Ashley Grahamet azért dobta a pasija, mert meghízott!

Mindenki életében eljön az az idő, amikor úgy érzi, nem tud beilleszkedni az adott közösségbe. Ez általában a középiskolás évekre jellemző, amikor előszeretettel közösítik ki egymást a tinik különböző külső jellemzők miatt.

Ashley Graham
Fotó: Getty Images

Ki gondolná, hogy a ma rengeteg lány példaképeként élő modell, Ashley Graham is megküzdött ezzel a problémával?

Ezt olvastad már? Kiakadt az internet! Így néz ki egy plus size modell?

Ashley most a New York Magazin számára adott interjút, ahol elárulta, akkor tudatosult benne először, hogy súlyproblémái vannak, amikor első szerelme azért szakított vele, mert félt, hogy pár év múlva olyan kövér lesz, mint anyukája!

data-instgrm-version="7" style=" background:#FFF; border:0; border-radius:3px; box-shadow:0 0 1px 0 rgba(0,0,0,0.5),0 1px 10px 0 rgba(0,0,0,0.15); margin: 1px; max-width:658px; padding:0; width:99.375%; width:-webkit-calc(100% - 2px); width:calc(100% - 2px);"> #128075;#127997; A S H L E Y G R A H A M (@theashleygraham) által megosztott bejegyzés, 2017. Júl 26., 15:20 PDT

A lány ma már tudja, hogy az a személy, aki képes a súlya miatt elhagyni, az nem érdemli meg, hogy együtt legyenek. Ennek ellenére már akkor is úgy érezte, hogy nem a test az, ami meghatározza, hogy mennyire lehet szeretni egy embert! Nem a kilóg definiálják a személyiséget, tulajdonságokat, emberséget.

A plus size modell ma már boldogan mutatja meg a testét büszke az úszógumira, a narancsbőrre és arra buzdít minden lányt, ahogy álljanak ki magukért, ne engedjék, hogy a külsőségek elnyomják a belső értékeiket!

Ez is érdekelhet

Dőlnek a szextabuk: „Megtörtént velem az elképzelhetetlen”

Dőlnek a szextabuk: „Megtörtént velem az elképzelhetetlen”

G-Életstílus

8 dolog, amit csak azután értesz meg, ha már összetört a szíved

8 dolog, amit csak azután értesz meg, ha már összetört a szíved

Monitor

21 megható fotó Erzsébet királynőről és fiáról, III. Károly királyról

21 megható fotó Erzsébet királynőről és fiáról, III. Károly királyról