Adományozz, hogy azok a gyerekek is tudjanak otthon tanulni most, akiknek nincs számítógépük

2020.május.4.

Az otthON Program célja, hogy már 33.000 forintból olyan otthon tanuláshoz szükséges eszközt biztosítson annak a több tízezer iskolás korú gyereknek, akik megfelelő infrastruktúra hiányában nem tudnak részt venni az iskolai távoktatásban a karantén ideje alatt.

Amit az otthON Program nyújt:

Korábbi, hasonló projektből (Wifi-falu) széleskörű tapasztalatokkal rendelkező, releváns szakterületekről érkező lelkes civilek csapata, akik a United Way Magyarországgal, az egyik legrégebben működő hazai non-profit szervezettel együtt szeretnének megoldást találni a kialakult helyzetre. Minden olyan tanköteles diáknak gyűjtenek, aki anyagi vagy infrastrukturális korlátok miatt nem tud részt venni a napi online oktatásban.

A program távoktatási célra megfelelő használt, de felújított asztali számítógépekre gyűjtenek és tanuláshoz megfelelő sávszélességű stabil internet kapcsolatot szeretnének adományozni iskolák és egyéb oktatási intézmények számára, melyek ezeket az eszközöket kölcsön tudják adni diákjaiknak a jelen helyzet idejére.

A megfelelő szakértelemmel felújított eszközökből már 33.000 forintból olyan korszerű infrastruktúrát tudnak biztosítani egy iskolás számára, amivel napi szinten részt tud venni az online oktatásban.

Az adományozás menetéről a http://bekapcsoljukasulit.hu/

A pénzbeli adományokat az adjukössze.hu oldalán gyűjtik, a kampány az alábbi linken érhető el: https://adjukossze.hu/kampany/segits-ingyenesen-kolcsonozheto-szamitogeppel-a-tanulasban-1952

Ez is érdekelhet

Legjobb filmek a hideg őszi estékre

Legjobb filmek a hideg őszi estékre

GLAMOUR Horoszkóp

Ez a luxusmárka passzol hozzád a csillagjegyed alapján

Ez a luxusmárka passzol hozzád a csillagjegyed alapján

Divathírek

Megnyitott az Etele Plaza: íme minden, amit tudnod kell róla

Megnyitott az Etele Plaza: íme minden, amit tudnod kell róla