Ajándékok, amiknek biztosan nagyon örülne az anyukád

2021.április.29.

Május első vasárnapján minden az anyukák körül forog. Persze minden egyes nap hálásak lehetünk nekik azért, amit értünk tettek illetve tesznek, anyák napján extra odafigyelést érdemelnek! És, hogy mivel tudod ezt a napot még a többinél is vidámabbá varázsolni az anyukádnak? Jöjjön pár tipp, ha még nem leltél rá a megfelelő meglepetésre.

Ajándékok, amiknek biztosan nagyon örülne az anyukád
Fotó: Pandora

Az anya nem az a személy, akire támaszkodunk, hanem aki szükségtelenné teszi a támaszkodást.

- Dorthy Canfield Fischer, amerikai szerző, oktatási reformátor, társadalmi aktivista)

Kézzel írt képeslap

Üzenj valamit, és a Dot for You ráírja! Nincs más dolgod, mint megrendelni a webshopban (dotforyoushop.com), és a Dot for You megírja, és postázza.

Pamut póló

Varga Viktória színes darabjai vidámságot csempésznek a hétköznapokba, amire most nagy szükség van. Anyukád bizonyára örülni fog ennek a pólónak.

Egy kis finomság

Rendeld meg a legfinomabb meglepetést, mondjuk Chez Dodo macaron manufaktúrájából. Hidd el, anyukád lesz a legboldogabb, amikor meglátja ezeket a desszert csodákat.

Itt érheted el az oldalukat: shop.chezdodo.hu

A tudatosabb ajándékválasztás, ma már nem ismeretlen fogalom, sőt! A bemutatott termékek sokfélék, de összeköti őket a környezettudatos szemlélet. Ha szeretnéd, hogy a meglepetés "zöld" legyen, akkor íme pár fantasztikus tipp, aminek biztos, hogy az anyukád is örülni fog.

- A 24Bottles márka alapítói megtalálták a megoldást arra, hogy a fenntarthatóság miként illeszthető be a rohanó városi hétköznapokba, úgy hogy sem a funkció, sem az esztétikum nem szenved csorbát miatta.

- Hasznos, vicces és tudatos ajándékokra bukkanhatsz a Printában. Ajánljuk figyelmedbe a Girl Gnag pólót!

- Ha anyukád imád a konyhában tevékenykedni, vagy szereti a lakást csinosítani, akkor nézz be a Pauzába. Környezettudatos termékekkel egy zöldebb otthon megteremtéséhez járulnak hozzá a bolt alapítói, fantasztikus használati tárgyaikkal.

Itt találod meg őket: pauza.hu

- Fiók ajándékcsomag, mely újrahasznosított anyagokból készült termékek mellett olyan darabokat tartalmaz, amelyek hosszú távon helyettesítik az egyszer használatos műanyag tárgyakat.

Itt keresd: fiok.net

- Nem maradhat ki az ékszer! Klasszikus ajándék, ami egy örök emlék lehet. A Pandora minden évben egyedi anyák napi kollekcióval jelentkezik.

- Élmény, ami nem maradhat el. Ha minden jól megy, akkor hamarosan színházban, vagy akár egy koncertteremben is élvezhetjük az előadásokat. Egy ajándékkártyával megelőlegezheted az élményt.

Ez is érdekelhet

Napi horoszkóp: Felpörög a szerelmi és társasági életed - december 1.

Napi horoszkóp: Felpörög a szerelmi és társasági életed - december 1.

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói