Lépj ki a hétköznapok szürkeségéből AGNESKOVACS új kollekciójával

Hirdetés

2021.május.19.

Ha te is sokszor érzed úgy, hogy a mindennapok egyformaságának rutinjából nem tudsz kilépni, hogy minden napot egy ugyanolyan követ, és már nem találsz örömet a megszokott dolgok között, akkor neked szól a fiatal tervező, AGNESKOVACS új kollekciója, ami a hétköznapok szépségét hivatott ünnepelni.

A dinamikus nő feszített ütemű mindennapjaira kínál alapdarabokat
A dinamikus nő feszített ütemű mindennapjaira kínál alapdarabokat

Mi ihlette a kollekciót?

A Business kollekció azzal a céllal készült, hogy kivételes ünnepi érzést hozzon el a hétköznapokba. A gyakran egyhangúan, rutinszerűen elfutó munkanapok szürkeségében vágyunk az ünnepek különleges és szép pillanataira, arra a felszabadító felhőtlenségre, amelyet ritkán élhetünk át a mindennapi feladatok tengerében. Ezt a pillanatot hozza el az AGNESKOVACS új kollekciója, a táskák megkapó esztétikája és egyedisége által. Műtárgyat idéző vonalvezetésük és részleteik finom kidolgozottsága minden pillantással és tapintással egy pillanatnyi élményt, ünnepi örömet teremtenek akár egy nehéz tárgyalás alatt vagy egy fárasztó munkanap végén.

Kihez szól az új kollekció?

Az AGNESKOVACS új kollekcióját a sokoldalú kortárs nő ihlette, aki magabiztos, intelligens és önazonos. Kreativitással és nyitottsággal áll a kihívások elé, elhivatott mind munkájában, mind családjában betöltött szerepében. Döntéseiben tudatos, ezért ha rátalál a hozzáillőre, kitart választása mellett. Stílusa sokrétű: időtlen eleganciáját formabontó részletek teszik emlékezetessé és üdítően modernné.

A Business kollekció kézitáskái három méretben készültek el
A Business kollekció kézitáskái három méretben készültek el

Az új kollekció a dinamikus nő feszített ütemű mindennapjaira kínál alapdarabokat. A táskák az irodai öltözködéshez illeszkedő formai kialakítást kaptak, mégis részleteikben finom, nőies fricskát rejtenek. A táska oldalai kinyíló kálát idézően simulnak egymásra, az organikus formavilág így utal a kortárs nőt jól jellemző folyamatos fejlődésre, kivirágzására a tanulásban és az önfejlesztésben. Egy ilyen hangsúlyos darabbal azonnal izgalmassá válik a megjelenésünk, legyen bármilyen megszokott vonalvezetésű az öltözékünk. A kiegészítők tekintélyt és titokzatosságot kölcsönöznek viselőjüknek, ezáltal még magabiztosabbnak érezhetjük magunkat a bőrünkben, és újult erővel állhatunk a mindennapi kihívások elé.

Igény esetén személyre szabhatóak a táskák
Igény esetén személyre szabhatóak a táskák

A márkára kezdetektől jellemző módon a táskák ismét egy egész bőrlap formára alakításával készültek, biztosítva időtállóságukat. Különleges részletként jelenik meg a kézi varrással készült táskafogó, amelynek finomsága emeli a kiegészítők értékét. A Business kollekció kézitáskái három méretben készültek el, így mindenki megtalálhatja a számára megfelelő kialakítást, sőt egyedi igény esetén akár személyre is szabhatók. A kézitáskák formavilágához illeszkedve hátitáska, öv és bőr ékszerek (nyaklánc, karkötő) is készültek a teljes kollekcióban.

Ha kíváncsi vagy az új kollekcióra, kattints az alábbi oldalak egyikére, vagy látogass el az AGNESKOVACS studio-ba.

https://www.agneskovacs.hu

Instagram: @agneskovacsbags

Facebook: facebook.com/agneskovacsHU

E-mail: press@agneskovacs.hu

Fotó: Oleg Borisuk

Modell: Kiss Anna / Highlight Models

Stylist: Kiss Márk

Smink: Virág Zsófi

Haj: Gém Kitti / Close

Ez is érdekelhet

A harmónia a szabadság, a mozgás és a boldogság együttese - A Nanushka új fashion filmje ezt hirdeti a NOWNESS-szel közösen

A harmónia a szabadság, a mozgás és a boldogság együttese - A Nanushka új fashion filmje ezt hirdeti a NOWNESS-szel közösen

G-Food

Terítéken az egészséges, gombás finomságok

Terítéken az egészséges, gombás finomságok

GLAMOUR Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy csókol a legjobban

Ez a 3 csillagjegy csókol a legjobban