Kínai asztrológia: ez vár rád a szerelemben 2023-ban

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A 2023-as év a növekedés éve lesz a 2022-es évhez hasonlóan, csak kevésbé erőteljes és szélsőséges. Ezúttal is lesznek szerelem és pénzügyek terén szerencsésebb jegyek, a többiek pedig ne keseredjenek el, mert számukra egyéb szuper dolgokat tartogat majd a Víz-Nyúl éve!

Mit hoz 2023 a szerelemben a kínai asztrológia szerint?
Mit hoz 2023 a szerelemben a kínai asztrológia szerint?
Fotó: Deagreez/Getty Images

A szerelemben érzékenyek leszünk és könnyen egymásra hangolódunk majd, megtanulunk egy nyelven beszélni. Ha még nincs párod, akkor készülj, mert a kínai asztrológia szerint 2023-ban nagy esélyed lesz rá: rengeteg ember lesz körülöttünk, társasági életünk felpezsdül, sok új emberrel ismerkedünk meg és nagyokat bulizunk majd.

A Víz-Nyúl éve ugyanolyan változatos lesz, mint 2022, de az események amplitúdja kicsit enyhülni látszik. A történések kicsit lágyabbak lesznek, ezúttal a víz lágyabb aspektusát mutatva: nagyobb lesz a csend, és még nagyobb a homály, a nagy ködben pedig rejtélyekre számíthatunk, ahol a szemünkre nem, csak sugallatainkra támaszkodhatunk – ha merünk. Bár bizonytalannak érezhetjük magunkat, intuíciónk kisegít majd a bajból, hiszen 2023-ban nagyon erős lesz, bátran támaszkodhatunk rá. Ha figyelünk lelkünk hangjaira, nem tévedhetünk el. Legyünk hát éberek!

Tovább fogunk növekedni, előre nézünk majd és fejlődünk, de kicsit olyan lesz, mintha a ködben tapogatóznánk, ezért jobb ha felkészülünk, hogy csak araszolgatva tudunk majd biztonsággal haladni. Közben pedig keresnünk kell magunkban azt a biztos pontot, melyben megkapaszkodhatunk a nehezebb pillanatokban. Bármit is szeretnénk elérni, meglesz hozzá a támogatás 2023-ban, ebben megerősödő diplomáciai érzékünk is segíteni fog, úgyhogy ne habozzunk lépni, hiszen igényelni is fogjuk a változást, fejlődést. Lépjünk hát előre, de óvatosan!

Érzékenységünk és kreativitásunk nagy hasznunkra lesznek a mindennapokban, rugalmasságunk és kompromisszumkészségünk pedig könnyebbé teszi majd a tevékenységeket, mint a Tigris évében, így a változások nem szorongatnak meg minket ezúttal olyan nagyon, mint 2022-ben. Kiemelten fontos lesz 2023-ban a gondoskodás, az érintés. Egymás megölelése, megszeretgetése. A párok egymást, a szülők a gyermekeiket. Édesanyánknak, édesapánknak is jól esik majd, ha időnként meglátogatjuk, kicsit megöleljük, megszeretgetjük, így éreztetve velük, hogy minden rendben, biztonságban vannak és nincsenek egyedül az élet viharában. Tegyük meg minél többször!

Ezekkel a mágikus szokásokkal minden reggeled varázslatos lesz

Ezekkel a mágikus szokásokkal  minden reggeled varázslatos lesz

Ha szeretnéd tudni, hogy mit tartogat neked ez a rejtélyes 2023-as év, olvass tovább!

Tigris

Akik ebben az évben születtek: 1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010, 2022

A Tigris nagyon erős, versengő, célorientált és magabiztos. Gyorsan dönt és tudja, hogy mit akar, de alapvetően türelmetlen személyiség. 2023-ban is nagyon sok erőd lesz, a túléléshez ezúttal viszont használnod kell a lágyabb oldalad is. Ne dönts elhamarkodottan, légy megfontolt, közben pedig hallgass megérzéseidre!

Fejlődni fogsz abban, amit csinálsz, ehhez minden támogatást megkapsz, és – a többi állatjeggyel ellentétben – te leszel azok egyike, aki biztonságos talajt is érez majd a lába alatt. Válaszutak is érkezhetnek ebben az évben, de tudnod kell: bármelyik utat is választod, az mindenképpen a hasznodra lesz. Válassz kompromisszummal, rugalmas hozzáállással.

Kapcsolataidban a támogatás, egymás segítése lesz jellemző, közös erővel könnyebben átvészelitek majd a nehezebb pillanatokat is. Ha párkapcsolatban élsz, a kapcsolatotok kiegyensúlyozott lesz, tovább erősödik és mélyül. Párkapcsolati értelemben 2023-ban lehetőséged lesz rálátni a kapcsolatodra és mélyre ásni magad benne. Hogyha gondjaitok adódnak, ne add fel, keress párkapcsolattal kapcsolatos videókat, menj el ilyen témában tanfolyamokra, nagyon sokat lehet belőlük tanulni. Egy jó családállítás is sokat segít megérteni a miérteket a kapcsolatodban. Ha így teszel, kiteljesedhet a szerelmi életed.

Ha pedig még nincs párod, minél inkább a háttérben maradsz és rugalmasan állsz a dolgokhoz, annál inkább esélyed lesz főleg augusztusban vagy szeptemberben találkozni az igazival, akit mágnesként vonzol majd magadhoz. Menj társaságba, érezd jól magad, de körmeidet kicsit húzd vissza, mutasd meg hogy van lágyabb oldalad is!

Nyúl

Akik ebben az évben születtek: 1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011, 2023

A jóindulatú Nyúl félénk, kerüli az összetűzéseket, de diplomáciai érzéke, alkalmazkodása és rugalmassága miatt ő egy igazi túlélő. 2022 egy kihívásokkal, de sikerekkel is teli év volt, végre elismerték tudásodat, alkalmasságodat. 2023 pedig szó szerint a te éved lesz, megkapod ajándékba: imádni fogod a társaságot és bár kicsit tartózkodó leszel, nem lesz gondod az ismerkedéssel, művészi jellemed egyenesen vonzani fogja a másik nemet. Ebben az évben leginkább az ellenkező nem társaságát, támogatását tudhatod magadénak. Ha bajba jutsz, elsősorban tehát férfi ismerőseidtől kaphatsz segítséget, kérdezd hát őket, ha tanácsra lesz szükséged.

Csillagjegyek, akiket a legjobb szépérzékkel áldott meg a sors

Csillagjegyek, akiket a legjobb szépérzékkel áldott meg a sors

Ha nincs párkapcsolatod, ezúttal könnyen szerelembe eshetsz! Szerelmi szempontból az augusztus és a szeptember lesz szerencsés, ha még nem találtad meg, ott érkezhet a nagy ő. Arra figyelj, hogy ne hagyd magad befolyásolni mások által abban, hogy ki a hozzád való és ki nem, hallgass a megérzéseidre, ők lesznek a legjobb tanácsadóid.

Ha pedig párkapcsolatban élsz, mindenben egyetértetek majd és egymást fogjátok erősíteni, támogatni. Felismeritek, hogy sokkal több közös pont van bennetek, mint eddig hittétek. Beszélgessetek sokat, a meghitt vacsorák, az együtt eltöltött idő és a megélt élmények összekovácsolnak benneteket. A meglévő kapcsolatok erősödni, mélyülni fognak ebben az évben.

Sárkány

Akik ebben az évben születtek: 1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012, 2024

A Sárkány egzotikus, kedveli az okkult témákat és a spiritualitást, amiből nem lesz hiány 2023-ban. Élettel teli és könnyen dönt, amihez intuícióját is remekül használja. 2023-ban több válaszút előtt állhatsz és vigyáznod kell, melyik útra lépsz, mert ha túlzott önbizalommal nem jól választasz, könnyen jogi problémákba, perekbe futhatsz bele. Figyeld hát a jeleket, a sugallatokat és dönts megfontoltan a kérdésekben.

Növekedni fogsz és fejlődni az általad választott témában, de jól gondold meg, mibe kezdesz bele, mert gyorsan elmúló érdeklődésed és aktivitásod akadálya lehet a növekedésnek. Olyan dologban növekedj tehát, ami régóta foglalkoztat, ami régóta leköti a figyelmedet. Ha így teszel, 2023 könnyen a kiteljesedés éve lehet számodra, megtalálhatod azt, amit régen keresel. Ráadásul ez a pénzügyekben is visszaköszönhet.

Csillagjegyek, akikre az életedet is nyugodtan rábízhatod

Csillagjegyek, akikre az életedet is nyugodtan rábízhatod

Meglévő párkapcsolatokban viták, veszekedések nehezíthetik a hétköznapokat. Párkapcsolati problémák esetén hasznos lehet párkapcsolati könyvek olvasása, mely által más perspektívából láthatsz rá kapcsolatodra. Ebben az évben még az is előfordulhat, hogy megszakad régóta tartó kapcsolatod, egy történés következményeképpen a közös utatok véget érhet és nem marad más, mint a tettek és azok következményei, valamint a fájdalmas tapasztalás. Ha így történne, ne csüggedj, nincsenek véletlenek. Képes leszel józanul végiggondolni a történteket és hideg fejjel, higgadtan tudod majd lezárni a kapcsolatot és továbblépni.

Ha nincs társad, találkozhatsz a nagy Ő-vel, hiszen lesznek pasik körülötted egész évben, figyelj hát és hallgass intuíciódra, járj el barátaiddal társaságba, adj esélyt az ismerkedésnek, engedd be a mozgalmasságot az életedbe! Nyílj ki, mutasd meg varázslatos személyiségedet, nem tudnak majd neked ellenállni. Főleg a február, a március és a december hozhat szerelmet.

Kígyó

Akik ebben az évben születtek: 1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013, 2025

A Kígyó bölcs, követendő példa, ugyanakkor sokszor gyermekien naiv. Megfontoltan halad az útján, de könnyen megszégyeníthető, ha nem elég körültekintő. Rendkívül sok energiájának köszönhetően kitartóan tud haladni céljai felé. Párkapcsolatban birtokolni vágyó, a biztos pontot és a biztonságot keresi. 2023-ban nehezen fogod megtalálni a biztonságot, a legjobb ha magadban keresed, ott fogod megtalálni. Ebben a meditáció vagy a légzésfigyelés tud a legtöbbet segíteni.

Ha már van társad, szánj rá több időt 2023-ban, szervezzetek közös programokat, ahol még jobban és közelebbről megismerhetitek egymást. Társad mindenben támogatni fog ebben az évben, körülrajong majd és minden kívánságodat figyeli. Ha van lehetőségetek baráti összejövetelekre menni, ne habozzatok, ki ne hagyjátok, jól fogjátok érezni magatokat.

Ha szingli vagy, menj társaságba! Jó dolog az egyedüllét, de a barátok is nagyon jót tudnak tenni az embernek, úgyhogy szervezz bulit, hívd meg barátaidat. Bátortalanságod ellenére bekopoghat valaki, leginkább januárban, októberben, novemberben vagy decemberben, aki szeret beszélgetni, és ugyanúgy a biztonságot keresi, mint te. Egymásnak megadhatjátok.

Akik ebben az évben születtek: 1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014, 2026

A Ló a legbulizósabb jegy, kedveli a társaságot és vidámságot. Imádja a sportokat, az utazást és pörgést. A 2023-as év hozhat olyan érzéseket, amikor családod miatt kell szégyenkezned szerelmed előtt és kisebbségi érzésed lehet. Azt gondolhatod, hogy te sosem érhetsz fel szerelmed „szintjéhez”. Ha ez előfordulna, vedd észre és tudatosítsd: el kell határolnod magad mások viselkedésétől, helyzetétől, az a dolog nem téged minősít.

Ez az érzés előfordulhat mind párkapcsolati, családi, baráti vagy kollegális értelemben is, előfordulhat, hogy valamelyik barátnőd mindig olyan okosakat mond, mindig tip-top, te meg folyton butának és loncsosnak érezheted magad. Válaszutak érkezhetnek tehát, és hogyha nem tudsz túllépni azon, hogy az a bizonyos dolog nem téged minősít, választanod kell majd fontos dolgok között. Ha eljutottál idáig, válassz bölcsen és hallgatva lelked sugallataidra.

Meglévő társad támogatni fog téged az elképzeléseidben és mindenben kitart melletted. Fogadj el tanácsokat tőle, azáltal most nagyot növekedhetsz, kiteljesedhetsz. Maradj hűséges, tarts ki mellette, próbálj meg egy hullámhosszra kerülni vele, értsd meg szétszórtságát és segíts neki listát írni. Hogyha nincs párkapcsolatod, járj bulizni, menj társaságba és ismerkedj, könnyen szembejöhet egy kapcsolat. Menj sportolni, próbáld ki a jógát, hallgass megérzéseidre. Ha nyugodt vagy és ki tudsz kapcsolni, könnyebben bevonzod majd a lelki társad. Hagyd folyni az eseményeket, ne akarj mindent túlságosan kézben tartani.

Kecske

Akik ebben az évben születtek: 1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015, 2027

A Kecske konzervatív, nem tűri a rendetlenséget, de a rendrakáshoz nincs meg a módszere. Ez az év tovább fogja erősíteni a rendezetlenséget a fejedben és a lelkedben is. Te azonban tudatában vagy annak, hogy benned hol van a biztos pont, ahova időről-időre visszatérhetsz és megpihenhetsz, használd hát tudatosan. A 2023 évben az életed az egyik állapotából átmegy egy másikba. Nagy változásokat, válaszutakat hozhat ez az év, sokat fejlődhetsz, növekedhetsz.

Hogyha van társad, a párkapcsolati problémákban az fog segíteni, hogyha beszéltek róla. Együtt megtaláljátok a megoldást. Utazás esetén társad mindent megtervez majd, te csak feküdj fel a hullámokra és hagyd, hogy a legjobb helyen köthess ki. Tanácsokkal azért lásd el előtte, hogy biztosan mindkettőtöknek tetsző legyen a végeredmény. Hogyha pedig még nincs párod, ezúttal nagy eséllyel megtalálhatod, ha félreteszed túl válogatós és bátortalan mivoltodat. Körülzsonganak a férfiak 2023-ban. Ne félj, ne húzódj meg a háttérben, lépj előre és mutasd meg magad! Ha így teszel, a február, a március és a december hozhat sikereket neked. Bármennyire is bizonytalannak érzed magad, merj kilépni, a siker nem marad el!

Majom

Akik ebben az évben születtek: 1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016, 2028

A Majom leleményes, agilis, folyton mozgó, energikus jegy. Szemtelen, viszont könnyen megsértődik – cserébe viszont nem haragtartó, gyorsan túllép rajta. A sok homály és a bizonytalanság kicsit kedvedet szegheti, de ha bajba kerülsz és nagyon szomorú vagy tudd, hogy a felhők fölött mindig süt a Nap!

Gazdag társasági életedet 2023-ban is folytasd, a barátok segítenek átvészelni, ha nagyobb bajba kerülsz. Ha párkapcsolatban élsz, szenvedélyes, szerelemittas éved lesz. Pezsegjetek, bulizzatok, lobogjatok, legyetek a középpontban, éljétek meg az élet napos oldalát! A legnagyobb találkozások, a legnagyszerűbb ismerkedések utazás, jövés-menés közben történhetnek meg veled, ragadd meg tehát azokat az alkalmakat, amikor utazhatsz, folyton légy mozgásban 2023-ban.

Párkapcsolati értelemben az április, május, június lehet kedvező, ha teheted, ezekre a hónapokra időzítsd az utazást és a bőröndbe mindenképp tegyél be csini ruhákat is, valószínűleg szükséged lesz rá. Kellemes hangulatú együttlétekben, ismerkedésekben lehet részed, ha hajlandó vagy megmutatni megbízható oldalad.

Kakas

Akik ebben az évben születtek: 1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005, 2017, 2029

A Kakas pontos és precíz, becsületes és dolgos. Rámenős, éleseszű és büszke arra, amit elért az életben. Extravagáns viselkedésével pedig vonzza magához a másik nemet. Ha már van kapcsolatod, nagyon összekovácsol benneteket az utazás, úgyhogy szervezzetek közös utakat. Figyelj arra, hogy ha nem szentelsz elég figyelmet a társadra, úgy könnyen változás állhat be ezen a téren. Amennyiben még szingli vagy, akkor se mondj le az utazásokról, hiszen nagy eséllyel ismerhetsz meg új potenciális embereket is, nem csak tájakat. Járj, utazz, ismerkedj tehát!

2023-ban szükséged lesz olyan tapasztalatokra, melyek a közfelfogással szembemennek. Senkire sem hallgatsz majd, nem hagysz beleszólást az életedbe, azt teszed majd amit jónak látsz. Mindezt udvariasan teszed, mert senkit nem akarsz megbántani, a célod az lesz, hogy azt tehesd, amit szeretnél. Egyszerűen ki kell majd próbálnod dolgokat, mert szükséged van a tapasztalatokra – ez igaz lehet szerelmi és szexuális téren is. Óvatosan haladj tehát előre utadon, ha pedig tanácstalan vagy, hallgass intuíciódra, jól fog súgni neked 2023-ban.

Kutya

Akik ebben az évben születtek: 1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006, 2018, 2030

A Kutya őszinte, barátságos, kiáll barátai és családja mellett, védi a környezetét, otthonát és önmagát. Társaságkedvelő, megbízható jegy. 2023-ban eleganciáddal, jó előadói képességeddel még az ellenségeidet is meg tudod majd győzni a magad igazáról. Úgy fogsz hatni az emberekre, hogy képes leszel megváltoztatni akár az egész életüket. Lelkesítő, inspiráló leszel, hitet adsz majd az embereknek. Éppen ezért sokan fognak irigyelni és igyekeznek majd korlátozni téged, de te csak menj tovább – arra figyelj csak, hogy amennyiben ennek az energiának az alacsony szintjét éled meg, az lobbanékonysághoz, hirtelenséghez, meggondolatlansághoz, akaratossághoz vezethet. Figyelj tehát, és válaszd meg jól a szintet.

Meglévő kapcsolatokban erős ragaszkodás lesz jellemző, együtt nagyon erősek lesztek, a társad 100%-ban melletted áll majd, mindenben számíthatsz majd rá. Teljes vállszélességben kiáll majd melletted. Kapcsolatotok erősödni fog, kiáll majd minden megpróbáltatást. Segít majd neked az ötletelésben, növekedésben és remek kreatív megoldásokat is fel fog tudni vázolni neked. Ha még nincs párod tudnod kell, hogy sok potenciális férfi lesz körülötted, csak ki kell nyújtanod a kezed valamelyikért. Járj társaságba, ismerkedj, bulizz, adj lehetőséget az újnak! Válassz bölcsen és ne ugorj hirtelen fejest mindenbe, hagyj időt egymás megismerésére.

Disznó

Akik ebben az évben születtek: 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019, 2031

A Disznó otthon- és családszerető, szorgalmas, alapvetően elégedett az életével. Gyakorlatias módon tekint az életre, de 2023 nagy változásokat hozhat számára. Előtérbe kerül a kreativitásod, csak kapkodod majd a fejed a történtek között. Eljött az ideje a továbbfejlődésnek, önmagad képzésének. Növekedhet a személyiséged és tulajdonképpen mindegy, hogy mibe fekteted az energiád, mindenképpen sikerre viszed.

Ha párkapcsolatban élsz, mindenben támogatod majd a társad, erre nagy szüksége is lesz 2023-ban. Gondoskodjatok egymásról, kedveskedjetek egymásnak, töltsetek el sok időt együtt. Amennyiben párkapcsolati gondokkal küzdesz, menjetek el családállításra, nagy rálátást és megértést adhat nektek, ezáltal megtalálhatjátok a megoldást.

Hogyha azonban még egyedül vagy, sok potenciális jelölt fog körbevenni – januárban, áprilisban, júliusban vagy októberben aztán lesz is esélyed megismerni valakit, akivel egymásra találhattok. Meditálj, figyeld rendszeresen a légzésed, árassz bizalmat és nyugalmat magadból. Csak lassan lépkedj előre ismerkedéskor, add meg az időt a dolgok alakulásának.

Patkány

Akik ebben az évben születtek: 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, 2020

A Patkány kedves, rokonszenves, nagyon intelligens, hihetetlen gyors felfogású jegy. Szereti a társaságot, szívesen bulizik, ismerkedik. 2023-ban könnyen olyan túlzott vágyaid lehetnek, ami miatt hajlandó lehetsz átgázolni még azon is, aki segítséget nyújtott neked. A kontroll nélküli vágyak pedig hűtlenséghez, érzelmi instabilitáshoz vezethetnek. Figyelj vágyaidra, tartsd őket szigorú kontroll alatt! Ne akarj túlemelkedni azon aki segített, ne feledd honnan jöttél és ki által kerültél ide, ahol most vagy. Maradj hűséges!

Ezek az erős vágyak lehetnek szexuális jellegűek is. Figyelj rájuk, ellenkező esetben kellemetlen egészségügyi büntetés lehet a jutalmad. Párkapcsolati értelemben ha már van társad vagy kiszemelted, olyan ideákat állíthatsz fel vele kapcsolatban, melyek a valóságban nem léteznek. Erős vágyat érezhetsz arra, hogy ez az idea megvalósuljon: a másikkal való eggyé válás. Ez pedig oly elemi erővel hívhat, hogy még rögeszmévé is válhat. Ez olyan meglévő kapcsolatokban jelenhet meg főleg, ahol egyébként minden rendben van, csak az együttlétek nem, mert olyan elvárások lehetnek a fejedben, amelyek nincsenek összhangban a valósággal. Hogyha ezt az erős energiát át tudod irányítani egy másik területre, teremteni tudsz vele egy másik síkon. Nyithatsz vállalkozást, továbbfejlesztheted az üzletet teljes erőbedobással, csodát tudsz alkotni.

Ha még nincs kapcsolatod érkezhet valaki, akit mintha már 1000 éve ismernél, azonnal érezni fogod vele az egységet, tökéletesnek láthatod, érezheted. Ha találkozol ezúttal ezzel a nagy Ő-vel tudnod kell, hogy azért jött, hogy átsegítsen téged egy inkarnációs problémán. Hatalmas földön túli szeretetet és egységet éreztek majd egymás iránt. Ha ez megtörténne tudnod kell, hogy rózsaszín fátyol mögül nézed az eseményeket, tehát mindenképp várd meg, amíg a fátyol fellibben, csak azt követően köteleződj el.

Bivaly

Akik ebben az évben születtek: 1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009, 2021

A Bivaly módszeres, ragaszkodik a rutinjához, nem szeret versengeni. A Nyúl évében meg kell dolgoznod a sikerekért, de bevált módszereid ezúttal is sikerre visznek majd. Stabilitást és biztonságot sugárzol majd magadból, amire mindenkinek nagy szüksége lesz 2023-ban.

Bármerre mész, rengeteg pasi vesz majd körül, légy hát éber és válassz közülük ha még szingli vagy – még akkor is, ha bátortalannak érzed magad és félsz kezdeményezni! 2023-ban aki mer, az nyer! Lépj ki a homályból, mutasd meg nagy szívedet és gondoskodó jellemedet! Ha viszont párkapcsolatban élsz, te leszel a biztos pont a társad életében, ragaszkodni fog hozzád, te pedig szelíd gondoskodással fogod őt körülvenni. Kapcsolatotok tovább fog erősödni, töltsetek sok időt együtt, szervezzetek közös programokat. Azon kevesek egyike lehettek, akik megőrzik jó kapcsolatukat, egymás iránti tiszteletüket.

Még több asztrológia:

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Szomorú hír érkezett Katalin hercegnéről

Szomorú hír érkezett Katalin hercegnéről

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Nem gondolnánk: ezért kötődünk annyira ruhadarabjainkhoz (x)

Nem gondolnánk: ezért kötődünk annyira ruhadarabjainkhoz (x)

Még nem tudod idén hová menj nyaralni? - Ezt a helyet imádni fogod! (x)

Még nem tudod idén hová menj nyaralni? - Ezt a helyet imádni fogod! (x)

Jobban odafigyel rád, mint te magadra - A Huawei Watch Fit 3 tökéletes kiegészítő (x)

Jobban odafigyel rád, mint te magadra - A Huawei Watch Fit 3 tökéletes kiegészítő (x)

Kell egy programötlet a romantikus kikapcsolódáshoz? - Mutatunk egyet! (x)

Kell egy programötlet a romantikus kikapcsolódáshoz? - Mutatunk egyet! (x)