4 applikáció a tökéletes esküvő megszervezéséhez

2015.június.4.

Bármennyire is csodálatos egy esküvő, a megszervezése felér egy rémálommal. Szerencsére manapság esküvőszervezőkre költött vagyonok nélkül is megúszhatod az álomnapod lebonyolítását, és nem is kell hozzá más, csak egy okostelefon!

Összegyűjtöttük a legpraktikusabb applikációkat, melyek a lehető legjobb asszisztenseid lesznek a menyegződet megelőző agytépő hónapokban. Az 5 app mindegyike egyenként megkönnyíti az életed, rendszerezi a különböző listáidat és teendőidet, hogy neked semmi másra ne kelljen figyelni, csak lelkiekben felkészülni életed legszebb napjára.

Íme a legjobb esküvőszervező appok:


1. Etsy (Android, iOS – ingyenes)
A közkedvelt webshop applikációja remek tárház a legkülönlegesebb esküvői dekorációk, ajándékok és kézzel készített vintázs kiegészítők számára. Ha esetleg rendelnél is belőlük, akkor ezt is megteheted, de akár arra is használhatod, hogy inspirációt gyűjts az esküvői meghívókhoz, tortához vagy éppen a frizurádhoz.

2. Wedding LookBook – The Knot (Android, iOS – ingyenes)

Az esküvői ruha kiválasztása legalább olyan komoly fejfájást tud okozni, mint a tökéletes helyszín megtalálása vagy a meghívottak listájának összeállítása. Az app-ban több mint 8000 menyasszonyi ruhát nézhetsz végig a tervezők legfrissebb kollekciójából. Mivel egy amerikai applikációról van szó, ezért sajnos az üzletlista funkció nem igazán hasznos itthon, de annyiban is segítségedre lesz, hogy látni fogod, milyen stílusú ruhák tetszenek neked, így pedig céltudatosabban tudsz majd keresgélni a szalonokban. Ezenfelül rengeteg esküvői kiegészítőhöz, a koszorúslányok ruhájához, úgyszintén az eljegyzési gyűrűk megtervezéséhez is inspirációt gyűjthetsz.

3. Evernote (Android, iOS – ingyenes)
A leghatékonyabb listázó és rendszerező applikáció, amit csak találhatsz. Itt egy platformon tárolhatod a számlákat, a névjegykártyákat, a jegyzeteket, a menüket, a fotókat. Az applikáció képes térképeket, rajzokat, weboldalakat megőrizni számodra, hogy mindent megtalálj egy helyen, könnyen átlátható módon. A pároddal meg is tudod osztani a teendőket, szinkronizálhatjátok a kalendáriumotokat, így mindenki időben és hatékonyan tudja végezni a feladatait.

4. Event Brite (Android, iOS – ingyenes)
Ez leghasznosabb applikáció arra az esetre, ha külföldre szervezed az esküvődet, és előre fizetsz a vendégeknek. Az app segítségével "jegyeket" készíthetsz, melyeket a meghívottak aztán megvásárolhatnak a weboldalon keresztül. Könnyedén nyomon tudod követni, hogy ki fizetett és plusz infókat is tudsz tárolni a vendégeidről


Ez is érdekelhet

Horoszkóp: Ezek a csillagjegyek tökéletes párt alkotnak egymással

Horoszkóp: Ezek a csillagjegyek tökéletes párt alkotnak egymással

Sztárhírek

8 sztár, aki szembenézett a szülés utáni depresszióval

8 sztár, aki szembenézett a szülés utáni depresszióval

Sztárhírek

Reese Witherspoon otthona egy álom, lesd el ezeket az apró lakberendezési trükköket tőle

Reese Witherspoon otthona egy álom, lesd el ezeket az apró lakberendezési trükköket tőle