Az állatoknak is szükségük van szórakozásra!

2016.október.24.

Pihenésre, kikapcsolódásra, szórakozásra minden embernek szüksége van. Mint nekünk, az állatoknak is kell a kikapcsolódás, hogy lekössék a figyelmüket valamivel, szórakoztassák magukat. Az állatkertben élő állatok számára pedig ez az állítás különösen igaz.

Az állatkertekben az állatok fő szükségletei biztosítva vannak, de emellett szükségük van elfoglaltságra is. A természetes élőhelyükön pl. sokat kell "dolgozniuk" a táplálék megszerzéséért, vagy az ellenségek elkerüléséért, az állatkertben az ezekre a tevékenységekre fordítandó energiák nem használódnak fel. Az állatok unatkozhatnak, ellustulnak, apatikussá válhatnak.

Az Inecto Naturals Magyarország kiemelten fontosnak tartja az állatok jólétét, így egy két hónapos kampány keretében együttműködve az Alapítvány a Budapesti Állatkertért civil szervezettel gyűjtést kezdeményez, hogy Asha és AnnaHanna se maradjon játék nélkül!

Mindenki, aki 2016. október 1. és november 30. között legalább 2 db Inecto Naturals terméket vásárol és regisztrál nevével, e-mail címével és a vásárlást igazoló nyugta AP kódjával az inecto.hu/nyeremenyjatek oldalon automatikusan 150 Ft-tal támogatja ezt a nemes ügyet, ráadásul értékes nyeremények várnak rá!

A játék fődíja egy 8 hüvelykes Lenovo Yoga Tab 3, de többek között egy pihentető hétvége 2 fő részére a Hotel Vécsecity**** hotelben és egy Remington PROluxe hajsimító is gazdára fog találni.
A promócióval kapcsolatosan további információ az inecto.hu/nyeremenyjatek oldalon található.

Az Inecto Naturals vegán és állatkísérlet-mentes haj, - és testápolási termékei elérhetőek a dm, Rossmann, Auchan és Tesco üzletekben.

Ez is érdekelhet

Csodás tavaszi rózsaszín körmök, ha egy klasszikust felvirágoztatnál

Csodás tavaszi rózsaszín körmök, ha egy klasszikust felvirágoztatnál

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói