkahelyet kellett elengednie, volt elég feszültség, bizonytalanság, konfliktus 2020 óta. Sohonyai Ibolya most arról beszélt nekünk, mit hoz 2024 a numerológia szerint ?

2024 nyolcas év: nagyon összetett a kép

Ibolya, bár már messzinek tűnik, a hatása miatt még mindig felhívja a figyelmet a 2020-as évre, ahol a 20-as szám elöl van. Ez a tarot kártyában a feltámadás lapja. 2020-ban elmondása szerint konkrétan megfújták a harsonát, hogy ideje ébredni, ideje a fényre menni! A 20-as a karma lapja is, ezáltal mindenkit nyilvánvalóan érint, de mindenki saját életfeladatához, karmájához képest kapja a tanításokat, megsegítéseket, ébredéseket, így nagyon variábilis lehet, hogy kivel mi történt 2020-szal kezdődően. Egy biztos: nagyon átütő, kikerülhetetlen, változást hozó volt ez az év. Minden azt a hatást hozta, hogy tényleg ébredjünk már fel!

Ahogy egyre közelebb vagyunk 2023-as év végéhez, természetesen egyre jobban érdekel mindenkit, hogy vajon mit is hoz nekünk 2024. Ez bizony egy nagyon összetett energia a numerológus szerint. Megjelenik a figyelemfelhívás az összetartó közösségek fontosságára. A női energia elől van, az a kettes, a nő tartja a dolgokat, de mögötte ott van a férfienergia. Nagyon fontos hát, hogy a női és férfi energia együttműködjön bennünk, ne nyomjuk el egyiket se, ne hagyjuk dominálni se ezt, se azt.

A kettő meg négy, az egy hatos energia. Tehát itt előjön a család, és az, hogy 2024 a döntések éve is. Ez azt is jelenti a szakember szerint, hogy ideje lenne felismerni azt, hogy mennyire fontos, mennyire nagy érték az, hogy van családunk, vagy van párunk, vagy van gyermekünk, vagy baráti körünk, akik olyanok, mint egy család.

Így segíthet a számmisztika megmenteni a párkapcsolatodat

Így segíthet a számmisztika megmenteni a párkapcsolatodat

Hányféleképpen mutassa már meg az élet, hogy a közösségnek van a legnagyobb ereje?

Nézzünk csak rá a 2024-es évre másképpen is, mit mond róla a numerológia! Ha összeadjuk az egészet, akkor ez egy nyolcas évre jön ki. Ami azt jelenti, hogy a hét szűk, nehéz esztendő után jöhet egy sikeres év is, ha jól megléptük, ha megtettük mindazt, amire kért bennünket az élet, akkor azzal az energiával tudtunk előre lépdelni. Itt nagy különbség lesz azok között, akik tették a dolgukat, és azok között, akik lébecoltak az elmúlt hét évben.

Te jutalmat kapsz, vagy mindenért meg kell fizetned?

A nyolcas év a döntések, a peres ügyek, a jogi dolgok, akár családszinten, akár országos szinten. Tehát ebben az évben sok olyan döntés születik, amik megint a családtámogatást helyezik előtérbe. A numerológus azonban figyelmeztet, hogy nagyon figyeljünk oda, milyen szerződést írunk alá, mert ez a jog éve is.

Ha felvesszük a CSOK-ot, vagy bármilyen családtámogatást, hitelt, mindenképpen olvassuk el a kisbetűs részt is, és tudjuk, hogy mit vállalunk! Ha most olyasmit írunk alá, ami nincs rendben, vagy nem olvastuk el azt a kis betűs részt, esetleg nem tudjuk, hogy mit vállaltunk, akkor ennek később sajnos nagy ára lesz. Hiszen ez az igazság pillanata, tehát minden szinten, a vállalásainkkal szemben is eljött az igazság pillanata. Minden számlát ki kell fizetnünk ebben az évben.

Ez azt is jelenti, hogy ha az előző hét évben jól cselekedtél, és tényleg tetted a dolgodat, akkor a nagy jutalmat (pénzt, elismerést) is felveheted. Tehát nem feltétlenül kell, hogy fizessünk, hanem olyan csekket is kaphatunk, ami azt mondja, hogy nagyon ügyes voltál, sikeres voltál, most learathatod a hét év munkáját, a hét év gyümölcsét. Ez a nyolcas év a család szintjen, egyéni szinten is sikerre vihető.

A numerológus felelhívja a figyelmünket arra is, hogy különös odafigyeléssel tartsuk be ebben az évben a törvényt, a jogot, de olyan apróságokra is jobban figyeljünk oda, hogy ne parkoljunk szabálytalanul, mert ebben az évben egyből benyújtják a számlákat, megkapjuk a büntetéseket. A nyolcas számot a Szaturnusz uralja. Ő mindig egy bölcs, szigorú tanító. Minden egyes aláírással, megegyezéssel teremtünk, nagyon fontos, hogy egyensúlyban legyen az, amit vállalunk, és amit tudunk teljesíteni. A kiegyenlítődésre, tehát itt a mérlegre is kell nagyon figyelnünk, hogy mindig egyensúlyban legyen.

Hogyan vess véget egy karmikus kapcsolatnak, ami csak fájdalmat okoz? Íme a válasz

Hogyan vess véget egy karmikus kapcsolatnak, ami csak fájdalmat okoz? Íme a válasz

Nyilvánvaló, hogy ezek az energiák nem hatnak mindenkire ugyanúgy, de ez az energia egy évig fog ránk hatni, így érdemes felkészülni rá! Ez elég hosszú idő ahhoz is, hogy akár ki is lépjünk karmikus feladatokból, karmikus körökből, olyanokból, amiket már régóta nem lehetett megoldani. Ezeket most egy utolsó nagy dobással letudhatjuk, megoldhatjuk. Ibolya szerint most zárulnak a karmakörök a nagy tanításban. Sok lesz a házasság, a babavárás és sok gyermek születhet, jobban összerendeződik a család. Ezek nagyon jó hírek!

Könnyebb év lesz 2024, mint az elmúlt évek?

A numerológus kiemelte, hogy a 2019 év végén elindult folyamatok mindenkit nagy próbatételek elé állítottak. El kellett engedni dolgokat, mintákat, és nagyon nagy változások álltak be, ha már csak mondjuk arról beszélünk, hogyan dolgoznak ma az emberek, és hogy dolgoztak 2019 óta, vagy hogy milyen rendszerek voltak mondjuk egy munkahelyen, és milyen rendszerek vannak ma.

Nem azt mondom, hogy 2024 enyhülést hoz, inkább összegző, elszámoló év lesz, amikor megkapod a hét év munka gyümölcsét. Ha jól dolgoztál, jobb lesz az életed, mert a számládon pénz lesz, ha nem, akkor folyamatosan mínuszban leszel.

– mondja a numerológus.

Betegségek lelki okai: félelmetes, mi áll az egyes fizikai fájdalmak mögött

Betegségek lelki okai: félelmetes, mi áll az egyes fizikai fájdalmak mögött

Azt is tudni kell, hangsúlyozza a szakember, hogy ez a pénz, siker, hatalom éve is, de harag, bánat és bűntudat is párosul hozzá. Mivel a 24 a numerológiában 6-ost jelent, megint előjön a család kérdése is. Ez a számvetés éve, meg kell néznünk, mit csináltunk jól, mit nem, mi az, amit még meg kell tennünk, hol van igazságtalanság, hol van a mi igazunk.

A numerológus felhívja a figyelmünket arra, hogy a családon belül meg kell nézni a férfiaknak az apához való, a nőknek az anyához való viszonyukat. Itt a harag, a neheztelés nagyon veszélyes, minden ilyen energia a májba megy, hiszen tudjuk, hogy az mindent szűr. A szakember szerint a covid évei alatt már éppen eleget sérült az egészségünk, akár a vírus, akár a bezártság miatt, nagyon fontos, hogy megbocsássunk azoknak, akikre neheztelünk.

Kérdés: meg tudjuk tenni magunkért, hogy megbocsájtunk azoknak, akik iránt haragot táplálunk a lelkünkben?

Ki lehet játszani a karmát? Ki ám, méghozzá így!

Ki lehet játszani a karmát? Ki ám, méghozzá így!

Vizsgáljuk meg a helyzetünket, de kritikusan! Vajon 'kaptunk-e engedélyt' a szüleinktől arra, hogy sikeresek legyünk? Mert bármilyen furcsán hangzik, sok ember azért nem tud igazán sikeres lenni abban, amit csinál, vagy azért megy el tőle mindig a pénz, mert nem engedi meg magának, hogy gazdagságban, bőségben éljen. Nincs ez benne a rendszerében, nem úgy szocializálódott, vagy nem tud mit kezdeni a pénzzel, esetleg azzal, hogy ő sikeres lesz. A numerológus szerint vannak, akiknek szinte még szégyenérzetük is van attól, hogy a másiknak nincs, nekik meg van.

Ugye mindenki hallott már olyat, hogy valaki megnyeri a főnyereményt, és utána pár év múlva ugyanúgy nincs semmije? Tessék megadni magunknak az engedélyt arra, hogy bőségben élhessünk, és hogy sikeresek legyünk, legyen ez benne a szótárunkban!

Tehát nem mondom azt, hogy ez egy könnyebb év lesz, inkább egy elszámolós. Amikor számot kell adnunk arról, hogyan teljesítettünk, és nyilvánvaló, hogy a képlet mindenkinél másképp fog kinézni.

3 bolygó az asztrológiai képletedben, amitől feltárul a múltad

3 bolygó az asztrológiai képletedben, amitől feltárul a múltad

Hol van az igazság?

Ibolya még kiemeli 2024-gyel kapcsolatban, hogy nagyokat kell lépnünk, el kell számolnunk, és mindenki meg fogja kapni a számlát, senki nem úszhatja meg. A világban is rengeteg ilyen kaliberű dolog történik a hatalommal kapcsolatban.

Sokan mennek majd az utcára az igazságtalanságok miatt, forradalmi hangulat lesz. Nagyon nagy ereje van annak, amikor kilépünk valamiből, ami nem működik jól.

A numerológus szerint eljött az ideje, hogy valaki végre kifizesse a számlát, nem csak családi, munkahelyi, hanem társadalmi szinteken is, hogy a rossz döntésekért mindenki megkapja a büntetését. A szakember szerint két irányba mehetnek ilyenkor a dolgok: ha ezt a pozitív irányú rezgést sokan felveszik és teszik a dolgukat, akkor végre igazságosan lesznek elosztva a javak, végre eljutnak a rászorulókhoz, és az érdemben megfelelő helyekre kerülnek a közpénzek.

Csillagjegyek, akikben megvan a zsenialitás, és nagyon nagy ember válhat belőlük

Csillagjegyek, akikben megvan a zsenialitás, és nagyon nagy ember válhat belőlük

Ha az energia negatív oldalát nézzük, akkor viszont nagyon sok igazságtalan dolog fog történni a hatalom miatt: harcok, eltitkolt dolgok, eltitkolt pénzek, nem kerülnek oda a pénzek, ahova mondjuk kiutalták, vagy valami másra fogják felhasználni. Tehát az éremnek mindig két oldala van.

Arra a kérdésemre, hogy akkor mégis mire számítsunk, Ibolya hangsúlyozza, hogy 2024 egy nagyon jó év lehet számunkra, ha hét évig nagyon jól dolgoztunk, tettük a dolgunkat. A családon belül is agyon sikeres év lehet, fejlődnek a családok, családtámogatások várhatóak, sok baba érkezhet, építkezhetünk, új projektbe kezdhetünk, és ezt mind sikerre vihetjük. A családon belüli gyógyulás is lehetséges, ha megbocsátunk önmagunknak, apáinknak, anyáinknak, a helyzetnek, akkor tudunk 2024-ben gyógyulni, új, jobb életet élni.

Ha mertünk őszinték lenni 2019-ben, 2020-ban, amikor nagyon nagy arculcsapást kaptunk, akkor javul a helyzet. Egyébként ez a folyamat hét évvel ezelőtt, 2017-ben indult el tulajdonképpen, érdemes visszagondolni, akkor mi történt velünk, milyen lenyomatokat, jeleket látunk ott.

Ha érdekel a saját numerológiai elemzésed, keresheted Sohonyai Ibolya numerológust, úgy, hogy ide kattintasz.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Károly király megölelt egy nőt, aki nem Kamilla királyné

Károly király megölelt egy nőt, aki nem Kamilla királyné

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Készülj fel a strandszezonra! Jövünk a leszuperebb alakformálási tippekkel (x)

Készülj fel a strandszezonra! Jövünk a leszuperebb alakformálási tippekkel (x)

Hazai kikapcsolódásra vágysz? Mutatunk egy rejtett gyöngyszemet (x)

Hazai kikapcsolódásra vágysz? Mutatunk egy rejtett gyöngyszemet (x)

Gondok vannak a hálószobában? Akkor ezekre érdemes odafigyelni (x)

Gondok vannak a hálószobában? Akkor ezekre érdemes odafigyelni (x)

Nem is gondolnánk, milyen sok embernek segíthetünk plazmaadással (x)

Nem is gondolnánk, milyen sok embernek segíthetünk plazmaadással (x)