5 szerelmi praktika, ami még mindig működik

2021.április.19.

Felelj őszintén! Ugye te is egy örök tűzzel megáldott kapcsolatra vágysz? Hogy a párod hónapok, évek múltán is úgy nézzen rád, mint egy istennőre. Egy kapcsolat sikere és tartóssága többek között az érdeklődés fenntartásán múlik, ami folyamatos munkával jár. Tengernyi szerelmi praktikát ismerünk, amit még nagyijaink hagytak ránk és amiket asszonypajtásaink súgtak a fülünkbe. De melyik válik be igazán?

5 szerelmi praktika, ami még mindig működik
Fotó: Profimedia/Montázs: GLAMOUR

Nem adhatjuk meg a titkos szerelmi bájital receptjét, amivel örökre magadba bolondíthatod a kedvesedet, mert sajnos mi sem tudjuk. (Jó is lenne, ha tudnánk!) De nem kell titokzatos dolgokat keresni egy jól működő kapcsolatban. Sokkal egyszerűbbek és megvalósíthatóbbak a tennivalók, mint gondolnád.

Jégvarázs

Mondják, hogy minden kapcsolatnak jót tesz, főleg kezdetben, de aztán időről időre is, egy kis távolság. Ha nem adjuk meg magukat könnyen, hanem egy csepp hűvösséget árasztunk magunkból egy kevéske távolságtartással megspékelve, ugyanis ezzel felébresztjük a férfiban a hódítás vágyát. Amennyiben nem visszük túlzásba, mert abban az esetben elijeszti.

Napi figyelmességek

Egyesek arra esküsznek, hogy ne írj, ne hívogasd napközben. Kell a már előbb is említett távolság, hogy hiányozz neki. Ebben is van ráció. Viszont ha sosem írsz neki, úgy érezheti, nem is fontos a számodra. Ezért legalább egy-két alkalommal célszerű felhívni egy ebédszünetben vagy egy rövidke, de annál tartalmasabb üzenetet küldeni neki, amiből megtudja, hogy hiányzik és szereted.

Szerelemlabor: illatok, szagok, hormonok - a párválasztás titkos kémiája

Szerelemlabor: illatok, szagok, hormonok - a párválasztás titkos kémiájaAdj neki teret!

Kétélű a dolog, mert ha túl sok teret hagysz neki, az előbbi példához hasonlóan azt gondolhatja, nem szereted. De ha igenis mosollyal az arcodon engeded el a barátival és hagyod, hogy a szabadnapján délelőtt egész nap a gép előtt üljön, ám utána kikéred a neked járó időt, meg fogja látni benned a tökéletes nőt.

Apró ajándékok

Ugye, mennyire szeretsz csak úgy egy szál rózsát vagy csokit kapni tőle? A párod sem fog megharagudni érte, ha olykor te is készülsz egy kis meglepetéssel. Nem kell nagy értékű dolgokra gondolnod. A szándék a fontos és az üzenete, hogy gondolsz rá, szereted.

A férfi szívéhez az út a gyomrán át vezet?

Kicsit elavult gondolat, mert a férfiak éppen úgy remekelhetnek a konyhában, mint a nők, de biztos, hogy meg tudod fogni a gasztromágiáddal. Főzd meg a kedvenc ételét, vagy bármely más finomságot, és a szívébe zár! Ráadásul, ha otthonod, illetve otthonotok melegséget áraszt, átélheti, hogy ide tartozik és eszébe sem jut másik kuckót keresni magának.

Ez is érdekelhet

Nézd meg milyen szettet választott Melinda a berlini városnézéshez!

Nézd meg milyen szettet választott Melinda a berlini városnézéshez!

GLAMOUR Mami

Belső hangjaink: Gondolatok szülésről, traumáról

Belső hangjaink: Gondolatok szülésről, traumáról

G-Szex

7 dolog, amitől sokkal intimebb lesz a szex

7 dolog, amitől sokkal intimebb lesz a szex