18+

Felnőtt tartalom

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtt tartalom található!

5 tipp a tökéletes pucér szelfihez

2019.január.2.
selfie
Fotó: Shutterstock

Íme öt tipp, ami biztosan segíteni fog:

1. Az önbizalom kulcsfontosságú

Fotó: giphy

Az önbizalom a legfontosabb ahhoz, hogy jó képeket készíts magadról. Mielőtt elkészítenéd a fotót, nézz a tükörbe és keress magadon olyan dolgokat, amiket igazán szeretsz, büszke vagy rá. Ha jól rögzíted magadban, mivel vagy elégedett, az sokat hozzá fog tenni az önbizalmadhoz akkor is, ha a kép készül.

2. Állítsd be a helyszínt

Ha kiválasztod a helyszínt, a beállításokat sem hanyagolhatod el: egy jól látható kád még rendben van, de egy WC már nem. A gyerekjátékok és táskák szintén felejtősek, egy pohár bor viszont jó kellék lehet. Na de mi a helyzet a beágyazatlan ággyal? Csak akkor maradhat, ha van benne egyfajta szexisség, nem pedig a reggel ottfelejtett vizes törölköző hever rajta.

Halsey mellbimbója kiböki a szemünket - pucér fotók az énekesnőről

Halsey mellbimbója kiböki a szemünket - pucér fotók az énekesnőről

3. A természetes fény a legjobb

Fotó: giphy

A benti lámpák sárga fényei kiegyensúlyozatlanok, így a fotó elkészítését a legjobb, ha nem az esti órákra hagyod. Lődd a tökéletes képet a szobádban természetes környezetben, napfénnyel a háttérben.

4. Keress egy olyan szöget, amiben jól érzed magad

Talán elsőre túlzásnak tűnhet, de a fényképezőgépedhez vagy a telefonodhoz már párezer forintért is beszerezhetsz egy állványt, így pedig a teljes testedet le tudod fotózni és a szögeket is könnyebben tudod váltogatni. Állvány segítségével magasról is készülhet a kép, ami még előnyösebb is lehet. A különböző szögek váltogatása pedig segíthet abban, hogy megtaláld azt, amelyikben a legjobban érzed magad.

5. Tisztázd, min legyen a hangsúly

A legjobb póz attól függ, hogy mit szeretnél hangsúlyozni. Választhatsz olyan kompozíciót is, amiben a hasadon fekszel és a fejedet a könyöködre támasztod, de a melleidet is kihangsúlyozhatod például a kedvenc csipkemelltartódban.

Ez is érdekelhet

Bolti lopással vádolják az Eufória sztárját

Bolti lopással vádolják az Eufória sztárját

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói