3 háztartási kütyü, ami nem hiányozhat a fa alól

Szerencsére egyre több okos háztartási kütyü jelenik meg a piacon, amik nem csak sikkes megjelenésükkel, hanem professzionális tudásukkal is belopták magukat a szívünkbe. Ha ránk hallgatsz, mindenképp fektess be valamelyik darabba. Meglátod, mostantól még egyszerűbb lesz a vasalás, takarítás vagy éppen a sütés-főzés.

Könnyedén eltávolítható gyűrődések tetőtől talpig

A Philips ComfortTouch Advanced ruhagőzölő a rendkívül erőteljes gőzölés és az innovatív AirStretch technológia révén nagyszerű vasalási eredményt biztosít egy lépésben. A gőzölő minden vasalható anyaggal és ruhadarabbal biztonságosan használható. A gőzölőtalpat biztonságosan, a megégetés kockázata nélkül rányomhatod bármely ruhadarabra – ideális megoldás az olyan kényes anyagokhoz, mint a selyem. Imádni fogod!

Nagy segítség a mindennapi takarításban

Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop-Pro pillanatok alatt gondoskodik róla, hogy az egész lakás tiszta legyen. A három tisztítási módban egyszerre vagy külön is képes az egész helyiséget felsöpörni vagy feltörölni. A segítségével a takarítás még pontosabb és könnyebb lesz. Vásárold meg a december 9-e és 13-a között a GLAMOUR Beauty & Christmas Weekenden xiaomishop.hu oldalon és 20 százalék kedvezményt kapsz az árából.

Könnyítsd meg a sütés-főzést!

A KitchenAid Heavy Duty robotgépe minden konyha kötelező kelléke. Az egyedi kialakítás, a teljes egészében fémből készült robusztus konstrukció és a professzionális eszköz hasznos funkciói miatt nélkülözhetetlen kulcseleme minden konyhának. Csapj le rá te is és idővel fektess be a géphez kapható egyéb kiegészítőkbe is!

Ez is érdekelhet

Magyar tervezők bemutatója a naplementében - Programajánló

Magyar tervezők bemutatója a naplementében - Programajánló

Monitor

20 sztár, akikről el is felejtetted, hogy szerepelnek a Jóbarátokban

20 sztár, akikről el is felejtetted, hogy szerepelnek a Jóbarátokban

Szépséghírek

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját