Ez vár rád áprilisban a pink hold szerint

2017.április.13.

Hogy mi is az a pink hold? Sajnos le kell rombolnunk az illúziókat, ugyanis nem egy égitestet kell elképzelni, csupán arról van szó, hogy az amerikai őslakosok különböző neveket adtak a holdnak, hogy meg tudják különböztetni az évszakokat. A rózsaszín hold áprilisban jelenik meg, az első virágokkal együtt, ennek köszönheti mágikus nevét.

Egyes teóriák szerint a telihold különleges erővel bír és a viselkedéskedésünket és az alvásunkat is befolyásolja. Most eláruljuk, hogyan hat a pink hold a csillagjegyedre idén.

Kos
Várod már, hogy komoly és tartós kapcsolatokat építsd ki, akár barátok, akár munka, akár szerelem terén. Megéri figyelmesen járnod, ugyanis most mindezt megkaphatod!

Bika
Lehetséges, hogy sok dologban elbizonytalanodsz, és munkahelyet szeretnél váltani, vagy éppen szerelmet vallani a legjobb barátodnak. Jobban teszed, ha kétszer átgondolod ezeket a dolgokat, és megfontoltan hozol inkább döntéseket.

Ikrek
Készülj fel rá, hogy bármikor beleütközhetsz a Nagy Ő-be. Oké, ez így kicsit talán erős, de jó esélyed van rá, hogy találkozz valakivel, aki fontos szerepet tölt majd be az életedben. Lehet, hogy egy új kolléga vagy egy Tinder match képében jön el az illető, a legfontosabb, hogy legyél nyitott.

Rák
Nagyon fontos szerepet tölt be az életedben a család, és ez csak hatványozódni fog ebben a hónapban. Telihold napján különösen előtérbe kerülnek a rokonok, könnyen lehet, hogy jó hírrel várnak majd haza.

Oroszlán
Új kapcsolataid vannak kibontakozóban, járj nyitott szemmel, mert könnyen belefuthatsz egy új, jó barátba, munkakapcsolatba vagy akár egy nagy szerelembe is.

Szűz
Ellentmondásos érzéseid vannak sok ember iránt, és talán azon dilemmázol, hogy szakíts a szerelmeddel, véget vess egy nehéz barátságnak, vagy új baráti kört keress magadnak. Ne hozz elhamarkodott döntéseket, és ne engedd, hogy minden apróság befolyásoljon. A pénzügyekkel nem lesz gondod ebben a hónapban.

Mérleg
A figyelem középpontjába kerülsz, így fontos ügyelned arra, milyen döntéseket hozol. Elképzelhető, hogy a főnököd jobban odafigyel rád a munkád során, és egy új ember lép be az életedbe. Légy résen!

Ezt olvastad már? A csillagok megmondják, kivel ne randizz soha!

Skorpió
Sok időt fordítasz magadra, és ezt nagyon jól teszed. Minél több időt szentelj olyan dolgokra, amik örömöt okoznak neked, találkozz a barátaiddal, vegyél habfürdőt vagy menj el sportolni. Ez a legalkalmasabb idő, hogy hátradőlj, pihenj és ne a feladataidra koncentrálj.

Nyilas

Most úgy érzed, elhanyagolnak a barátaid és bárhogy keresed, nem találod a társad sem. Normális, ha magányosnak érzed most magad, lépj ki ebből, és kezdj el ismerkedni. Ne görcsölj a dolgon, csak legyél nyitott, és fogadd be az új embereket az életedbe!

Bak
Ha megterhelőnek érzed most a munkád, tanulj meg nemet mondani. Rengeteg karrierlehetőség jön veled szembe, és erre koncentrálsz legszívesebben - azonban tanulj meg szelektálni. Bizonytalan vagy a szerelmi életedben, és meglehet, hogy régóta üldözöl valamit, ami fontos számodra.

Vízöntő
Ahogy a skorpió barátaid, úgy te is magadra koncentrálsz ebben az időszakban. Szeretnéd minél inkább megismerni önmagad, és elfogadni, megszeretni a saját hibáidat. Hamarosan kitisztul a kép, és mindent tisztán látsz majd, azzal viszont biztosan nem lősz mellé, ha magadra fordítasz időt.

Halak
Ha valami bánt, hallgass a szívedre! Ha boldogtalan vagy a párkapcsolatodban, vagy úgy érzed, mélyponton vagy már egy ideje, itt az alkalom, hogy kilépj ezekből az állapotokból. Ha régóta hazudsz magadnak valamiről, most nézz szembe vele, és kezdj el dolgozni a megoldásán.

Ez is érdekelhet

Már most ígéretesnek tűnik a magyar film, ami a párkapcsolati küzdelmeket dolgozza fel a járvány idején

Már most ígéretesnek tűnik a magyar film, ami a párkapcsolati küzdelmeket dolgozza fel a járvány idején

Divathírek

Roxforttól a kifutókig - Emma Watson legstílusosabb vörös szőnyeges pillanatai

Roxforttól a kifutókig - Emma Watson legstílusosabb vörös szőnyeges pillanatai

Divathírek

André Leon Talley divatikontól búcsúzunk - A Vogue egykori kreatív igazgatója 73 éves korában hunyt el

André Leon Talley divatikontól búcsúzunk - A Vogue egykori kreatív igazgatója 73 éves korában hunyt el