Fürdőzés, gasztronómiai csodák és élő koncert: íme a tökéletes szilveszteri program!

Hirdetés

2021.december.16.

A szilveszter körüli felhajtás sokak számára terhes lehet, hiszen el kell dönteni, hogy párban vagy nagyobb társasággal ünnepeljünk, a helyszínt, na és természetesen ki kell választani a tökéletes ruhát is. Ha te is unod már a pezsgővel koccintós, flitteres ruhás bulikat, akkor van számodra egy remek ötletünk: idén dobd le a textilt és búcsúztasd az óévet fürdőruhában a Rudas fürdő szilveszteri buliján!

Rudas fürdő
Rudas fürdő

A Rudas fürdő különleges rendezvénnyel várja vendégeit szilveszterkor

Idén első alkalommal nem zár be a fürdő december 31-én és egy különleges medencés partival búcsúztatják az óévet. A vendégeket egész éjjel DJ-set várja különböző helyszíneken. A török fürdőben – a hely szellemének megfelelően – három alkalommal hastánc bemutatóban gyönyörködhetnek, míg az est fénypontja minden bizonnyal Kocsis Tibor koncertje lesz.

Kocsis Tibor koncert a Rudas fürdőben

Természetesen nem maradhatnak ki a gasztronómiai élvezetek sem, melyekről a Rudas Bistro gondoskodik. És ha mindez nem elég, a résztvevők között értékes nyereményeket, fürdő- és masszázsbérleteket, és egy páros Sziget Fesztivál belépőt sorsolnak ki.

Élvezd ki az év utolsó pillanatait

Tedd emlékezetessé az idei szilvesztert. A Rudas fürdő idén első alkalommal különleges rendezvénnyel várja vendégeit 2021. december 31-én. Engedd el magad és csak élvezd a fürdő, a zene és az ízek pezsdítő világát!

További információ: https://www.rudasfurdo.hu/szilveszter-2021

Ez is érdekelhet

A kielégítő szex 10 alapszabálya

A kielégítő szex 10 alapszabálya

Monitor

20 sztár, akikről el is felejtetted, hogy szerepelnek a Jóbarátokban

20 sztár, akikről el is felejtetted, hogy szerepelnek a Jóbarátokban

Szépséghírek

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját