7 dolog, amiről a férfiak nem beszélnek neked

2018.augusztus.2.

Valljuk be, hogy a párkapcsolat legnehezebb része a kommunikáció. Ebből adódik a legtöbb félreértés és vita, ami megnehezíti mindkét fél életét.

Férfi
Fotó: Shutterstock

Vannak olyan dolgok, amelyekről egyik fél sem szeret beszélni, azonban sok mindent a férfiak titkolnak el:

1. Munka, családi konfliktusok

Sokszor a férfiak túl büszkék, hogy elmondják: valami nem megy jól. Ha munkahelyükön probléma van, vagy rossz kapcsolatot ápolnak a családtagokkal, erről valószínűleg nem fog neked beszámolni. Fontos azonban, hogy te érdeklődj efelől is, mert a külső problémák nagy hatással lehetnek a ti kapcsolatotokra is.

2. Ahogyan önmagáról gondolkodik

Hiszed vagy sem, a férfiak sincsenek sokszor megelégedve magukkal. Azonban az a különbség, hogy ők nem beszélnek róla, nem adják a tudtunkra.

3. Amiről fantáziál, a fétisei

Talán ő imádja a szexuális segédeszközöket, vagy kifejezetten vonzódik az egyik végtagodhoz. Megint csak a kommunikáció a kulcs. Ha megkérdezed, hogy van-e olyan dolog, amit ki szeretne próbálni, lehet, hogy el is mondja. Próba, szerencse!

4. Hogy mit gondolnak a barátai rólad

Ez egy olyan pont, amit a visszajelzésekből nagyjából követni tudunk. Nem lehet mindenkinek megfelelni, így előfordulhat, hogy valaki nem kedvel minket, de ezt ő biztosan nem adja majd a tudtunkra.

5. A keresési előzményeit és jelszavát

Talán ez az a dolog, amiről NEM is szeretnénk tudni. Ezenkívül mindenkinek megvan a saját privátszférája, amit illik tisztelni ugyanúgy, ahogy mi is elvárjuk.

6. Hogy milyen az anyagi helyzete

Felnőttnek lenni nehéz. Fizetni kell az albérletet, a számlákat, és minden egyebet ami a mindennapi élethez szükséges. Azonban ha éppen rosszabb helyzetben van a párod, biztosan nem fogja elmondani neked.

Heidi Klum végre beszélt a kapcsolatáról

Heidi Klum végre beszélt a kapcsolatáról

7. Hogy milyen lány barátai vannak

A féltékenység egy teljesen természetes és emberi dolog. Azonban nem feltétlenül érdemes azonnal megsértődni, mert like-olta egy volt nő osztálytársa képét Instagramon. Sokszor a férfiak pont azért nem mondják meg, ha van egy lány barátjuk, mert tudják, hogy egyből gyanakvás lesz a vége.

Ez is érdekelhet

Beauty szolgáltatások, melyeknek köszönhetően kevesebbet sminkelünk!

Beauty szolgáltatások, melyeknek köszönhetően kevesebbet sminkelünk!

Szépséghírek

Hogyan lett Kulcsár Edina szenvedélye a hajfonás?

Hogyan lett Kulcsár Edina szenvedélye a hajfonás?

Szépséghírek

EmRata bomba frufruja a hatvanas éveket idézi

EmRata bomba frufruja a hatvanas éveket idézi