Dizájnos és környezetbarát ajándék a cicádnak

2012.december.13.

Karácsonykor nemcsak családtagjainkat ajándékozzuk meg szebbnél szebb ajándékokkal, hanem sokan a házi kedvenceiket is. Most egy igazán dizájnos, praktikus és egyben környezetbarát meglepetést ajánlunk a figyelmetekbe, az Eco-Cat cicaházak ráadásul kifejezetten a cicák igényei alapján lettek kialakítva.

A cicaház már az anyagában is különleges, hiszen kartonból van, és mint tudjuk, a cicák különösen kedvelik a dobozokat. Arról nem is beszélve, hogy a karton környezetbarát, ezért két legyet üthetsz egy csapásra. Ha elhasználódott, akkor csak elviszed a szelektív gyűjtőbe, és így a környezetet sem szennyezed.

Emellett van még két másik szuper funkciója is: sok kis apró rés teszi még játékosabbá cicánk perceit, és mancsainak izgalmas felfedezőutakat biztosít. De ha a kalandvágyó kandúrnak ez sem elég, akkor akár te magad is kialakíthatod neki az élményparkot, mert bizony az Eco- Cat cicaházakat több formára is formálhatod.

Hogy a gazdi és a cicus teljes összhangban legyen, a design részénél a tervezők a gazdit célozták meg. Így nem kell dugdosnod a váratlan vendégek elől, nyugodtan elől hagyhatod, mert garantáltan a lakás látványeleme lesz!

A cicaházat négy stílusban alkották meg, hogy mindenki kedvére szerint válogathasson. Az első a kreatív vonal, ezt elsősorban gyerekes családoknak ajánlott, mert itt a gyerkőc kiélheti kreativitását, és ő álmodhatja meg cicusának az álomházikót! Második a dizájner vonal, ahol a színek és az egyszerűbb minták dominálnak. A harmadik a premium vonal, ahol egyedibb, magasabb minőségű termékek találhatóak. Lesz köztük bőr,fém és fa hatású is, utána csak el kell döntened melyik nyerte el tetszésedet. A negyedik pedig a szezonális darabok, amik évszakhoz vagy éppen ünnepekhez kapcsolódnak!

Ami még nagyszerűbbé teszi ezt a cicaházat a többitől, hogy nagy teherbírású kartonból készült, a csomagban lévő huzat 100%-os pamut, és macskagyökér tartalmú illatpárna került bele, ami garantálja, hogy cicád ki sem akar majd mozdulni a kis otthonából.

Ezzel az ajándékkal biztos boldog perceket fogsz okozni hű kis társadnak!

Ez is érdekelhet

Magic Mike visszatér a képernyőkre

Magic Mike visszatér a képernyőkre

GLAMOUR Horoszkóp

Heti horoszkóp: ne tűrd el, hogy visszaéljenek a bizalmaddal - december 6-12.

Heti horoszkóp: ne tűrd el, hogy visszaéljenek a bizalmaddal - december 6-12.

5 előjáték, ami szuperintenzív orgazmushoz vezet

5 előjáték, ami szuperintenzív orgazmushoz vezet