Fesztiválbolttal teszi kényelmesebbé az ALDI a buliszezont

2019.június.28.

A korábbi évekhez hasonlóan az ALDI ismét normál bolti árakat alkalmaz fesztiválüzleteiben. Idén a Telekom VOLT Fesztiválon nyílt meg az első pop-up üzlet és GRILL ZÓNA.

Három évvel ezelőtt nyitott az ALDI ideiglenes üzletet a Sziget Fesztiválon, egy évvel később pedig már a VOLT Fesztiválon is megjelent az áruházlánc pop-up boltja és grillterasza. A 2019-es évben a fesztiválozók új külsőben találkozhatnak majd az ALDI CITY részeivel: az ALDI MARKET ZÓNA az üzleteket jelöli, a GRILL ZÓNA a grillteraszok neve, ahol a MARKET-ben vásárolt húsokat a szakácsok ingyenesen készre sütik, míg kikapcsolódásra, ejtőzésre a CHILL ZÓNA biztosít lehetőséget.

A Telekom VOLT Fesztiválon nyílt idén nyáron az első ALDI pop-up bolt: a 300 négyzetméter alapterületű üzlet egy hét alatt készül el, hogy június 26-ától a zenei fesztivál közönsége mintegy 350 termékből vásárolhasson a rendezvény időszakán kívül megszokott alacsony, bolti árakon. A kínálatban a friss zöldségek és gyümölcsök mellett felvágottak, tejtermékek, üdítők, az "Azon melegében" látványpékség 18 péksüteménye, illetve mintegy 50, nem élelmiszer jellegű termék – sátor, hálózsák, matrac, nyári ruházat, dezodor, fogkrém – is megtalálható lesz. A gördülékeny kiszolgálásról közel 40 ALDI-munkatárs fog gondoskodni, a fesztiválüzletben beépített állókasszáknál kizárólag kártyával lehet majd fizetni, a friss áruról pedig a minden reggel a biatorbágyi központi raktárból érkező kamion gondoskodik.

Az ALDI GRILL ZÓNÁ-ban továbbra is ingyenesen készre sütik az üzletben vásárolt húsokat, grillkolbászokat. A tavalyi év során egyébként közel 4200 adag étel készült el a fesztivál ideje alatt, a legnépszerűbb a grillsaslik volt, amit a grillburger és a berni virsli követett.

A Telekom VOLT Fesztivál mellett az ALDI további eseményeken is kitelepül idén nyáron: a Balaton Soundra július 3. és 7. között választható menüt kínáló GRILL ZÓNÁVAL és CHILL ZÓNÁVAL készül az áruházlánc, ALDI MARKET és GRILL ZÓNA pedig az augusztus 7. és 13. közötti Sziget Fesztiválon és az augusztus 28-ától szeptember 1-ig tartó szegedi SZIN Fesztiválon is elérhető lesz.

Az ALDI 2019-es fesztivál-kitelepüléseinek nyitva tartása:

Gyereksziget Mini-ALDI és Smoothie bár: 2019.06.01 – 23. hétvégenként 10 és 18 óra között

Telekom VOLT Fesztivál ALDI MARKET és GRILL ZÓNA: 2019.06.26 – 30. 7 és 02 óra között (első nap 12 és 02 között) Balaton Sound ALDI GRILL ZÓNA és CHILL ZÓNA: 2019.07.03 – 07. 12 és 24 óra között

Sziget Fesztivál ALDI MARKET és GRILL ZÓNA: 2019.08.06 – 14. 7 és 02 óra között (első nap 12 és 22 között)

SZIN Fesztivál ALD MARKET és GRILL ZÓNA: 2019.08.28 – 09.01. 7 és 02 óra között (első nap 07 és 02 között)

Ez is érdekelhet

7 szokatlan dolog, amit kipróbáltam az ágyban és IMÁDTAM

7 szokatlan dolog, amit kipróbáltam az ágyban és IMÁDTAM

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói