Béke poraira, tönkretették a Snapchatet!

2016.július.7.

Ha valaha is használtad és szeretted a Snapchatet, sajnáljuk, szomorú hírünk van. Az applikáció ezennel elvesztette minden varázsát, teljesen romba döntötték a legújabb frissítéssel.

Az alkalmazás fotói és videói attól voltak értékesek, hogy őszinte és spontán pillanatokat örökítettek meg. Csak azokat a snapeket küldhetted el, tehetted közszemlére, amelyek az adott pillanatban készültek, ettől volt az egész valódi és hiteles. Volt egy meredek, dorbézoló estéd, amire annyira nem vagy büszke? Nem baj, pár óra múlva úgyis eltűnt minden nyoma, és tiszta lappal kezdhetted a napot.

Most azonban bevezették a Memories, vagyis az Emlékek funkciót, amely engedélyezi, hogy olyan képeket is elküldj a barátaidnak, amik nem az alkalmazással készültek, hanem mondjuk korábban, sőt abban sem akadályoz meg, hogy a beszélgetéseid tartalmát és az azon belül küldött fotókat is menteni tudd képernyőfotó nélkül.

Persze teljesen egyértelmű, hogy miért jött ez a nagy váltás: a hirdetések miatt. A márkák és a cégek sokkal hatékonyabban ki tudják használni így a felületet, és ahogy az Instagram esetében az algoritmikus idővonal, a Memories funkció is a felhasználó helyett első sorban őket szolgálja ki.

Mindenki tudja, hogy a Snapchat fotói és videói pillanatképek, nem erőltetett, tökéletessé retusált és agyonfilterezett fotók összessége, erre ott van a többi közösségi oldal. Ezzel az új funkcióval azonban kaptunk egy másik Instagramot, egy újabb Facebookot – egy kirakatot, és a Snapchat, minden idők legjobb appja, mely betekintést engedett az emberek hétköznapjaiba és nem a hamis a világot ábrázolta, hivatalosan is elvesztette egykori varázsát.

Egyébként, már láthatod a frissítésben, azonban csak azután lesz elérhető számodra, ha kapsz üzenetet a Snapchattől az alkalmazásban.

Ez is érdekelhet

Julia Fox és Kanye West merész  szettben debütált a vörös szőnyegen

Julia Fox és Kanye West merész szettben debütált a vörös szőnyegen

Divathírek

Top 15: Thierry Mugler legikonikusabb ruháival emlékezünk az elhunyt tervező zsenire

Top 15: Thierry Mugler legikonikusabb ruháival emlékezünk az elhunyt tervező zsenire

GLAMOUR Horoszkóp

Milyen előnyökkel, hátrányokkal és következményekkel járhat a horoszkópok olvasása?

Milyen előnyökkel, hátrányokkal és következményekkel járhat a horoszkópok olvasása?