Ázsiai Holdújév a Buddha-Barban

2013.február.6.

A Holdújév Kelet-Ázsiában az év legnagyobb ünnepe, amelyről Európa-szerte egyre több helyen emlékeznek meg. Az esemény alkalmából február 9-én a Buddha-Bar is fesztivállal köszönti a kígyó évét.

Az immáron a világ 15 országában jelenlévő brand 2012 nyarán érkezett meg Budapestre Párizs, Dubai és Monte Carlo után. A gyönyörűen felújított Klotild Palotában, a Ferenciek terén kapott helyet a lánc második tagjaként az ötcsillagos Buddha-Bar Hotel Budapest Klotild Palace.

Az épületet divatos és kifinomult belsőépítészeti megoldások, az ázsiai-csendes óceáni partvidék konyhájának (kínai, thai, indiai, japán, kaliforniai) fúziója, valamint jellegzetes Buddha-Bar sushikínálat jellemzi. Az Ázsiai Holdújév alkalmával különleges menüválogatást kínálnak szerencsesütivel, a vacsora után pedig hagyományos kínai teaceremóniával várnak minden vendéget.

Akik a finom vacsora után táncra perdülnének, azoknak van egy jó hírünk: az étterem felett található elegáns Buddha-Bar Lounge-ban 21 órától Holdújév Parti lesz, az ázsiai hagyományokat pedig oroszlántánc, pávatánc mutatja be. A hölgyvendégeknek 21-24 óra között egy ajándék "Year of the Snake" koktéllal kedveskednek, ami talán meghozza a szerencsét a kígyó évében, mert csupa olyan alapanyagot mixelnek bele, amelyek a kínai hagyományok szerint jószerencsét, gazdagságot, boldogságot hoznak az embernek. (A vodka alapú koktélba sárgabarack likőr, licsipüré, gránátalma szirup, szilvalekvár, narancslé, citromlé kerül.)

A vacsora ára 9990 Ft/fő. Még több információ a hotel honlapján olvasható.

Ez is érdekelhet

Külföldön elfogadott, itthon bűnözőnek számítana, ha valaki béranyát fogadna

Külföldön elfogadott, itthon bűnözőnek számítana, ha valaki béranyát fogadna

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói