Egy tuti tipp, hogy biztosan az legyen a fa alatt, amire vágytál

Szponzorált tartalom

2018.december.14.

Már itt van a nyakunkon az év legszebb ünnepe. Sokan már hónapokkal ezelőtt megvásárolták az ajándékokat szeretteiknek, mások még várják az áruházak nagy leárazásait a karácsony előtti napokban. A cél világos, olyan ajándékokkal előrukkolni, aminek nagyon fognak örülni. Ez azonban a felmérések (és tapasztalataink) szerint csak nagyon kevés esetben sikerül.

Ööö nagyon tetszik, köszi!?
Ööö nagyon tetszik, köszi!?

Bár a nagyi biztos benne, hogy a világító orrú zenélő rénszarvasos pulcsinak te ugyanúgy fogsz örülni, mint ő, amikor meglátta az üzletben, és édesanyád sem kételkedik a puha meleg pizsama sikerében, és a haver is… na jó a haverod szándékosan vett hülyeséget neked, hogy röhöghessen majd, nem is lőjük le a poént 😉

A lényeg, hogy bár ők azt hiszik, erre vágytál, a lelked mélyén csalódott vagy és a kényszerű mosoly, amivel nyugtázod az ajándék tökéletességét sem segít abban, hogy legközelebb egy fokkal közelebb jussanak ahhoz, amit szívesen látnál a fa alatt.

Nos, így volt ez eddig. De most a kezedbe adjuk a változtatás kulcsát. Most anélkül mondhatod el nekik, hogy mi az, amitől a hideg futkos a hátadon, amitől a csomagolópapír tépését legszívesebben félbehagynád mikor felismered mit rejt, hogy ezzel megbántanád őket. Na, kíváncsi lettél?
Mi a pelikan.hu utazási iroda csapata egész évben igyekszünk teljesíteni a kalandvágyó utazók álmait. De idén ezen felül létrehoztunk egy egyszerű és mókás generátort is, amivel posztban vagy e-mailben közölheted szeretteiddel, mi az, amit biztosan nem kérsz idén és mi az, amire annál inkább vágynál. Változtass a hagyományokon, tudasd szeretteiddel mi szíved vágya és egyben vess véget a legrosszabb ajándékoknak. Idén mindenki kapja azt, amire már régóta vágyik. Próbáld ki az oldalt ITT.

De nem csak hozzátok, fiatalokhoz szólunk, a másik oldalnak is szeretnénk segíteni az ajándékozásban. Ahelyett, hogy a zsúfolt üzletekben akcióhegyek közt kutatva próbálod meglelni a tökéletes ajándékot, otthonról pár kattintással gondoskodhatsz róla. Sőt még a siker is garantált, hiszen egy utazásra felhasználható ajándékutalványnak csak a bolond nem örül. Csak válaszd ki a Pelikán ajándékutalvány oldalán a kívánt összeget, írj pár szívhez szóló szót az utalványra és az ajándékot már ki is pipálhatod a listáról. ITT tudod lefoglalni ajándékutalványod. Ja és persze ha már az unokád, fiad volt kedves megosztani veled mit nem kér tőled, viszonozd neki a szívességet a legrosszabb ajándék poszt generátorral ITT.

Egyszerűen tudtára adhatod szeretteidnek, hogy mit szeretnél
Egyszerűen tudtára adhatod szeretteidnek, hogy mit szeretnél

Ez is érdekelhet

Mi okozza a csirkebőrt és hogyan veheted fel vele a harcot?

Mi okozza a csirkebőrt és hogyan veheted fel vele a harcot?

Divat Shoppingtipp

Szuper táskák a Michael Kors és az Ashya kollaborációban

Szuper táskák a Michael Kors és az Ashya kollaborációban

G-Életstílus

Ha régóta gondolkodsz a karrierváltáson, 2022 a te éved lesz! Itt van néhány tipp, hogy hogyan vidd véghez

Ha régóta gondolkodsz a karrierváltáson, 2022 a te éved lesz! Itt van néhány tipp, hogy hogyan vidd véghez