A kínai asztrológia szerint így alakulnak a pénzügyeid 2023-ban

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A 2023-as év a növekedés éve lesz a 2022-es évhez hasonlóan, csak kevésbé erőteljes és szélsőséges. Ezúttal is lesznek szerelem és pénzügyek terén szerencsésebb jegyek, a többiek pedig ne keseredjenek el, mert számukra egyéb szuper dolgokat tartogat majd a Víz-Nyúl éve!

Mit hoz 2023 a pénzügyekben a kínai asztrológia szerint? | Fotó: Povozniuk
Mit hoz 2023 a pénzügyekben a kínai asztrológia szerint? | Fotó: Povozniuk
Fotó: Gettyimages.com

A kínai asztrológia szerint 2023-ban a pénzügyeinket tekintve az építkezésre és a növekedésre kell helyeznünk a hangsúlyt. Vajon neked melyik hónap hoz szerencsét?

HIRDETÉS

A Víz-Nyúl éve ugyanolyan változatos lesz, mint 2022, de az események amplitúdja kicsit enyhülni látszik. A történések kicsit lágyabbak lesznek, ezúttal a víz lágyabb aspektusát mutatva: nagyobb lesz a csend, és még nagyobb a homály, a nagy ködben pedig rejtélyekre számíthatunk, ahol a szemünkre nem, csak sugallatainkra támaszkodhatunk – ha merünk. Bár bizonytalannak érezhetjük magunkat, intuíciónk kisegít majd a bajból, hiszen 2023-ban nagyon erős lesz, bátran támaszkodhatunk rá. Ha figyelünk lelkünk hangjaira, nem tévedhetünk el. Legyünk hát éberek!

Tovább fogunk növekedni, előre nézünk majd és fejlődünk, de kicsit olyan lesz, mintha a ködben tapogatóznánk, ezért jobb ha felkészülünk, hogy csak araszolgatva tudunk majd biztonsággal haladni. Közben pedig keresnünk kell magunkban azt a biztos pontot, melyben megkapaszkodhatunk a nehezebb pillanatokban. Bármit is szeretnénk elérni, meglesz hozzá a támogatás 2023-ban, ebben megerősödő diplomáciai érzékünk is segíteni fog, úgyhogy ne habozzunk lépni, hiszen igényelni is fogjuk a változást, fejlődést. Lépjünk hát előre, de óvatosan!

Érzékenységünk és kreativitásunk nagy hasznunkra lesznek a mindennapokban, rugalmasságunk és kompromisszumkészségünk pedig könnyebbé teszi majd a tevékenységeket, mint a Tigris évében, így a változások nem szorongatnak meg minket ezúttal olyan nagyon, mint 2022-ben.

Kínai asztrológia: ez vár rád a szerelemben 2023-ban

Kínai asztrológia: ez vár rád a szerelemben 2023-ban

Ha szeretnéd tudni, hogy mit tartogat neked ez a rejtélyes 2023-as év, olvass tovább!

Tigris

Akik ebben az évben születtek: 1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010, 2022

A Tigris nagyon erős, versengő, célorientált és magabiztos. Gyorsan dönt és tudja, hogy mit akar, de alapvetően türelmetlen személyiség. 2023-ban is nagyon sok erőd lesz, a túléléshez ezúttal viszont használnod kell a lágyabb oldalad is. Ne dönts elhamarkodottan, légy megfontolt, közben pedig hallgass megérzéseidre!

Fejlődni fogsz abban, amit csinálsz, ehhez minden támogatást megkapsz, és – a többi állatjeggyel ellentétben – te leszel azok egyike, aki biztonságos talajt is érez majd a lába alatt. Válaszutak is érkezhetnek ebben az évben, de tudnod kell: bármelyik utat is választod, az mindenképpen a hasznodra lesz. Válassz kompromisszummal, rugalmas hozzáállással.

Pénzügyekben számodra nem a legerősebb ez az év, figyelj tehát a társas összejöveteleken, mert igencsak megcsappanhat a tartalékod. Ne költsd el minden pénzed a barátokra, ne költekezz felelőtlenül! Ha bajba kerülsz anyagilag, szüleid átmenetileg ki tudnak majd segíteni. Legnagyobb eséllyel január, április, június, július és október hónapok hozhatnak szerencsét pénzügyi szempontból, kiemelten a július, ott dupla esélyed lesz a pénzügyekben, akár egy nyeremény is megtalálhat!

Nyúl

Akik ebben az évben születtek: 1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011, 2023

A jóindulatú Nyúl félénk, kerüli az összetűzéseket, de diplomáciai érzéke, alkalmazkodása és rugalmassága miatt ő egy igazi túlélő. 2022 egy kihívásokkal, de sikerekkel is teli év volt, végre elismerték tudásodat, alkalmasságodat. 2023 pedig szó szerint a te éved lesz, megkapod ajándékba: pihenj, lazíts, élvezd a kiérdemelt jutalmad!

Ezekkel a mágikus szokásokkal minden reggeled varázslatos lesz

Ezekkel a mágikus szokásokkal  minden reggeled varázslatos lesz

Megjelennek 2023-ban körülötted a versenytársak, figyeld a haladásukat és tanulj belőle, az ő tapasztalataikból építkezz te is. Bár pénzügyekben nem túl erős ez az év neked, de a fejlődésedre szánt befektetés gyümölcse biztosan nem marad el. Mindettől függetlenül január, április, június, július vagy az október tartogathat meglepetést, még egy kis fizetésemelés is szóba jöhet. Szép dolog meghívni néha a barátokat, de ne te fizesd minden alkalommal a számlát, mert könnyen kifogyhatsz tartalékaidból.

Sárkány

Akik ebben az évben születtek: 1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012, 2024

A Sárkány egzotikus, kedveli az okkult témákat és a spiritualitást, amiből nem lesz hiány 2023-ban. Élettel teli és könnyen dönt, amihez intuícióját is remekül használja. 2023-ban több válaszút előtt állhatsz és vigyáznod kell, melyik útra lépsz, mert ha túlzott önbizalommal nem jól választasz, könnyen jogi problémákba, perekbe futhatsz bele. Figyeld hát a jeleket, a sugallatokat és dönts megfontoltan a kérdésekben.

Növekedni fogsz és fejlődni az általad választott témában, de jól gondold meg, mibe kezdesz bele, mert gyorsan elmúló érdeklődésed és aktivitásod akadálya lehet a növekedésnek. Olyan dologban növekedj tehát, ami régóta foglalkoztat, ami régóta leköti a figyelmedet. Ha így teszel, 2023 könnyen a kiteljesedés éve lehet számodra, megtalálhatod azt, amit régen keresel. Ráadásul ez a pénzügyekben is visszaköszönhet.

Csillagjegyek, akiket a legjobb szépérzékkel áldott meg a sors

Csillagjegyek, akiket a legjobb szépérzékkel áldott meg a sors

Pénzügyekben nem várható kiemelkedő történés, ami jön majd, az könnyen tovább is áll. De ne csüggedj, a pénzt tartsd mozgásban, ne ülj rajta, néha vedd meg magadnak amit szeretnél. Fektess be önmagadba is, az könnyen megtérül majd! Januárban, októberben, novemberben és decemberben jöhet egy kis pénz a konyhára. Ha kölcsön kérnek gondold meg jól, hogy adsz-e, mert nem biztos, hogy akkor kapod vissza, amikor szükséged lesz rá.

Kígyó

Akik ebben az évben születtek: 1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013, 2025

A Kígyó bölcs, követendő példa, ugyanakkor sokszor gyermekien naiv. Megfontoltan halad az útján, de könnyen megszégyeníthető, ha nem elég körültekintő. Rendkívül sok energiájának köszönhetően kitartóan tud haladni céljai felé. 2023-ban nehezen fogod megtalálni a biztonságot, a legjobb ha magadban keresed, ott fogod megtalálni. Ebben a meditáció vagy a légzésfigyelés tud a legtöbbet segíteni.

Pénzügyek terén támogató energiák érkeznek, de hajlamos leszel arra, hogy amint megkapod, azonnal el is költsd. Figyelj tehát arra, hogy a vásárlás nem old meg mindent, csak átmeneti vigaszt nyújt. Tervezd meg kiadásaidat, ne lépd túl kereteidet! Hozd meg a döntést, hogy mibe fekteted a pénzed. Augusztusban vagy szeptemberben kaphatsz a legnagyobb eséllyel támogatást, akár pénzügyi elismerést is a jó munkádért cserébe.

Akik ebben az évben születtek: 1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014, 2026

A Ló a legbulizósabb jegy, kedveli a társaságot és vidámságot. Imádja a sportokat, az utazást és pörgést. Rengeteg támogatást kapsz és bár pénzügyekben ez az év nem lesz túlságosan kiemelkedő, ettől függetlenül ne csüggedj, mert augusztus, szeptember azért hozhat ezen a téren is egy kis szerencsét. Ha megtervezed, mire költesz, hogyan és mikor teszel félre, nem lesznek pénzügyi gondjaid. Tartsd be tehát amit beterveztél, ne szórd a pénzed!

Kecske

Akik ebben az évben születtek: 1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015, 2027

A Kecske konzervatív, nem tűri a rendetlenséget, de a rendrakáshoz nincs meg a módszere. Ez az év tovább fogja erősíteni a rendezetlenséget a fejedben és a lelkedben is. Te azonban tudatában vagy annak, hogy benned hol van a biztos pont, ahova időről-időre visszatérhetsz és megpihenhetsz, használd hát tudatosan. A 2023 évben az életed az egyik állapotából átmegy egy másikba. Nagy változásokat, válaszutakat hozhat ez az év, sokat fejlődhetsz, növekedhetsz.

Ebben az évben fejlődhet vállalkozásod, üzletmeneted, sikeres leszel, hiszen te vagy a másik jegy, akinek lesz stabil talaj a lába alatt, aki meg tud kapaszkodni majd. Pénzügyekben hallgass a megérzésedre és ne dönts elhamarkodottan. Légy körültekintő és analizáld a dolgokat, mielőtt bármibe belevágsz. Januárban, októberben, novemberben és decemberben érhetsz el leginkább sikereket pénzügyi szempontból, koncentrálj hát ezekre a hónapokra!

Majom

Akik ebben az évben születtek: 1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016, 2028

A Majom leleményes, agilis, folyton mozgó, energikus jegy. Szemtelen, viszont könnyen megsértődik – cserébe viszont nem haragtartó, gyorsan túllép rajta. A sok homály és a bizonytalanság kicsit kedvedet szegheti, de ha bajba kerülsz és nagyon szomorú vagy tudd, hogy a felhők fölött mindig süt a Nap!

Pénzügyi szempontból ez a te éved lesz. Olyan erővel és elszántsággal tudsz majd haladni ebben az évben, hogy képes leszel a gondolataiddal teremteni. Tudd, hogy mit akarsz, merj és lépj tehát 2023-ban, a bátraké lesz a szerencse. A február, március és a december is tartogat számodra kellemes lehetőségeket pénzügyileg. Februárban és decemberben hirtelen pénzeső érkezhet, márciusban fizetésemelést kaphatsz.

Kakas

Akik ebben az évben születtek: 1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005, 2017, 2029

A Kakas pontos és precíz, becsületes és dolgos. Rámenős, éleseszű és büszke arra, amit elért az életben. 2023-ban szükséged lesz olyan tapasztalatokra, melyek a közfelfogással szembemennek. Senkire sem hallgatsz majd, nem hagysz beleszólást az életedbe, azt teszed majd amit jónak látsz. Mindezt udvariasan teszed, mert senkit nem akarsz megbántani, a célod az lesz, hogy azt tehesd, amit szeretnél. Egyszerűen ki kell majd próbálnod dolgokat, mert szükséged van a tapasztalatokra.

Óvatosan haladj tehát előre utadon, ha pedig tanácstalan vagy, hallgass intuíciódra, jól fog súgni neked 2023-ban. Február, december környékén fizetésemelés várható, 2023 szuper éved lesz a pénzügyek terén! Irányítsd hát jól és megfontoltan dolgaidat, óvatosan lépkedj kis lépésekben előre és a siker nem marad el. Ha van vállalkozásod, ebben az évben erősen beindulhat, sikert sikerre halmozhatsz.

Kutya

Akik ebben az évben születtek: 1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006, 2018, 2030

A Kutya őszinte, barátságos, kiáll barátai és családja mellett, védi a környezetét, otthonát és önmagát. Társaságkedvelő, megbízható jegy. 2023-ban eleganciáddal, jó előadói képességeddel még az ellenségeidet is meg tudod majd győzni a magad igazáról. Úgy fogsz hatni az emberekre, hogy képes leszel megváltoztatni akár az egész életüket. Lelkesítő, inspiráló leszel, hitet adsz majd az embereknek. Éppen ezért sokan fognak irigyelni és igyekeznek majd korlátozni téged, de te csak menj tovább – arra figyelj csak, hogy amennyiben ennek az energiának az alacsony szintjét éled meg, az lobbanékonysághoz, hirtelenséghez, meggondolatlansághoz, akaratossághoz vezethet. Figyelj tehát, és válaszd meg jól a szintet.

Pénzügyileg változékony éved lesz, és a homályban nehéz lesz előrelátnod, de január, október, november vagy december hozhat egy kis szerencsét. Hallgass intuíciódra, és mielőtt befektetésre szánnád magad, vizsgáld meg a másik lelke mélyéről jövő mozgatórugóit. A megérzéseid jót súgnak majd!

Disznó

Akik ebben az évben születtek: 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019, 2031

A Disznó otthon- és családszerető, szorgalmas, alapvetően elégedett az életével. Gyakorlatias módon tekint az életre, de 2023 nagy változásokat hozhat számára. Előtérbe kerül a kreativitásod, csak kapkodod majd a fejed a történtek között. Eljött az ideje a továbbfejlődésnek, önmagad képzésének. Növekedhet a személyiséged, a vállalkozásod, és tulajdonképpen mindegy, hogy mibe fekteted az energiád, mindenképpen sikerre viszed. Pénzügyekben egyelőre ne várd a csodát 2023-ban, ebből a szempontból ez nem a te éved lesz. De ne is foglalkozz ezzel, képezd magad és hamarosan pénzügyileg is utoléred magad.

Patkány

Akik ebben az évben születtek: 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, 2020

A Patkány kedves, rokonszenves, nagyon intelligens, hihetetlen gyors felfogású jegy. Szereti a társaságot, szívesen bulizik, ismerkedik. 2023-ban könnyen olyan túlzott vágyaid lehetnek, ami miatt hajlandó lehetsz átgázolni még azon is, aki segítséget nyújtott neked. A kontroll nélküli vágyak pedig hűtlenséghez, érzelmi instabilitáshoz vezethetnek. Figyelj vágyaidra, tartsd őket szigorú kontroll alatt! Ne akarj túlemelkedni azon aki segített, ne feledd honnan jöttél és ki által kerültél ide, ahol most vagy. Maradj hűséges!

Ezek az erős vágyak lehetnek szexuális jellegűek is. Hogyha ezt az erős energiát át tudod irányítani egy másik területre, teremteni tudsz vele egy másik síkon. Nyithatsz vállalkozást, továbbfejlesztheted az üzletet teljes erőbedobással, csodát tudsz alkotni. Pénzügyekben számodra ez nem lesz egy erős év, leginkább te leszel az, aki másokat támogat, akár anyagi értelemben is, de április, május vagy június hozhat kisebb pénzügyi bevételeket neked is. Kifejezetten figyelned kell a költekezésre, tényleg csak azt vedd meg, amire valóban szükséged van, ellenkező esetben könnyen üres maradhat a zsebed. Ezúttal figyelj jobban a dolgok felhalmozásával, hiszen könnyen pocsékolás lesz a vége.

Bivaly

Akik ebben az évben születtek: 1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009, 2021

A Bivaly módszeres, ragaszkodik a rutinjához, nem szeret versengeni. A Nyúl évében meg kell dolgoznod a sikerekért, de bevált módszereid ezúttal is sikerre visznek majd. Stabilitást és biztonságot sugárzol majd magadból, amire mindenkinek nagy szüksége lesz 2023-ban.

Pénzügyi értelemben sajnos nem lesz kiemelkedő neked ez az év, de azért ne csüggedj, mert január, október, november vagy decemberben kreatív ötleteid, jó megoldásaid hozhatnak egy kis pénzt a konyhára is. Vágyaidra azonban figyelj oda, csak azt vedd meg, amire valóban szükséged van, feleslegesen ne költekezz! Ha befektetni szeretnél, fektess be önmagadba, tanulj, az gyorsan megtérül majd.

Még több asztrológia:

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Vilmos herceg megmutatta, miért lesz egy nap tökéletes király

Vilmos herceg megmutatta, miért lesz egy nap tökéletes király

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Te tudod, melyik nyári arcápolási rutin a legmegfelelőbb a bőrtípusodnak? - Mutatjuk! (x)

Te tudod, melyik nyári arcápolási rutin a legmegfelelőbb a bőrtípusodnak? - Mutatjuk! (x)

Nem alszol jól? Lehet, hogy a ciklusod az oka - így függ össze a kettő (x)

Nem alszol jól? Lehet, hogy a ciklusod az oka - így függ össze a kettő (x)

Túl sok inger ér egyszerre, és nem tudsz szünetet tartani? – Így vedd kezedbe az irányítást a szakértők szerint (x)

Túl sok inger ér egyszerre, és nem tudsz szünetet tartani? – Így vedd kezedbe az irányítást a szakértők szerint (x)

Ha ezt a terméket választod, nem kell többet a sötét karikák miatt aggódnod (x)

Ha ezt a terméket választod, nem kell többet a sötét karikák miatt aggódnod (x)