Családbarát nyaralás belföldön

2012.június.1.

Tudod már, hová mész idén nyaralni? A belföldi nyaralásnak számtalan előnye van, a legnagyobb, hogy nem kell messzire utaznod, ha pihenésre vágysz. Hazánkban is számtalan lehetőséged van, ha egy igazán emlékezetes nyaralást szeretnél a családodnak, ugyanis a magas színvonal, a kényeztető kezelések és a csodálatos környezet együttese garantálja a tökéletes kikapcsolódást az ország több helyszínén is.


Ha gyerekekkel utazol, és olyan helyszínt keresel a nyaraláshoz, ahol minden korosztály jól érezheti magát, van lehetőség strandolásra, sportolásra kötöttségek nélkül, akkor irány Hévíz! Hazánk egyik legszebb turisztikai látványossága külföldön is híres, a világon a 37., Európában pedig a 13. legkeresettebb gyógyturisztikai célpont.

A hévízi NaturMed Hotel Carbonában a család minden tagjára gondoltak: a gyerekek a játszóházban zsibonghatnak, amíg a szülők az uszodában tempóznak, külön programokat szerveznek a kamaszoknak, vannak egészségre szoktató speciális foglalkozások, tinédzsermedence, élményfürdő, az idősebbek pedig kiélvezhetik a termálvizes medencék nyújtotta gyógyulási lehetőségeket, a gyógyító vízsugarakat.

Nagy hangsúlyt fektetnek az egészségtudatos nevelésre, külön foglalkozásokon ismerhetik meg a gyerekek a gerincbarát magatartásformát (Porci Berci gerinciskola), a helyes testtartást, ülést, állást, tehercipelést és súlyemelést. A szórakozás és pihenés mellett tehát még okosodnak is a lurkók, amíg a szülők idegei kisimulnak.

A 2012-es év újdonsága a Nyári Családi Kuponfüzet. A szálloda ezzel kíván mindazon vendégének kedveskedni, akik legalább négy éjszakára foglalnak szállást.

A kuponfüzet növeli pihenése értékét, a kuponokkal még élménydúsabb lesz a nyaralás: az extra fagyi, gyümölcs és snack mellett a szülők is számos kedvezményt vehetnek igénybe. Még több információért kattints ide.

Ez is érdekelhet

Napi horoszkóp: Ma ne vásárolj semmi drága holmit - Május 20.

Napi horoszkóp: Ma ne vásárolj semmi drága holmit - Május 20.

G-Életstílus

Megérkezett a this is Redy x Kozma Rita plus size menstruációs bugyi kollekció

Megérkezett a this is Redy x Kozma Rita plus size menstruációs bugyi kollekció

Divathírek

Vélemény: Jogosan viselhette Kim Kardashian Marilyn Monroe ruháját a Met gálán?

Vélemény: Jogosan viselhette Kim Kardashian Marilyn Monroe ruháját a Met gálán?