A féltékenység tönkreteszi a kapcsolataidat? Itt a megoldás!

2022.szeptember.17.

Bizonyára mindannyiunk számára ismerős a féltékenység érzése. Nos igen, még a leghatározottabbak is előfordul, hogy megkérdőjelezzük a kapcsolatunkat, és megijedünk, hogy a párunk esetleg máshol keresi a boldogását.

A túlzott szerelemféltés igazi métely, amely csak árthat egy szerelemnek. Mit tegyél, ha mégis felüti fejét ez a kártékony érzés?

Elment a pasid nélküled bulizni és égsz a vágytól, hogy félóránként felhívd? Esetleg már kinyomoztad, hogy hol van és utána lopóztál, hogy meglesd? Ennél rosszabbat nem is tehetsz. A fiúk roppant kényesek a szabadságra, de ez nem jelenti azt, hogy hűtlenek is. Egyes számú szabály: minél jobban megbízol benne, annál jobban fog ragaszkodni hozzád. Ha számon kéred, vagy nekiesel, te magad hajtod bele a félrelépésbe. Mégis ki lenne oda egy olyan nőért, aki mellett folyton görcsölni kell? Inkább te is szervezz magadnak programokat és mutasd meg a szerelmednek, hogy nélküle is teljes ember vagy. Senki sem szereti azt érezni, hogy a másik túlságosan függ tőle.

10 ok, amiért a legtöbb párkapcsolat nem éli túl az első évet

Sokszor beszél a volt barátnőjével? Esetleg a kedvesed vigasztalja az exét, ha annak szerelmi bánata van? Nem kell megijedni. Teljesen természetes dolog, ha két valaha egymáshoz kötődő ember fenntartja a kapcsolatot. Ez csak annyit jelent, hogy bíznak egymásban. Ameddig a pasid nem titkolózik, nincs mitől tartani. Ha mégsem érzed magad biztonságban, mondd el a barátodnak az érzéseidet, és hagyd, hogy megnyugtasson. Az is segíthet, ha megismered az exet, így már te sem úgy fogsz hozzáállni, mint egy ellenséghez. Kettes számú szabály: a férfiak sokkal jobban szeretik a kedves nőket, mint a hisztis házisárkányokat.

Idegesít, hogy még akkor is nyomulnak a csajok a pasidra, mikor vele vagy? Attól félsz, ha elfordulsz, már történik is valami? Ha a barátod élvezi ezeket a közeledéseket, talán nem árt figyelmeztetni. De ha nem így van, akkor neked csak annyi a dolgod, hogy büszke légy rá. Hiszen ez a bizonyíték, hogy mennyire jó pasi. Hármas számú szabály: Ha királynőként, büszkén viselkedsz, te izgalmasabb maradsz, mint azok a riválisok, akik egy szóra kaphatóak.

A női megérzésed azt súgja, tilosban jár? Ha szerelmed eddig mindig őszintén viselkedett veled, akkor lehet, hogy benned van a hiba. Önbizalomhiányodon csak te tudsz változtatni. Ne vádaskodj. Ha egy ártatlan embert vádolsz olyasmivel, amit el sem követett, az a kapcsolat végét jelentheti. Négyes számú szabály: Ha nem te kellenél neki, nem veled lenne. Avagy mindenki ártatlan, amíg az ellenkezője be nem bizonyosodik.

Egy kapcsolat 5 szakasza, amin minden pár keresztülmegy

A féltékenységen keresztül akarod megfogni? Veszélyes terepre tévedtél. Ha mással flörtölsz, lehet, hogy nem azt éred el, amit szeretnél. Ő nem fog bízni benned, sőt, akár könnyűvérűnek is tarthat. Rád fog haragudni, így hát mentegetőzni fogsz, és kész a veszekedés. De az is lehet, hogy annyira bízik benned, hogy nem tulajdonít az egésznek jelentőséget. Te pedig biztosan azt hiszed majd: nem érdekled őt. Ötös számú szabály: Ne csinálj hülyét magadból! Viselkedj mindig úgy, ahogy elvárnád, hogy ő viselkedjen veled.

Ez is érdekelhet

Meghan Markle gyakorlatilag bemutatott a királyi családnak egy szakértő szerint

Meghan Markle gyakorlatilag bemutatott a királyi családnak egy szakértő szerint

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói