Ők a leggyönyörűbbek az aszcendensük alapján

Sorozatunkban Nagy Emese asztrológus vezet be az asztrológia rejtelmeibe. Ismerkedj meg az alapfogalmakkal, hogy aztán te magad is profin átlásd, hogy a csillagok mozgása milyen hatással van a személyiségedre. Szerzőnk ma felfedi, milyen külső tulajdonságokból tudod felismerni az Ikrek, Mérleg és Vízöntő aszcendensűeket.

Mutatjuk, milyen tulajdonságokról ismerheted fel az Ikrek, Mérleg és Vízöntő aszcendensűeket | Fotó: jacoblund
Mutatjuk, milyen tulajdonságokról ismerheted fel az Ikrek, Mérleg és Vízöntő aszcendensűeket | Fotó: jacoblund
Fotó: Gettyimages.com

Arról már sokszor volt szó, hogy az aszcendens a fizikai síkot jeleníti meg a képletben, de mit is jelent ez a gyakorlatban? Nos, ez mutatja meg, hogy milyen testalkattal rendelkezünk, és hogyan állunk hozzá a fizikai világhoz. Kicsit úgy képzeljétek el, mint egy számítógép operációs rendszerét, ez az alap, erre fog ráépülni minden más. Ha valakinek nem tudjuk az egzakt születési idejét és nekünk kell pontosítani azt, akkor amit az életeseményeken kívül megvizsgálunk, az az, hogyan is néz ki az illető. Bizonyos aszcendensek sokkal jobban hajlamosak a hízásra, mint mások, és vannak kimondottan szép csillagjegyek, és olyan is akad, aki jóval magasabbra nő, mint az átlag.

Viszont sajnos ennyire nem adják ingyen a pontosítást, ugyanis számos dolog képes befolyásolni ezt a kinézetet. Például, ha rajta áll egy nagy bolygó a képlet ezen pontján, akkor lehet bármilyen szikárabb test a kiinduló alapod, egy Jupiterrel például mégis biztos, hogy hajlamos leszel a hízásra. Ma azt vizsgáljuk meg, hogy néz ki a három levegős aszcendens, és honnan lehet felismerni őket:

Ikrek

Vékony, filigrán, gyors és könnyed. Annyira mozgékony, hogy sokszor enni is elfelejt. Rugalmas típus, aki könnyen alkalmazkodik az élet adta változásokhoz. Sokáig marad fiatalos, gyorsan beszél, és általában egyik lába itt, másik ott – mindig van egy új programja. Nagyon a jelenben él, így néha kicsit csalfának tűnhet, pedig ő csak mindig alkalmazkodik az adott pillanathoz.

Mérleg

A legszebb aszcendens. Arányos, nem túl vékony, nem túl magas – gyönyörű Mérleg mosolya van, és a kis gödröcskéről az arcán mindig könnyen felismerhető. A lányok kicsit fiúsak, a fiúk meg kicsit lányosak, igazi androgün alkat. Nem egy érzelmi cunami és sokszor kicsit túlzásba viszi a mérlegelést.

Csillagjegyek, akikre az életedet is nyugodtan rábízhatod

Vízöntő

Magas és vékony. Annyira a szellemi dolgokkal foglalkozik, hogy el is felejt enni. Ez az ADHD-s csapongó, zseniális gondolkodás nagyon jellemző rá. Rendszeresen elkapják a villanásszerű megvilágosodások, míg a fizikai dolgok a legkevésbé sem érdeklik.

Tudj meg többet az asztrológiáról:

Ez is érdekelhet

Borbély Alexandra tündéri babafotót osztott meg kislányáról

Borbély Alexandra tündéri babafotót osztott meg kislányáról

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói