Inspirálódj a közelgő ünnepekre: ezek lesznek idén a karácsonyi trendek

Hirdetés

2021.október.15.

Tudtad, hogy már csak 70 nap van karácsonyig? Valószínűleg most nyugodtan hátradőltél, azt gondolva, ez idő alatt a világot is újra lehet teremteni, de ki kell ábrándítanunk, ugyanis egy szempillantás alatt a karácsonyi őrület kellős közepén találod majd magad! Ha eddig te is minden évben az utolsó pillanatra hagytad az ünnepi készülődést, akkor most kíméld meg magad a karácsonyi stressztől, és kezdj el időben gondolkodni a rád váró teendőkön!

Neked melyik a kedvenc ünnepi koncepciód?
Neked melyik a kedvenc ünnepi koncepciód?
Fotó: Butlers

Az egyik leggyakoribb, évente felmerülő kérdés, hogy milyen legyen az ünnepi koncepció. Klasszikus, giccses vagy modern? Ahány ház, annyiféle szokás és ízlés. Vannak, akik a hagyományos díszítés hívei, mások imádják a merész ötleteket. Sokak számára a karácsony a hatalmas családi és baráti összejövetelekről szól, míg mások inkább szűk körben ünnepelnek. Bármilyen is legyen a Te álomkarácsonyod, a BUTLERS ragyogó dekorációi és különleges karácsonyfadíszei között mindenki megtalálja a stílusához illőt!

A BUTLERS karácsonyi katalógusa idén is telis-tele van inspiráló ötletekkel, mi pedig most összegyűjtöttük a saját kedvenceinket. Tarts velünk, és inspirálódj a közelgő ünnepi szezonra!

Főszerepben a színek és a hangulat

Friss és természetes: zöld karácsony

Remény. Természet. Fenntarthatóság. Legyen szó akár finom zsályazöldről, akár mély és intenzív fenyőzöldről, ez a szín mind a három jelentést magában hordozza. Napról napra egyre fontosabb kérdés a fenntarthatóság és a természetre való odafigyelés, éppen ezért ez a kollekció nem is lehetne aktuálisabb. Ebben a válogatásban minden a frissítő zöld szín körül forog, a zöld levelektől a hangulatos fényeket biztosító gyertyákig. A zöld természetessége fa és kerámia kiegészítőkkel, kézzel készített étkészlettel, fújt üveg vázákkal és sárgaréz dekorációkkal egészül ki az igazán ünnepi, mégis természetes és időtlen hangulatért.

Zöld karácsony
Fotó: Butlers

Időtlen elegancia: ezüst karácsony

Hogy mi a legjobb a klasszikus karácsonyi díszekben? Hogy sosem mennek ki a divatból! Éveken át veled tartanak, újra és újra örömet okozva a karácsonyfa körül. Az Ezüst Karácsony kollekció a régi hagyományokat eleveníti fel, megidézve az otthonodban az időtlen szépséget: hófehér asztalterítő, kristálypoharak, ezüstösen csillogó evőeszközök, gyöngyökkel díszített kiegészítők és fémesen ragyogó dekorációk. Ki tudna ellenállni egy ilyen ünnepi fogadtatásnak?

Ezüst karácsony
Fotó: Butlers

Karácsonyi giccs piros-fehérben: az amerikai karácsony

Piros bogyós koszorúk, mécsestartó házikók, hógömbök, táncoló mikulások, zenélő dekorációk, klasszikus textíliák, kristálypoharak és persze sok-sok szórakozás! Ebben a karácsonyi kollekcióban minden benne van, ami egy igazán jó hangulatú ünnepléshez kell - és talán egy kicsit több is. De ha valamikor, akkor karácsonykor azért igazán szabad túlzásba esni.

Amerikai karácsony
Fotó: Butlers

Túláradó ragyogás: karácsony party hangulatban

Én mindig azt mondom, hogy egy fő társaság, kettő már tömeg, három pedig party.” Andy Warhol tudta, hogy egy felejthetetlen és fergeteges buli nem feltétlenül a vendégek számától függ. Néha elég csak egy jó alkalom, ragyogó kiegészítők és a megfelelő emberek ahhoz, hogy a szűk körű találkozó is ünnepi hangulatban telhessen. És ugyan a karácsonyról elsőre valószínűleg sokunknak a meghitt, csendes ünneplés jut az eszünkbe, miért is ne lehetne ez akár egy fergeteges party is?

The Gathering karácsony
Fotó: Butlers

Ez a kollekció pont az ilyen alkalmakhoz ad szikrázóan csillogó alapot: a harsány színek, csillogó flitterek, extravagáns kiegészítők és az arany ragyogása mind a 60-as/70-es évek pörgő világát idézik. Te is szereted a túláradó ünnepi hangulatot? Akkor ez az összeállítás biztosan a kedvenced lesz!

Visszafogott ünnep a hegyekben: alpesi karácsony

A havas hegycsúcsok szerelmese vagy és ha tehetnéd, egész télen csak síelnél és élveznéd a téli tájképet? Az Alpesi karácsony kollekcióval most az otthonodba is becsempészheted a havas hegycsúcsok hangulatát. Puha pamut szövetek, fából és rattanból készült dekoráció, rénszarvasok, tehenek, rusztikus világítás és egyedi étkészlet: mindezek garantálják az alpesi faház hangulatot egy kis modern glamourral ötvözve. Egy ilyen környezetben az ünnepi vacsora is majdnem olyan, mintha valóban 2000 méterrel a tengerszint felett ücsörögnétek!

Alpesi karácsony
Fotó: Butlers

A karácsony mindenkinél kicsit más, mindenki számára más emlékeket idéz meg, de egy mégis közös: ez az ünnep igazán a szeretetről és a közös pillanatokról szól. Együtt lenni. Együtt nevetni. Felidézni a közös emlékeket. Ücsörögni a karácsonyfa körül bejglit majszolgatva. A BUTLERS idei karácsonyi kollekciója pedig ezekhez a felejthetetlen pillanatokhoz ad ragyogó alapot a terített asztaltól a hangulatos fényeken át a karácsonyfát díszítő csillogó díszekig.

Még több inspirációra vágysz? Lapozz bele a BUTLERS karácsonyi katalógusába vagy szerezd be már most a legszebb karácsonyi dekorációt a BUTLERS üzleteiben vagy a webshopban!

Ez is érdekelhet

Így reagált Sydney Sweeney családja lányuk legsikamlósabb jeleneteire

Így reagált Sydney Sweeney családja lányuk legsikamlósabb jeleneteire

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

PR

Lehet, hogy ezért utasítja el a közeledésünket a párunk (x)

Lehet, hogy ezért utasítja el a közeledésünket a párunk (x)

PR

Mi jelzi, ha túl sokat stresszelünk? Így üzen a lélek és a test (x)

Mi jelzi, ha túl sokat stresszelünk? Így üzen a lélek és a test (x)

PR

Ilyen következményekkel járhat egy drasztikus fogyókúra (x)

Ilyen következményekkel járhat egy drasztikus fogyókúra (x)

PR

Így élték meg ezek a hírességek a menopauzát (x)

Így élték meg ezek a hírességek a menopauzát (x)