Elindult a molettek magyar társkeresője!

2019.június.29.

Ha telt vagy, vagy tetszenek a kerekded idomú emberek, itt a helyed! Akkor is jól érezheted magad a párkereső oldalon, ha van rajtad egy kis plusz.

"A Plus Size Love ötlete akkor született meg, amikor egyre több olyan üzenetet kaptam molett hölgyektől, hogy nehéz ismerkedni és nem szeretik, hogy az online felületeken az alkatukról kell nyilatkozni, vagy csak kiválasztani egy skálából, hogy éppen karcsúak, molettek vagy túlsúlyosak. Bár már évek óta foglalkozom plus size nőkkel és férfiakkal, inkább öltözködés és önbizalomerősítés oldalról közelítettem feléjük, de újra és újra előkerült a téma: hol és hogyan ismerkedjünk? Biztos minden férfi csak karcsú társat akar. Ez így nincs rendjén - gondoltam - segítenem kell ebben is" – mondja Kozma Rita, a www.plussizelove.hu tulajdonosa, plus size stylist. "Sok kerekded alkatú nő és férfi eleve önbizalomhiánnyal küzd a jelen szépségkultusza, a vékony, sportos test miatt, így többen választják az egyedüllétet, minthogy ismerkedjenek. Pláne, hogy egyre nehezebb az offline, a valós térben párra lellni, hiszen joggal adódik a kérdés: hol?"

A Plus Size Love azonban segít, hogy magabiztosabban induljanak el az ismerkedés online terében. A moletteknek és a moletteket kedvelőknek készült online felület megerősíti a plusz kilókkal rendelkezőkben a hitet, hogy ők is ugyanúgy párra lelhetnek, mint vékonyabb társaik és annak ellenére, hogy a "világ üzenete" az, hogy fittnek kell lenni, nem csak egy karcsú embernek van joga a szerelemhez.

Ashley Graham plus size modell minden egyes kerek idoma látszik ebben a szettben

Ashley Graham plus size modell minden egyes kerek idoma látszik ebben a szettben

A www.plussizelove.hu társkeresőn az is bátrabban feltöltheti a fotókat magáról, aki kerekded alkatú és az is, aki nem, hiszen a Plus Size Love mottója nem más, mint: ha telt vagy, vagy szereted a telteket, itt a helyed!

"A társkereső - stílusosan - Valentin-napon indult, de nyáron, most, amikor lekerülnek a ruhák, sokan érzik úgy, hogy ők kevésbé csinosak vagy épp szerethetők, így nehezebben ismerkednek, ezért nagyon fontosnak találom, hogy ebben az időszakban se feledkezzenek meg arról, van egy hely, ami nekik szól, ahol ők az istennők és igen, ott vannak a férfiak is, akiknek pont a molett hölgyek tetszenek, vagy épp ők maguk is erősebb testalkatúak" - részletezi Rita.

Ez a szemlélet óriási löketet ad a plusz kilókkal rendelkezőknek, hiszen tudják, hogy a társkeresőn csak az regisztrál, akinek pont a plus size megjelenés az ideálja és nem kell attól tartania, hogy ő alul marad csupán azért, mert nem modellalkat.

A Plus Size Love-on azon túl, hogy ismerkedni lehet, egy blogoldal is található, a PlusSizeLove Blog, ahol life coach és pszichológus szakértő ír segítő cikkeket, videók jelennek meg a Plus Size Love Youtube-csatornán.

A világviszonylatban egyedülálló Plus Size Stílusbiblia szerzője mesélt nekünk

A világviszonylatban egyedülálló Plus Size Stílusbiblia szerzője mesélt nekünk

Hamarosan izgalmas, kalandos programok várhatók, ahol személyesen is találkozhatnak egymással a regisztrált tagok tematikus programokon, amelyek között szerepel többek között a bórkóstolás, társasjáték, kirándulás, szabadulószoba vagy épp önbizalom-növelő, stílus- és sminktanácsadó workshopok.

Ez is érdekelhet

Lizzo olyan ebben a ruhában mintha Csodaországból lépett volna ki

Lizzo olyan ebben a ruhában mintha Csodaországból lépett volna ki

G-Életstílus

DIY karácsonyi ajándékötletek, amikkel biztosan örömet szerzel!

DIY karácsonyi ajándékötletek, amikkel biztosan örömet szerzel!

G-Szex

10 szexpóz, ami garantáltan kielégít

10 szexpóz, ami garantáltan kielégít