Ez a 9 terápia elsőre őrültségnek hangzik, pedig nagyon hasznosak!

2017.július.31.

Manapság annyiféle kiegészítő terápiával találkozol, hogy a kínálat már zavarbaejtő. De a legfurcsább terápia is gyakran egy egészséges ötleten alapszik, és nagy történelmi múltra tekint vissza. Emlékezz, régebben a jógát is csak valami rossz viccnek tartották!
Fontos: minden kiegészítő gyógymód igénybevétele előtt tanácsos utánajárni a hitelességének. Ha terhes vagy, feltétlenül említsd meg a kezelés előtt, mert egyes kezelések ellenjavalltak. Összeszedtünk neked kilenc furcsa nevű, de garantáltan hatásos terápiát.

Mi történik?
A gerincfolyadék az agy, a koponyalemezek, a csigolyák és a gerincoszlop körül szabályos ritmusban áramlik, ami testi vagy lelki trauma következtében blokkolva lehet. A terapeuta finom tapintó, mozgató technikával oldja a blokkokat, a panaszok megszűnnek.
Javasolt: krónikus fej-, nyak-, hát-, derékfájás, tartási rendellenesség, hiperaktivitás, születési trauma, emésztési problémák esetén.

Mi történik?

A masszőr körbetáncolja a masszázspadon fekvő, ruhátlan testet, karjának, alkarjának és kezének simító mozdulataival masszírozza azt. A páciens legtöbbször úgy érzi, mintha a víz folyna a testén, az óceán hullámai ringatnák, oldanák el testéből a korábbi megrázkódtatások emlékeit. A masszázs személyre szól és minden alkalommal más.
Javasolt: a test és a lélek szinte minden bajára jó. A depressziótól a hátfájásig.

Mi történik?

Különböző kristályokat helyeznek a hasadra, hogy tisztítsa a csakrákat, ezáltal szabadabb energiaáramlást tesznek lehetővé. Minden kristály másra jó, az ametiszt például a stresszre javallott.
Javasolt: migrén, allergia, fáradtság, depresszió esetén.

Nézd meg ezt is! Így gyógyítsd meg magad, ha náthás vagy!

Mi történik?
Egy speciális, gyógynövénykivonatokkal átitatott gyertyát tesznek a füledbe, majd meggyújtják. Kicsit úgy működik, mint a vákuum, kihúz minden salakanyagot a kezelt testrészből, csökkenti a gyulladást. Ropogó hangot hallasz a kezelés alatt, de ez teljesen biztonságos.
Javasolt: fejfájás, stressz, fülzúgás, nátha, halláscsökkenés esetén.

Mi történik?
Minden szervnek megvan a saját pontja a talpunkon. A talpmasszázzsal ellentétben itt simító mozdulatok helyett erős nyomást gyakorolnak a problémás pontokra, így stimulálják a szerveidet megfelelő működésre.
Javasolt: mivel a talpunkon az összes szerv leképeződik, ezért széles az alkalmazási terület. Keringési problémákra különösen javasolt.

Mi történik?

A szerveink a fülünkön is leképeződnek. Hosszú akupunktúrás tűkkel ingerlik a problémás pontokat. A fájdalmas pontokat keresik, és azokat kezelik. A kezelés után kisméretű tűket szúrnak a fülbe, amiket leragasztanak. Általában egy hétig kell hordani őket.
Javasolt: elhízás, nőgyógyászati problémák, fogfájás, gyomorfekély esetén, de a legkülönbözőbb betegségekre jó.

Mi történik?
Az előtted lévő sok apró kis üvegcséből ki kell választanod a számodra legszimpatikusabb színűeket. A terapeuta a választott üvegcsékből vonja le a megfelő következtetést, és ad tanácsot lelki illetve testi panaszaidra a színek segítségével.
Javasolt: ciszta, migrénes fejfájás, lumbágó, depresszió, szorongás esetén.

Mi történik?
A virágterapeuta személyre szabottan választja ki a neked legjobban megfelelő esszenciát, ami 3-6 féle virág komponenséből állhat. A cseppeket ezután napi rendszerességgel kell szedni. A test problémai a lélekben keresendők, így ez a módszer az okokat szünteti meg.
Javasolt: depresszió, félelem, közöny, lehangoltság, bizonytalanság, bármilyen fizikai megbetegedés esetén.

Mi történik?

A készülék analizálja a problémát okozó méreganyag jellemző elektromágneses rezgését, majd ezeket invertálja, azaz pontosan fordított és felerősített formában visszajuttatja a szervezetbe, ezáltal segíti a normális rezgéskép helyreállítását.
Javasolt: allergia, bőrbetegségek, szenvedélybetegségek, méregtelenítés, szív-és érrendszeri megbetegedések esetén.

Ez is érdekelhet

Szuper táskák a Michael Kors és az Ashya kollaborációban

Szuper táskák a Michael Kors és az Ashya kollaborációban

Divat Shoppingtipp

Szuper táskák a Michael Kors és az Ashya kollaborációban

Szuper táskák a Michael Kors és az Ashya kollaborációban

G-Életstílus

Ha régóta gondolkodsz a karrierváltáson, 2022 a te éved lesz! Itt van néhány tipp, hogy hogyan vidd véghez

Ha régóta gondolkodsz a karrierváltáson, 2022 a te éved lesz! Itt van néhány tipp, hogy hogyan vidd véghez