Bezár az ikonikus szálloda: Egy utolsó brunch a Gellért Hotelben

2021.november.19.

Egy korszak véget ér, ugyanis a Gellért Hotelt már csak most utoljára láthatod abban a formájában, amilyenben most van. Ez pedig egy tökéletes alkalom lehet arra, hogy még egyszer, de akár most először elmenjetek oda barátnőiddel, vagy pároddal egy brunch-ra vagy egy finom ebédre.

Gellért tekercs
Gellért tekercs

A Danubius Hotels különleges kampánnyal búcsúzik a Gellérttől a Gellért Grand Finale program keretében. A cég december 1-ig üzemelteti a főváros egyik legismertebb történelmi szállodáját.

Danubius Hotel Gellért

Október végén már elindult a visszaszámlálás. A különleges búcsú kampány keretében a Gellért nosztalgia ételek, épületséták és retró búcsúest még várja a Danubius Hotel Gellért törzsközönségét, a fővárosiakat és a vidékieket egyaránt. A következő hetekben még meg lehet szállni, vacsorázni, kávézni és rendezvényeket tartani a patinás épületben, mielőtt bezárják és annak felújításával egy új korszak veszi kezdetét.

Libamáj parfé muskotályos aszalék ágyon, pirított kaláccsal

Addig pedig a nosztalgia ételek között olyanok találhatók meg, mint a libamáj parfé muskotályos aszalék ágyon, pirított kaláccsal és a Gellért szűzérme karamellizált sült gyökérzöldekkel, ropogós tócsnival, melyeket borajánlással kiegészítve kínálnak. A desszert pedig igazi kísértés mindenki számára, mely a szálloda 103 éves múltjában vált híres cukrászkülönlegességgé: a gazdag csokoládékrémmel és rumos meggyel töltött Gellért tekercs. Titkos receptjét már sokan próbálták utánozni, az igazi azonban csak a Gellértben kóstolható meg, egészen november 30-áig. Mi szóltunk!

Gellért szűzérme karamellizált sült gyökérzöldekkel, ropogós tócsnival

További részleteket a Danubius Hotels oldalán találhattok.

Ez is érdekelhet

Honnan tudhatjuk, hogy jók vagyunk-e az ágyban?

Honnan tudhatjuk, hogy jók vagyunk-e az ágyban?

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói