Add ajándékba a várost és a titkait!

2018.december.13.

Tudjátok, hiszen sosem titkoltuk, hogy imádjuk az ImagineBudapest tematikus városi sétáit, hiszen annyi váratlan felfedezést tettünk már nekik köszönhetően a városról, az utcákról, terektől, ahol mindennap járunk-kelünk, hogy megszámlálni sem tudjuk.

Idén fontos mérföldkőhöz érkezett az ImagineBudapest, hiszen a vállalkozás a tizedik születésnapját ünnepli, és különleges akcióval lepi meg a városlakókat, amelynek mottója: Adj ajándékot a városnak, add ajándékba a várost!

Decemberben a tematikus városi sétáikon résztvevők, a Bomoart jóvoltából gyönyörű képeslapokra írhatják rá szívből jövő jókívánságaikat ismeretlen városlakóknak, melyeket aztán a programok ideje alatt a felkeresett helyszínek postaládáiba dobhatnak be.

A kezdeményezés célja kettős: egyrészt az adventi készülődést szeretnék meghittebbé, személyesebbé tenni a résztvevők és a képeslapot kézhez kapók számára. A kézzel írt, spontán született üzenetek mosolyt csalnak mindenki arcára és bizonyítják, hogy a közös élmények, a személyes ajándékok sokszor nagyobb örömet és meglepetést jelenthetnek, mint a boltban vásárolt tárgyak.

Másrészt ezzel a gesztussal szeretné kifejezni az ImagineBudapest köszönetét Budapestnek és az itt élőknek, hiszen immár tíz éve szerveznek tematikus sétákat, egyedi programokat és csapatépítéseket a várost segítségül hívva, díszletként és témaként is használva.

Az évről évre egyre népszerűbb városi séta bizonyítja, hogy Budapest lenyűgöző szépsége, gazdag múltja és inspiráló jelene nem csak a hazánkba érkező külföldi látogatók számára jelenthet élményt és feltöltődést, hanem az itt élőknek is.

Az akció december 24-ig tart, az addig elérhető sétákra itt lehet jelentkezni: www.imagine.hu/turaidopontok

További info, az Imagine elérhetősége:

Nyitva tartásunk:
H-P: 9-19
Szo: 10-17

Ez is érdekelhet

10+1 elképesztő Eufória-smink, amiről nem tudjuk levenni a szemünket

10+1 elképesztő Eufória-smink, amiről nem tudjuk levenni a szemünket

GLAMOUR Horoszkóp

Horoszkóp: Így alakul a szerelmi életed 2022-ben a csillagok szerint

Horoszkóp: Így alakul a szerelmi életed 2022-ben a csillagok szerint

Monitor

Érdekességek, melyek után máshogy fogod látni a Jóbarátok és az Így jártam anyátokkal sorozatokat

Érdekességek, melyek után máshogy fogod látni a Jóbarátok és az Így jártam anyátokkal sorozatokat