A GLAMOUR-napok kiáll a fogyatékkal élők mellett

2022.március.13.

A magazinunk 2004 óta rendezi meg a Shoppingünnepet, a GLAMOUR-napokat, ami a világ egyik legsikeresebb shoppingrendezvénye.

Glamour napok 2022 tavasz
Glamour napok 2022 tavasz
Fotó: GLAMOUR Hungary

Most tavasszal április 7-e és 10-e között vásárolhatsz kedvezménnyel a magazinban és a GLAMOUR Univerzum applikációban található kuponok segítségével. Utóbbi applikációt az iOS és az Android telefonokra is könnyedén le tudod tölteni, és ott előfizethetsz a sok-sok exkluzív tartalmat, kedvezményt, eseményt és egyéb izgalmakat igérő felületünkre.

Lépj be te is a GLAMOUR Univerzumba!

Illés Fanni olimpiai bajnok úszó kezdettől fogva arra használja a reflektorfényt, hogy sorstársaira irányítsa a figyelmet. Ezúttal, a GLAMOUR-napok segítségével az akadálymentes shopping mellett kampányol

A GLAMOUR-napok ezúttal Illés Fanni világ. és Európa-bajnok, paralimpiai bajnok úszó, aktivista bevonásával fel szeretné hívni a figyelmet az akadálymentesítés fontosságára és a fogyatékkal élők társadalomba történő integrációjára.

Fanni véleménye szerint plázákban vásárolni könnyebb a fogyatékkal élőknek, mint a városban lévő üzletekben, mert utóbbi helyeken sokszor lépcsők vannak, nem akadálymentesített a bejárat.

A többségi társadalom sokszor nem gondol arra, hogy bizonyos dolgok nehézséget okoznak egy fogyatékkal élőnek, nehezebben közlekednek, jutnak be helyekre, érnek el polcokat, pedig ők is ugyanannyira szeretnének részt venni a mindennapi életben mint bárki más, így a GLAMOUR-napokon is szívesen vásárolnak, frissítik fel a ruhatárukat, fürdőszobapolcukat, lakásukat, technikai eszközeiket és így tovább. Kicsit próbáld meg az ő szemükkel is nézni a világot, kalkuláld bele őket is, hiszen közösen sokkal többek vagyunk! A szellemiségváltás már történik, segíts nekünk, hogy felgyorsítsuk!

Ez is érdekelhet

Mi a jó csók titka? 5 tanács, hogy biztosan ügyesen csináld

Mi a jó csók titka? 5 tanács, hogy biztosan ügyesen csináld

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói