A legcsodálatosabb Valentin-napi ajándék

2015.február.12.

Egy igazán különleges ajándékötletet ajánlunk a figyelmedbe, és most első sorban a férfi olvasóinkhoz szólunk (vagy add tudtára a pasidnak, hogy mit szeretnél).

Valentin-napkor, ahogy minden ünnep alkalmából általában, sok hölgy kezét megkéri a párja. A felhevült érzelmek, a szerelmesek napja megadja a kellő löketet, és igazán romantikus keretet ad ennek a fontos mérföldkőnek a meglépéséhez.

Egy leánykéréshez elengedhetetlen a gyűrű, de csak úgy ajándékként házassági évfordulóra, születésnapra is tökéletes meglepetés. Az újonnan nyílt Moni's ékszerüzlet minden igényedet kielégíti, exkluzív ajándékait díszszalaggal átkötött dobozban adhatod át a kedvesednek. Sőt, ha nem vagy teljesen biztos benne, hogy a szíved választottja milyen ékszert szeretne, akkor menj a biztosra, lepd meg egy olyan saját tanúsítvánnyal ellátott gyémánttal, mely minden fontos részletre kiterjed a szín, a tisztaság és a karátszámot beleértve, hogy ezt majd saját ízlése szerint használja fel.

Az gyémánt jóformán bárhogyan felhasználható, kérheted a későbbiekben gyűrűbe vagy medálba foglalva, de el is tehető otthon, mint egy személyes kincs. Különleges ajándékötlet, ha a hölgy maga választhatja ki a gyémánt foglalatot, és hogy fehér sárga vagy rozé arany gyűrűbe, fülbevalóba, medálba szeretné-e belefoglaltatni a követ.

Exkluzív, különleges ajándék elérhető áron a Moni`s Jewelry ékszerboltban, melyet ajándékkártya, ajándékutalvány helyett is adhatsz a szerelmednek Valentin-napkor.

Ez is érdekelhet

Hogyan juthatsz újra szexhez, ha szülő vagy?

Hogyan juthatsz újra szexhez, ha szülő vagy?

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói