A legújabb fertőtlenítő zselé nem csak tisztít, de a kedvenc táskadíszeddé is válhat

Szponzorált tartalom

2018.december.17.

A zselés kézfertőtlenítő az a csodaszer, ami egyszerűen nem hiányozhat a női táskából. Gondoljunk csak bele, mennyi baktérium kerül a kezünkre egy nap leforgása alatt: a telefonkijelző, a busz kapaszkodója, a kilincsek, a bevásárló kocsi fogantyúja csak úgy hemzsegnek a kórokózóktól, és sajnos nincs mindig lehetőség arra, hogy forró vízzel és szappannal kezet mossunk. Ilyenkor hatalmas segítség, ha nálunk van a kézfertőtlenítő, azonban ha csak egy apró neszesszerrel vágunk útnak, bizony nem mindig marad hely a zselének.

Éppen erre a problémára keresett megoldást a PocketPop, mikor kifejlesztette szuper pici, ám annál stílusosabb zseléit, melyeket nem csak a lányok, de akár a család férfitagjai is bátran használhatnak. A fertőtlenítőben található tisztítógyöngyök még jobban segítik a felülettisztítást, mint az egyéb piacon lévő termékek, arról nem is beszélve, hogy az illatukba is egyből beleszeret a használójuk. A mangó, a vörösáfonyás orchidea és a kék tulipán akár egy gyengébb női parfüm érzetével is felérnek, míg a füstölt cédrus kardamommal elsősorban a fiúk kedvence lesz.

Ha mindez nem lenne elég, a bőséges színválasztéknak és designnak köszönhetően komplett kiegészítőként is alkalmazható a PocketPop, ugyanis már fekete és színes strasszokkal, unikornisos mintával és letisztult sötétkék színben is elérhető a kiszerelés. Az apró tubust akár a táskádra is rögzítheted, így amellett, hogy egy szuper táskaékszerrel gazdagodsz, a nap bármely pillanatában lefertőtlenítheted a kezed.

Ez is érdekelhet

A Nyilas csillagjegy igazi győztes típus, méghozzá ezért

A Nyilas csillagjegy igazi győztes típus, méghozzá ezért

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói