A menyasszony titkos fegyvere: A jól kiválasztott ékszer

2017.február.18.

Vitathatatlan, hogy egy jól kiválasztott ékszer még a legdiszkrétebb ruhákat is őrületes módon fel tudja dobni, és ez különösen igaz az esküvői megjelenésre is. A jól eltalált kiegészítő az örök aduász: legyen az visszafogott vagy ultrabohém, ha megtalálod a hozzád és a ruhádhoz leginkább illő darabot, még a terem másik végében is ki fognak szúrni. Sophie Molnar ékszertervezővel beszélgettünk a legkedveltebb esküvői ékszerekről és a gyűrűtrendekről.

A menyasszony titkos fegyvere: A jól kiválasztott ékszer
Fotó: facebook

Mikor, hogyan született meg a döntés, hogy ékszerekkel szeretnél foglalkozni?
Egészen fiatal korom óta gyűjtöttem az ásványokat, valami ott indulhatott el. Némi kitérők után - kötelező egyetem, külföldi szakmai gyakorlat és a többi - elvégeztem egy drágakőszakértői tanfolyamot, és 2012-ben megalapítottam a Sophie Molnar Designt.

Nem csak készítesz, de tervezel is ékszereket. Mi ennek a menete?
Az ékszereket egy profi ötvöscsapat készíti, én személy szerint a drágakőbeszerzést és a tervezést csinálom. Nagyon szeretem a kövek formáit, és színeit kombinálni, ezek adják az inspirációt. Mikor megkeres egy leendő vásárló, elmondja pontosan mik az elképzelései, és az alapján megszületnek a tervek. Sokszor előfordul, hogy nincs semmi konkrétum, ilyenkor jobban szabadjára tudom ereszteni az ötleteimet.

Milyen eljegyzési- és jegygyűrűt választanak a legszívesebben? A klasszikus típusok vagy az egyedi tervezésű ékszerek dominálnak?
Az abszolút kedvenc a vékony gyémántokkal végigrakott fehérarany gyűrű a hölgyeknél, férfiaknál az egyszerű, praktikusnak mondható karika. Egyre többen választanak rozé, vagy sárga arany jegygyűrűt, különböző színű drágakövekkel, illetve már a pasik is mernek feltűnőbb, különbözően megmunkált felszínű darabokat választani. Ami pedig a drágaköveket illeti; a rozé arany mellett drágakő színekben a fehér, azaz a gyémánt, a zöld, azaz a smaragd és a kék, azaz a zafír dominálnak.

Miért döntöttél úgy, hogy nem csak árusítasz, de kölcsönzésre is készítesz ékszereket?
Sokan nem szánnak annyi pénzt egy ékszerre, mint amennyibe kerül, viszont a nagy napon, esetleg más alkalmakkor szívesen viselnék őket. Nálunk lehetőség van a készleten lévő ékszereink kikölcsönözésére is, így mindenki ragyoghat a fontos pillanatokban. Ezzel szeretnénk elérhetőbbé tenni a drágaköves ékszerek viselését.

Fotó: facebook

Fejezd be a mondatokat!

A leginspirálóbb személy számomra... nincs egy konkrét ilyen személy, szerintem bárki inspirálhatja az embert. Akár jót, akár rosszat látsz valaki másban, már maga az motivációt jelenthet, hogy rá akarsz valamiben hasonlítani, vagy pont ellenkezőleg.

A kedvenc saját kiegészítőm... fülbevalót és gyűrűket mindig hordok, ha olyan a szettem, egyre többet veszek fel nyakláncot is.

Szabadidőmben legszívesebben... teniszezem, drágaköveket válogatok, és ötleteket próbálok gyűjteni.

5 év múlva itt képzelem el magam.... egy híres ékszercég fejeként, mondjuk addig jó sokat kell még dolgozni..

Fotó: facebook

Őket csekkold le további ötletekért!
Fejdísz - https://www.facebook.com/RienneFashionJewelry/?fref=ts
Gyűrű és kiegészítők - http://www.sophiemolnardesign.com/
Gyűrű - http://www.dorivisy.hu/
Gyűrű - http://juhosjanka.com/
Kiegészítők: http://www.karmanjewelry.com/
Takács Dalma

Ez is érdekelhet

Új sportcipővel ünnepli a nők sikereit a Puma

Új sportcipővel ünnepli a nők sikereit a Puma

Szépség

Sosem gondolnád, milyen extra előnyei vannak még a lézeres szőrtelenítésnek!

Sosem gondolnád, milyen extra előnyei vannak még a lézeres szőrtelenítésnek!

GLAMOUR Horoszkóp

Ez a luxusmárka passzol hozzád a csillagjegyed alapján

Ez a luxusmárka passzol hozzád a csillagjegyed alapján