Ezek a világ legcsodálatosabb helyei a jógázáshoz!

2018.június.20.

A Jóga Világnapja alkalmából az Emirates légitársaság összegyűjtötte a világ legfantasztikusabb jóga helyszíneit. Az Indiából származó jóga több egyszerű mozgásformánál: az ember testi, lelki, szellemi, szociális és spirituális kiteljesedését szolgálja. Elmélyülés a tengerparton, egy kis templomban, a Himalája közelében vagy éppen a világ legnépszerűbb jógafesztiválján – ezekre a csodálatos helyszínekre a magyar jógázók is eljuthatnak az Emirates járataival Budapestről.

Napüdvözlet a Himalája lábánál - úti cél: Delhi, India

Jóga a Himalája lábánál – ez minden jógi álma. A páratlan látkép és a békesség ideális körülményeket nyújt a légzőgyakorlatokhoz, a test és a lélek tökéletes harmóniájához. A Himalája lábánál található Risikés az egyik legfontosabb indiai zarándokhely, amely számtalan lehetőséget kínál a hagyományos jógamódszerek gyakorlásához.

Barre Body, az újító mozgásforma - úti cél: Sydney, Ausztrália

Ausztráliában egyre népszerűbb az alakformáló Barre Body, mely a jóga és a pilates elemeit kombinálja balettrudas edzéssel. Mivel alaposan megdolgoztatja a mélyizmokat, ideális mindenkinek, aki jógázik, és valami újra vágyik.

Ez a srác lefogyott 30 kg-ot, és most konktrétan úgy néz ki, mint egy Disney herceg

Ez a srác lefogyott 30 kg-ot, és most konktrétan úgy néz ki, mint egy Disney herceg

Ubud, a jóga "Mekkája" - úti cél: Denpasar, Bali

Bali spirituális központja Ubud, melyet gyakran a "jóga Mekkájaként" is emlegetnek. A füstölők illata, a szent papok által vezetett ceremóniák és a kis templomok a városképhez tartoznak, és a balinézek erősen spirituális életmódjába ringatják az odalátogatókat.

Relaxáció a tengerszint alatt - úti cél: Malé, Maldív-szigetek

A Maldív-szigeteken úgy tartják, a teljes pihenés és békesség eléréséhez a jóga a legjobb módszer. Itt a jógik 5,8 méterrel a tengerszint alatt egyesíthetik a testüket és a lelküket meditáció, jóga és légzőgyakorlatok segítségével.

A legújabb jógatrendek a Jógafesztivál - úti cél: Tokió, Japán

Idén szeptember 15. és 17. között Tokiótól 40 percnyire, a jokohamai Convention Centre Pacificóban rendezik meg az egyik legnagyobb jógafesztivált, több mint 150 jógaoktatóval, valamint a legújabb étkezési és öltözködési trendekkel.

Nyugalom, nemcsak jógázás közben
Az Emirates utasai 85 ország 160 úti célja közül válogathatnak, amelyeket egyetlen átszállással könnyedén elérhetnek a naponta közlekedő Budapest-Dubaj járatokkal. A modern Airbus 380-as és Boeing 777-es géptípusokon kényelmes Economy osztályú ülések, extra lábtérrel rendelkező, ággyá alakítható Business osztályú ülések és First osztályú privát lakosztályok várják az utasokat. Az Emirates nagyvonalú poggyászszabályozásának köszönhetően a sport rajongói is könnyedén eljuttathatják sportfelszerelésüket a kívánt desztinációra. Az utazás során pedig már a dubaji átszállás is élmény lehet: a First osztályú lounge-ban relaxációs szobák, illetve masszázs szolgáltatást is kínáló Timeless Spa várja az utasokat, a Business lounge-ban pedig kulináris fogásokat élvezve nyílik lehetőség a pihenésre.

Ez is érdekelhet

Hogy csinálja? Jennifer Lopez egy teljesen átlagos szettben is istennő

Hogy csinálja? Jennifer Lopez egy teljesen átlagos szettben is istennő

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: a szerelem, házasság szempontjából kiváló a mai nap - november 28. vasárnap

Napi horoszkóp: a szerelem, házasság szempontjából kiváló a mai nap - november 28. vasárnap

Tedd & Ne tedd

Kate Middleton magenta kabátját legszívesebben letépnénk róla és elfutnánk vele a naplementébe

Kate Middleton magenta kabátját legszívesebben letépnénk róla és elfutnánk vele a naplementébe