6 érv, hogy te is elhidd, a nyáron szövődő szerelem a legjobb!

2017.július.3.

Javában tombol a nyár, a nyaralások és a fesztiválszezon, ami automatikus maga után vonja a könnyű ismerkedést és a forró románcokat is. Sokan azt mondják, ez a három hónap a függetlenségről szól, de valójában megeshet, hogy épp most találod meg az igazit. Íme 6 ok, amiért sokkal jobb nyáron ismerkedni, mint a hideg hónapokban:

A hideg hónapokban mindig emberpróbáló vállalkozás izgalmas randit szervezni, mivel nagyjából a forrócsokizás és a filmezés között tudunk csak válogatni. Nyáron azonban jóval könnyű helyzetben vagy: üljetek ki egy parkba, grillezzetek a kertben, menjetek strandra, vagy kiránduljatok. Lehetőségek tárháza vár a forró hónapokban!

Igen, tudjuk, ez nem évszakfüggő, de mivel általában jobb a kedvünk nyáron a napfény miatt, az ágyban is jobban teljesítünk. Megnövekedik a szervezet szerotonin termelése, ami fokozza a libidónkat, ergó, több együttlétre vágyunk a melegebb hónapokban. És akkor már említenünk sem kell, hogy mennyit lendít ezen egy kellemes közös tengerparti nyaralás.

Ezt láttad már? 3 szerelem van, amit meg kell tapasztalnod az életben

Fotó: giphy

Egy közös utazás során garantáltan kiderül, hogy összeilletek-e vagy sem. Amellett, hogy szuper buli együtt nyaralni, rengeteg dolgot megtudhatsz a szerelemedről. Fény derül rá, mennyire tudtok alkalmazkodni egymáshoz, milyen programok érdekelnek titeket, és az is, miylen összezárva lenni több napot.

Mivel nyáron az átlagosnál több időt töltünk nagy társaságban, és a megszokottnál több szabadidőnk is van, valószínűleg előbb sor kerül az ominózus sorsdöntő pillanatra, a barátok megismerésére. És ez a lehető legszerencsésebb nyáron, hiszen a közös bulik könnyen összehoznak az új emberekkel is.

Nézd meg ezt is! Ezt a 3 dolgot ne csináld, ha normális párkapcsolatot szeretnél!

Fotó: giphy

Nyaralások, fesztiválok, strand és bulik. Nos igen, ezeken a helyeken mindenki hamar elengedi magát, és könnyebben is ismerkedik. A felfokozott hangulatban könnyű hirtelen szerelembe esni, azonban megeshet, hogy csak egy estére vagy egy-két hónapra szól a románc. És ezzel nincs semmi gond! A nyár a szabadságról és a függetlenségről szól, ha pedig valóban egymásba habarodtok, úgysem töri le a lelkesedéseteket az ősz sem.

Persze az a legjobb, ha egész évben magabiztosan lépsz ki az utcára, de kétségtelen, hogy nyáron mindenki a legjobb formájába kerül. A nap kiszívja a hajunkat, gyönyörű csokibarna a bőrünk, és a ruhatárunk legszuperebb darabjait öltjük magunkra (és végre variálhatunk, nem úgy, mint télen). Kétségtelenül ez a legszexibb három hónapunk, és ha csak egy átmeneti románcról is volt szó, a legjobb formátokban emlékeztek majd egymásra!

Ez is érdekelhet

Anne Hathaway igazi hercegnőként jelent meg a cannes-i filmfesztiválon

Anne Hathaway igazi hercegnőként jelent meg a cannes-i filmfesztiválon

G-Szex

Ezek a legkárosabb filmes hazugságok a szexről

Ezek a legkárosabb filmes hazugságok a szexről

Szépséghírek

Emeld ki napbarnított bőröd ezekkel a nyári körmökkel!

Emeld ki napbarnított bőröd ezekkel a nyári körmökkel!