Ezen a területen kapsz különleges energetikát ebben az évben

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Sorozatunkban Nagy Emese asztrológus bevezet az asztrológia rejtelmeibe. Ismerkedj meg az alapfogalmakkal, hogy aztán te magad is profin tudd megérteni, hogy a csillagok mozgása milyen hatással van a személyiségedre.

Ezen a területen kapsz különleges energetikát ebben az évben
Ezen a területen kapsz különleges energetikát ebben az évben
Fotó: Gettyimages.com

Bár az asztrológia szerint is vannak bizonyos ismétlődő időszakok, ennél jóval kézzelfoghatóbbak az életünkben a személyes évek ciklusai. Azt, hogy melyik személyes évünkben vagyunk, roppant egyszerű kiszámolni. Fogjuk a születési hónapunkat és napunkat, majd adjuk hozzá az aktuális év egy jegyre redukált számát.

Például ha valaki 1985-ben született 11. hó 21-én akkor: 1+1+2+1=5; 2022=6; 5+6=11=2

Vagy ha valaki 1995. 7. 18-án: 7+1+8=16=7; 2022=6; 6+7=13=4

Fontos információ még, hogy azt a számot, amit kapunk, csak az adott évi születésnapunk után kezdjük el hasznosítani. Szóval, ha valaki idén lép a hatos személyes évbe, de decemberben van a születésnapja, akkor szinte egész évben 5-ösben van, és majd csak a végén pár napot lesz hatosban 2022-ben, illetve 2023-ban szinte végig.

És akkor nézzük is meg melyik szám mit tud megtolni kicsit.

  1. Ciklusindító év ez, ilyenkor tudunk mindent is elkezdeni. Teljesen mindegy, hogy ebben az évben mi jut eszünkbe, mindenképpen vágjunk bele. Nyelvtanulás, új hobbi, új suli, új hangszer, kezdjünk el kirándulni, vegyünk állatot, ha régóta szerettünk volna stb. A következő 9 évben abból fogunk élni, amit legalább energetikailag most elindítottunk. Ha nincs lehetőségünk elkezdeni amit szeretnénk, írjuk le egy füzetbe, hogy mi mindent tervezünk csinálni a következő 9 évben. Viszont nagyon fontos, hogy megfelelően csak akkor fog ez az év működni, ha a kilencesben becsületesen megcsináltuk, amit kellett. 
  2. Az intuíció, a partnerség éve. Megismerkedhetünk valakivel, aki aztán hosszútávú partnerünk lehet (üzleti vagy párkapcsolati egyaránt), megérzéseink rendkívüli módon megerősödhetnek, amire szükség is lesz, hiszen ki kell szelektálni, hogy az egyesben elindított száz dolog közül mi az, ami marad, és mi az, ami megy. 
  3. Megerősödik a kommunikációnk, többet kezdünk társasági eseményekre járni, és valaminek a megtanulásába is belefoghatunk, de lehet csak szimplán több könyvet kezdünk el lapozgatni. 
  4. Bázis, otthon felépítése, rendbetétele, megtalálása. Ez az év a kemény munka éve is, de a kerttel, az otthonnal és a családdal is sok időt érdemes tölteni. 
  5. Upside down év. Valami teljesen meg fog ebben az évben változni, amiről azt hittük, hogy egy életen át úgy marad. Lehet ez munka, hobbi, barátok, párkapcsolat, bármi igazából, de biztos, hogy totálisan máshogy kezdünk egy témában vélekedni. Illetve a külföld is, mint fogalom erősen megjelenhet az életünkben. Lehet ez valakinek csak egy kisebb út, más meg ilyenkor hagyja el az országot. 
  6. A szerelem, a szépség és a művészetek éve. Ilyenkor nagyon vágyunk a tökéletes társra és lehetséges, hogy jelenlegi partnerünk hibái sokkal szembetűnőbbek lesznek. Többet kezdünk művészetekkel foglalkozni, szívesen megvendégeljük a barátainkat és általában véve több eseményt szervezünk le. 
  7. Miután az előző évben annyira kiáramoltunk, itt a befelé fordulás ideje. Ez a bekuckózás időszaka, az önvizsgálat, a spiritualitás éve. Ilyenkor még a nagyon extrovertált típus is inkább otthon marad általában. Ha nem mennek a legjobban a pénzügyeink, akkor ne szomorkodjunk, most egyszerűen nem annak van itt az ideje. Foglalkozzunk minél többet magunkkal és a következő évben majd learatjuk a babérokat. 
  8. A felépítmény létrehozásának az éve. Ha eddig jól viselkedtünk, itt kapjuk meg érte a jutalmunkat. Új ötleteink lehetnek a karrierünkkel kapcsolatban, vagy új embereket ismerhetünk meg, akik nagyban előremozdítják azt. De ez úgymond a karma éve is, szóval itt billennek helyre a dolgok, különösen ügyeljünk rá, hogy kinek mit mondunk és hogyan viselkedünk. 
  9. A lezárások éve, itt kell pontot tennünk megannyi dolog végére. Mindennek, ami már nem szolgálja az érdekeinket, véget kell vetni. Lehet ez kapcsolat, barátság, munka, bármi, amibe úgy érezzük, belefásultunk. Azért is nagyon fontos itt „kitakarítani” mert ha nem tesszük meg, jövőre az egyesben nem tudnak elindulni azok a minőségek, amik a fejlődésünket szolgálnák. Egyszerűbben fogalmazva: hiába van megírva a világ legcsodálatosabb pasija nekünk jövőre, ha mi nem tudjuk ebben az évben otthagyni az erőszakos, nárcisztikus, jelenlegi párunkat. 

És itt fontos megjegyezni, hogy ez csak azt mutatja meg, mire van extra energiánk az adott évben, vagyis merre a legkönnyebb menni, de ahogy széllel szemben is lehet pisilni, úgy ezzel szembe is lehet menni.

Ezen a területen leszünk boldogok az asztrológia szerint

Ezen a területen leszünk boldogok az asztrológia szerint
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Nyilvános illemhely, mint művészeti alkotás? Kiss Miklós bebizonyította, hogy lehetséges

Nyilvános illemhely, mint művészeti alkotás? Kiss Miklós bebizonyította, hogy lehetséges

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője