Ilyen lesz 2023 az asztrológia szerint

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Sorozatunkban Nagy Emese asztrológus vezet be az asztrológia rejtelmeibe. Ismerkedj meg az alapfogalmakkal, hogy aztán te magad is profin átlásd, hogy a csillagok mozgása milyen hatással van a személyiségedre. Szerzőnk ma azt fogja elmagyarázni, milyen évünk lesz 2023-ban az asztrológia szerint.

Csak rajtunk múlik, hogy felül tudunk-e majd emelkedni 2023 negatív történésein
Csak rajtunk múlik, hogy felül tudunk-e majd emelkedni 2023 negatív történésein
Fotó: Gettyimages.com

Milyen év is lesz 2023 asztrológiailag? Nos, először is tisztázzuk, hogy ez azért mindig rajtunk áll. Van egy alap energetika, amit fel lehet többféleképpen is használni. Valaki a Covidot élte meg élete legrosszabb időszakának, más pedig rájött, hogy befelé kell most fordulni, óriási felfedezései voltak ezidő alatt a saját személyiségével kapcsolatban és azóta szárnyal az élet rengeteg területén. Szóval nincs nagyon olyan, hogy jó és rossz év, a legnagyobb háborúnak is lesznek haszonélvezői, olyan viszont van, hogy egy bizonyos energetika mindenkire hat, vannak bizonyos próbatételek, nézzük is, mik lesznek ezek jövőre.

A megpróbáltatás az a hitünket fogja érni leginkább. Numerológiailag hetes év jön, ugyanis 2+0+2+3=7, a hetes pedig a hit és a nehézségek száma. 2024-ben az asztrológia miatt lesz majd szétcincálva a világba és az önmagunkba vetett hitünk, ugyanis Jupiter-Sedna együttállás lesz, és a Jupiter a növekedés, az önbizalom, a szerencse, a hit bolygója, a Sedna pedig a szétdarabolódásé. Akik szét fogják tudni szedni a világnézetüket és új alapokra tudják majd helyezni, ők jól járnak. 2025 pedig kilences év lesz, rengeteg mindent kell majd elengednünk, ami a megszokott kényelmes világnézetünket szolgálta eddig. És majd 2026-ban tud egy új minőség, egy új világrend elindulni, ha minden jól megy.

Nem lesz könnyű

Na de térjünk vissza 2023-hoz, csak azért írtam le a következő három év témáját is, hogy vegyük észre, milyen fontos is lesz most a jó döntéseket meghozni. Óriási manipulációnak leszünk kitéve. Plútó, retrográd Merkúr együtt állás van az év első napjának első percében, szóval ez fogja meghatározni az egész évet. Én mindenkinek azt javaslom, hogy különösen óvatosan fogyassza a médiát 2023-ban. Az eddigi ostoba manipulálás tízszeresét fogjuk a nyakunkba kapni. Nehéz lesz észrevenni a ferdítéseket a hírekben, úgy kell majd keresnünk a valóságmagot az álhírekben, mint még soha. Fontos, hogy megőrizzük az integritásunkat ebben az időszakban.

A Neptunusz együtt áll majd a Júnóval, ami ilyenkor azt jelenti, hogy ködösen láthatunk a szerződéses viszonyokban, meglátjuk ki milyen paktumot köt az országok között. Kos nulla fokon a Nemesis nevű aszteroida emelkedik az év első percében, szóval ez szintén meghatározó lesz. Olyan visszatérő eseményeket jelent, amelyekben eddig mindig kudarcot vallottunk. Saját árnyékszemélyiségünk, amit mindig kivetítünk és másokat okolunk érte. A deszcendensen ülő Chiron jelzi a sérült és fájdalmas kapcsolódásokat, de azt is, hogy ezek régi sérelmek, amelyeket most akár lenne energetika kijavítani is.

Így indítsd az évet a csillagjegyed szerint, hogy 2023 fantasztikus legyen számodra

Így indítsd az évet a csillagjegyed szerint, hogy 2023 fantasztikus legyen számodra

Az Eris rajta van a Vortex ponton, ami a kikerülhetetlen eseményeket jelzi a viszálykodással kapcsolatban, hiszen tudjátok, ő volt, aki begurította azt a bizonyos almát az esküvőre és ezzel kirobbantotta a Trójai háborút. Bár sajnos 2018 óta minden évet így kezdünk és mivel az Eris egy nagyon lassú aszteroida, így ez harminc évig így is marad. A Jupiter át fog haladni rajta májusban és sajnos bár ez alapvetően egy kedvező bolygó, ha ennyire nehéz energetikával találkozik, akkor inkább csak felfújni tudja a konfliktushelyzetet, ugyanis megvan az a tulajdonsága, hogy a bolhából is elefántot tud csinálni, lévén a legnagyobb tömegű égitestként.

Októberben szintén nem túl kecsegtető a helyzet, mivel Eris-Mars szembenállás lesz, szóval a két háborúzás istene feszül egymásnak, rajtuk a sorsfeladatunk felválallásával, a Holddal, tehát a lelkünkkel, és a lázadás Lilithjével. Hát erre nagyon kíváncsi leszek. Itt sajnos sok minden benne van. Valószínűleg most már az emberek egy csoportja fel fogja vállalni a sorsfeladatát és fel fog lázadni az igazságtalanság ellen, de nem túl kecsegtető a helyzetük. Viszont valahol valóban el kell kezdeni. Novemberben ez az Eris a Pallas Athénéval kerül szembe, a bölcsesség Istennőjével. Az se fog túl sok jót jelenteni, hogy a viszálykeltés és az ész egymásnak feszül, plusz ugye az egész éves Plútós manipulálás – hát sok sikert magunknak.

Rajtunk múlik

Viszont ne feledjük, hogy ez a sok negatív történés igazából egy teszt, hogy min tudunk felülemelkedni, mikor tudjuk meghozni a jó döntéseket. Ha mi belül rendben vagyunk, akkor nem fogunk rámenni. Legyen saját világnézetünk, kezdjünk el hittel és spiritualitással foglalkozni, mert anélkül megérteni a következő pár évtizedet igen nehéz lesz.

Mit hoz még 2023?

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

A minőségi alvás igenis tanulható, mutatjuk hogyan

glamour plusz ikon A minőségi alvás igenis tanulható, mutatjuk hogyan

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Ezzel a tökéletes esti arcápolási rutinnal másnap is ragyogni fog a bőröd (x)

Ezzel a tökéletes esti arcápolási rutinnal másnap is ragyogni fog a bőröd (x)

Strandkészülődés: tippek a tökéletes bikinivonalhoz (x)

Strandkészülődés: tippek a tökéletes bikinivonalhoz (x)

4 tuti tipp, hogyan építsd be a mozgást a mindennapjaidba (x)

4 tuti tipp, hogyan építsd be a mozgást a mindennapjaidba (x)

Nem tudod, hogyan pakolj be mindent a bőröndbe? - Ezzel a 3 lépéssel biztosan semmi nem marad otthon! (x)

Nem tudod, hogyan pakolj be mindent a bőröndbe? - Ezzel a 3 lépéssel biztosan semmi nem marad otthon! (x)