A villa, ahol meggyilkolták Gianni Versacét ma luxushotel

Az American Crime Story sikersorozat második évada január 17-én indul, ami Gianni Versace halálának körülményeit taglalja. A neves divattervezőt saját háza előtt lőtték le Miamiban, az ominózus lépcsősor azóta egyfajta groteszk turistalátványossággá alakult.

Az Atlanti-óceán partján épült csodálatos rezidencia, a Villa Casa Casuarina azóta már luxus boutique hotelként működik, ahol egy kisebb étterem is várja a látogatókat. Instagram oldaluk bizonyítja, hogy ez az a hely, ahol kötelező egy fotót posztolni. Puccos esküvőket rendeznek, és trendi desztináció azoknak is, akik Miamiban kirándulnak.

Gianni 1992-ben vásárolta meg a házat, és a szomszédságában lévő Revere Hotelt, eredetileg 2,95 és 3,7 millió dollárért. A felújításokra további 32 milliót költött, és teljesen a saját stílusára alakította. A burkolat és a berendezés Versace excentrikus világát tükrözik. Két szoba fala kagylókból készült, a medence csempéi 24 karátos arannyal vannak futtatva.

A Victor Hotels csoport 415 milliót fizetett a különleges épületért, egy 2013-as árverésen, ahol többek között Donald Trump is licitált. A villában 12 hatalmas lakosztály található, melyekben éjszakánként 899 dollártól (kb. 231 000 Ft) lakhat a kedves vendég.

Az étteremben, ami természetesen a "Gianni's" nevet viseli, olasz és mediterrán ételkülönlegességekkel, finom borokkal kényeztetik a látogatókat. Érdemes asztalt foglalni, akár online is, de a kellemes bárba bármikor be lehet térni egy frissítőre.

Ha valaki olyan szerencsés, hogy Miamiban jár, érdemes betérnie egy italra, hogy megcsodálhassa a legendás tervező bámulatos villáját, mely egy kis bepillantást ad Versace egyedi művészi világába.

Ez is érdekelhet

Bruce Willis és Demi Moore örök köteléke rá a bizonyíték, hogy a szeretet a válást is túléli

Bruce Willis és Demi Moore örök köteléke rá a bizonyíték, hogy a szeretet a válást is túléli

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói