5+1 jel, hogy a pasid NEM SZERET!

Minden kapcsolatban vannak hullámvölgyek, amikor elbizonytalanodik az ember. Ez teljesen természetes, viszont a hullámvölgyet nem szabad összetéveszteni az állandó hullámtengerre, ami soha nem lesz viharoktól mentes, hiába is számítasz rá a lelked mélyén. Van pár olyan jel, amiből azonnal ki kell tudnod szűrni, hogy bizony nem egy egészséges párkapcsolatban élsz, és sajnos a párod nem szeret. Bármilyen nehéz is belátni, ha ezeket tapasztalod, ne remélj túl sokat. Persze, ha te annak ellenére is vele akarsz maradni, hogy tudod, az érzéseid egyoldalúak, szíved joga. Viszont ne csapd be magad egy percig se!

5+1 jel, hogy a pasid NEM SZERET!
Fotó: Thinkstock

Soha nem figyel igazán!

Te minden problémádat és a hétköznapi dolgaidat is szeretnéd megosztani vele, hiszen azt várod, mond majd valamit, ami megnyugat, vagy egyszerűen csak jól esik kibeszélni magadból a dolgokat, ő pedig hallgat és hallgat, de vagy nem reagál semmit, vagy két nap múlva már egyáltalán nem emlékszik rá!
Hogy miért? Mert kényszerből hallgat végig, hogy ne hisztizz, de egyébként nem hajlandó energiát fordítani ezek megjegyzésére, hiszen nem érdekled igazán!

A zaklatás nem szerelem - Hátborzongató igaz történetek

A zaklatás nem szerelem - Hátborzongató igaz történetek

Lusta a közös programokhoz!

Alig várod a hétvégét, vagy a szabadnapokat, hogy együtt lehessetek, közös programot szerveznél, de ő egyáltalán nem hajlandó ebben közreműködni? Szomorú, de nem akar veled lenni és ha az olvasás, vagy a tv bámulása jobban leköti, mint egy közös program, akkor érdemes elgondolkodni, hogy megérdemli-e, hogy rá pazarold az energiáidat.

5+1 jel, hogy a pasid NEM SZERET!
Fotó: giphy

Mindig te vagy a fontossági sorrendje legalján!

Sokszor észre se veszi az ember, ha lecsúszik a fontossági sorrend legaljára, viszont érdemes figyelni erre. Ha rád csak este 11 után jut ideje minden egyes nap és akkor is bormámorban úszik egy baráti összejövetel, vagy céges buli után, akkor ott baj van! Hidd el, egy idő után megöli a lelked, ha azt érezteti veled, hogy jelentéktelen vagy. Ezt pedig senki sem érdemli.

Veszekedni sem képes!

Mindenki máshogy kezeli a konfliktust. A legideálisabb, ha leültök és felnőtt emberek módjára, békésen beszélitek meg, hogy kinek, mi nyomja a lelkét. Viszont, ha ez nem működik, ő nem hajlandó beszélni, te pedig próbálnál, de nem jön válasz, akkor nagyon nehéz helyzetben vagy. Viszont könnyen kiderítheted, fontos vagy-e neki. Ha egy veszekedés során felállsz és dühödben úgy döntesz, inkább hazamész az éjjel közepén, ő pedig teljes lelki nyugalommal nézi végig, ahogy kimész az ajtón, akkor 100 százalékig biztos lehetsz benne, hogy nem szeret. Kivéve, ha valóban egy hisztérika voltál, nem hagysz neki életteret és fél, hogy leharapnád a fejét, ha az utadba állna.

Elengedni is tudni kell! Íme 3 lány, akik megtanultak lemondani!

Elengedni is tudni kell! Íme 3 lány, akik megtanultak lemondani!

Mindent problémát szexszel old meg!

Lehet, hogy a szex tökéletes köztetek, de ha valami hetek óta nyomja a szíved és minden egyes alkalommal, amikor próbálasz róla beszélni vele azon kapod magad, hogy szexeltek, akkor komoly problémák vannak köztetek kommunikáció terén. Egy ideig működhet a dolog, de hosszútávon nem fogja enyhíteni a felgyülemlett stresszt és kérdőjeleket a fejedben.

5+1 jel, hogy a pasid NEM SZERET!
Fotó: giphy

Azt mondja, hogy imád, de sose mondja, hogy szeret.

Nem kell állandóan nagy szavakkal dobálózni, de ha együtt vagytok hosszú (!) hónapokon, vagy esetleg évek óta, viszont magától sose mondta, hogy szeret, akkor valószínűleg azért van, mert nem is érez így. Ha azt mondja imád, az nem váltja ki a szeretlek-et. Ösztönből imádunk, például ételeket. Egymást inkább szeretni kellene...

Ez is érdekelhet

Magic Mike visszatér a képernyőkre

Magic Mike visszatér a képernyőkre

GLAMOUR Horoszkóp

Heti horoszkóp: ne tűrd el, hogy visszaéljenek a bizalmaddal - december 6-12.

Heti horoszkóp: ne tűrd el, hogy visszaéljenek a bizalmaddal - december 6-12.

5 előjáték, ami szuperintenzív orgazmushoz vezet

5 előjáték, ami szuperintenzív orgazmushoz vezet