Inspirálódj a közelgő ünnepekre: ezek lesznek idén a karácsonyi trendek

Hirdetés

2021.október.15.

Tudtad, hogy már csak 70 nap van karácsonyig? Valószínűleg most nyugodtan hátradőltél, azt gondolva, ez idő alatt a világot is újra lehet teremteni, de ki kell ábrándítanunk, ugyanis egy szempillantás alatt a karácsonyi őrület kellős közepén találod majd magad! Ha eddig te is minden évben az utolsó pillanatra hagytad az ünnepi készülődést, akkor most kíméld meg magad a karácsonyi stressztől, és kezdj el időben gondolkodni a rád váró teendőkön!

Neked melyik a kedvenc ünnepi koncepciód?
Neked melyik a kedvenc ünnepi koncepciód?
Fotó: Butlers

Az egyik leggyakoribb, évente felmerülő kérdés, hogy milyen legyen az ünnepi koncepció. Klasszikus, giccses vagy modern? Ahány ház, annyiféle szokás és ízlés. Vannak, akik a hagyományos díszítés hívei, mások imádják a merész ötleteket. Sokak számára a karácsony a hatalmas családi és baráti összejövetelekről szól, míg mások inkább szűk körben ünnepelnek. Bármilyen is legyen a Te álomkarácsonyod, a BUTLERS ragyogó dekorációi és különleges karácsonyfadíszei között mindenki megtalálja a stílusához illőt!

A BUTLERS karácsonyi katalógusa idén is telis-tele van inspiráló ötletekkel, mi pedig most összegyűjtöttük a saját kedvenceinket. Tarts velünk, és inspirálódj a közelgő ünnepi szezonra!

Főszerepben a színek és a hangulat

Friss és természetes: zöld karácsony

Remény. Természet. Fenntarthatóság. Legyen szó akár finom zsályazöldről, akár mély és intenzív fenyőzöldről, ez a szín mind a három jelentést magában hordozza. Napról napra egyre fontosabb kérdés a fenntarthatóság és a természetre való odafigyelés, éppen ezért ez a kollekció nem is lehetne aktuálisabb. Ebben a válogatásban minden a frissítő zöld szín körül forog, a zöld levelektől a hangulatos fényeket biztosító gyertyákig. A zöld természetessége fa és kerámia kiegészítőkkel, kézzel készített étkészlettel, fújt üveg vázákkal és sárgaréz dekorációkkal egészül ki az igazán ünnepi, mégis természetes és időtlen hangulatért.

Green Christmas 2 borító
Zöld karácsony
Fotó: Butlers

Időtlen elegancia: ezüst karácsony

Hogy mi a legjobb a klasszikus karácsonyi díszekben? Hogy sosem mennek ki a divatból! Éveken át veled tartanak, újra és újra örömet okozva a karácsonyfa körül. Az Ezüst Karácsony kollekció a régi hagyományokat eleveníti fel, megidézve az otthonodban az időtlen szépséget: hófehér asztalterítő, kristálypoharak, ezüstösen csillogó evőeszközök, gyöngyökkel díszített kiegészítők és fémesen ragyogó dekorációk. Ki tudna ellenállni egy ilyen ünnepi fogadtatásnak?

Manor-01 v2
Ezüst karácsony
Fotó: Butlers

Karácsonyi giccs piros-fehérben: az amerikai karácsony

Piros bogyós koszorúk, mécsestartó házikók, hógömbök, táncoló mikulások, zenélő dekorációk, klasszikus textíliák, kristálypoharak és persze sok-sok szórakozás! Ebben a karácsonyi kollekcióban minden benne van, ami egy igazán jó hangulatú ünnepléshez kell - és talán egy kicsit több is. De ha valamikor, akkor karácsonykor azért igazán szabad túlzásba esni.

Red Berries
Amerikai karácsony
Fotó: Butlers

Túláradó ragyogás: karácsony party hangulatban

Én mindig azt mondom, hogy egy fő társaság, kettő már tömeg, három pedig party.” Andy Warhol tudta, hogy egy felejthetetlen és fergeteges buli nem feltétlenül a vendégek számától függ. Néha elég csak egy jó alkalom, ragyogó kiegészítők és a megfelelő emberek ahhoz, hogy a szűk körű találkozó is ünnepi hangulatban telhessen. És ugyan a karácsonyról elsőre valószínűleg sokunknak a meghitt, csendes ünneplés jut az eszünkbe, miért is ne lehetne ez akár egy fergeteges party is?

The- Gathering
The Gathering karácsony
Fotó: Butlers

Ez a kollekció pont az ilyen alkalmakhoz ad szikrázóan csillogó alapot: a harsány színek, csillogó flitterek, extravagáns kiegészítők és az arany ragyogása mind a 60-as/70-es évek pörgő világát idézik. Te is szereted a túláradó ünnepi hangulatot? Akkor ez az összeállítás biztosan a kedvenced lesz!

Visszafogott ünnep a hegyekben: alpesi karácsony

A havas hegycsúcsok szerelmese vagy és ha tehetnéd, egész télen csak síelnél és élveznéd a téli tájképet? Az Alpesi karácsony kollekcióval most az otthonodba is becsempészheted a havas hegycsúcsok hangulatát. Puha pamut szövetek, fából és rattanból készült dekoráció, rénszarvasok, tehenek, rusztikus világítás és egyedi étkészlet: mindezek garantálják az alpesi faház hangulatot egy kis modern glamourral ötvözve. Egy ilyen környezetben az ünnepi vacsora is majdnem olyan, mintha valóban 2000 méterrel a tengerszint felett ücsörögnétek!

Mountain Lovers
Alpesi karácsony
Fotó: Butlers

A karácsony mindenkinél kicsit más, mindenki számára más emlékeket idéz meg, de egy mégis közös: ez az ünnep igazán a szeretetről és a közös pillanatokról szól. Együtt lenni. Együtt nevetni. Felidézni a közös emlékeket. Ücsörögni a karácsonyfa körül bejglit majszolgatva. A BUTLERS idei karácsonyi kollekciója pedig ezekhez a felejthetetlen pillanatokhoz ad ragyogó alapot a terített asztaltól a hangulatos fényeken át a karácsonyfát díszítő csillogó díszekig.

Még több inspirációra vágysz? Lapozz bele a BUTLERS karácsonyi katalógusába vagy szerezd be már most a legszebb karácsonyi dekorációt a BUTLERS üzleteiben vagy a webshopban!

Ez is érdekelhet

Dizájner darabokkal a fenntartható magyar textiliparért

Dizájner darabokkal a fenntartható magyar textiliparért

5 előjáték, ami szuperintenzív orgazmushoz vezet

5 előjáték, ami szuperintenzív orgazmushoz vezet

Szépséghírek

Menő a férfi manikűr? Harry Styles szerint biztosan

Menő a férfi manikűr? Harry Styles szerint biztosan