Ez motiválja otthon Lékai-Kiss Ramónát és Tóth Verát

2020.március.28.

A sport frissíti a testet és az elmét egyaránt. Ezért ebben a rendkívüli időszakban különösen fontos, hogy kialakítsuk a rendszeres testmozgás otthoni rutinját és leküzdve a kifogásokat, mindennap szánjunk egy kis időt erre. Tóth Vera és Lékai-Kiss Ramóna az adidas Runners Budapest csapatával közösségi futásoknak mondott búcsút egy kis időre, ám megragadva a lehetőségeket otthoni edzésformára váltottak. Bár ez elsőre idegen terep volt a műsorvezető és az énekesnő számára, elárulták ki vagy éppen mi inspirálja most őket a négy fal közti napokban.

Lékai-Kiss Ramóna és Tóth Vera pár héttel korábban, legyőzve kifogásaikat a rendszeres futás mellett tették le voksukat, ám jelenleg ők is otthon töltik a mindennapokat, így egy teljesen új rutint kellett kialakítaniuk. Most sem szeretnének azonban lemondani a rendszeres mozgásról, így mindent bevetnek, hogy testileg és lelkileg is formában maradjanak.

Ramóna elárulta, mivel a párja is otthon edz, így van, aki inspirálja a gyakorlatok terén, ugyanakkor más is segít neki ebben.

"Heti 2-3 alkalommal egy egész edzésprogramot is igyekszem megcsinálni, az adidas Runners Budapest Facebook oldalán például mindig találok valami kedvemre valót. Noé is imádja, ha a szülei otthon edzenek, mindig bekapcsolódik, ezért ez így egy szuper családi program is egyben. Emellett pedig imádok főzni és jókat enni, de egyikről sem szívesen mondok le, így különösen fontos szerepet kap az edzés. De viccet félre téve, mivel gyerekkorom óta része az életemnek a sport, így, ha egy ideig nem csinálom, egyből megérzi a testem, így pedig, hogy az egész napot itthon töltjük, különösen jól esik egy kis felfrissülés." – mondta el a műsorvezető.

Tóth Vera korábban leginkább edzőteremben edzett, vagy az erdőben futott, most azonban, amit csak tud, megtesz otthon.

"Ilyenkor sincs kifogás, sőt! Otthon is igyekszem mindent bevetni. Guggolások, kis súlyos edzések, kitörések, de sokszor becsatlakozok az adidas Runners Budapest online edzéseihez is, és ilyenkor élvezem, hogy nem nekem kell kitalálni, mit csináljak." – árulta el az énekesnő, akinek több motivációja is akad. "Csinos és fitt akarok maradni magamnak és a kedvesemnek is, plusz, ebben az időszakban különösen jól esik a mozgás, ami mindig is mentsváram volt és már többször segített át nehéz időszakokon, tudom, hogy most is átfog, ezért is javaslom mindenkinek." – tette hozzá az énekesnő, aki azt is elárulta, jelenleg vidéken tölti a mindennapokat, ahol a közeli erdőben biciklizéssel és távol mindentől futással is kiegészíti rendszeres mozgását.

Radványi Alexandra, az adidas Runners Budapest csapatkapitánya, edzőtársaival egyszerű, de gyors megoldást szerettek volna kínálni azok számára, akik most sem szeretnének búcsút mondani a rendszeres testmozgásnak.

"Ebben a nehéz időszakban különösen fontosnak tartom, hogy pozitívak maradjunk, ami nehéz tud lenni, ha az ember otthon ragad, kizökken a mindennapi ritmusából, és a jól megszokott testmozgásáról is le kell mondania. Az online edzések mindenki számára elérhetők, ráadásul tökéletesen illeszkedik egy hagyományos munkarendhez, így akár a reggeli, késő délutáni vagy esti órákban is lehetőség adódik az edzésre, legyen szó erősítő, nyújtó edzésekről vagy egy frissítő jógáról." – mondta el Radványi Alexandra, aki csapatával nem csak egy platformot szeretne biztosítani azok számára, akik mozogni vágynak, de céljük, hogy ebben a nehéz időszakban is összetartsák közösségüket, amihez bárki csatlakozhat.

Ez is érdekelhet

Ami üstökösként robbant be Franciaországban – A hét könyve: Beleegyezés

Ami üstökösként robbant be Franciaországban – A hét könyve: Beleegyezés

Divathírek

Meghan Markle szettjei egyre merészebbek New York-ban, mi pedig szóhoz sem jutunk tőle!

Meghan Markle szettjei egyre merészebbek New York-ban, mi pedig szóhoz sem jutunk tőle!

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: Most megtudhatod, kik az igazi barátaid - szeptember 26.

Napi horoszkóp: Most megtudhatod, kik az igazi barátaid - szeptember 26.