Mikor jönnek a GLAMOUR-napok 2023-ban?

Magyarország legsikeresebb shoppingakciója, a GLAMOUR-napok a mi ötletünk. 2005-ben, a GLAMOUR magazin magyar kiadásának első születésnapjára találtuk ki, és azóta a GLAMOUR számos nemzetközi kiadása is átvette tőlünk az ötletet. Célja, hogy spórolj, tudatosan eltervezd a vásárlásodat, a magazin olvasásával pedig minőségi énidőhöz juss.

Tervezd el előre a nagy befektetéseket, bevásárlásokat, és légy ökotudatos a GLAMOUR-napokon is!
Tervezd el előre a nagy befektetéseket, bevásárlásokat, és légy ökotudatos a GLAMOUR-napokon is!
Fotó: GLAMOUR

Mit is jelent mindez? Az énidőből, elmélyült, kikapcsoló olvasásból mindannyiunknak nagyon kevés jut a digitális korszakban. Tudjuk, hogy azért veszed a magazint, mert érdekelnek a legújabb divat- és beautytrendek, szeretnél intelligens, alaposan szerkesztett cikkeket olvasni, amiktől jobban érzed magad, több leszel, és szeretnél időt szánni magadra, és ehhez szeretnéd beszerezni a kellékeket. A GLAMOUR-napok sosem az impulzív vásárlásról szólt, hanem a tudatos, eltervezett beszerzésekről, így amit megspórolsz, másra költheted: tanulásra, utazásra, az életed finanszírozására. Már most írd be a naptáradba a 2023-as időpontokat!

GLAMOUR-napok tavasszal és ősszel

A shoppingünnepre érdemes listákkal készülni. Felfrissítheted a ruhatárad, a lakásod, a szobád, a fördőszobapolcod, a neszesszered, összejöhettek a lányokkal, anyukáddal, és kerekíthettek egy csajos napot, amiben esztek valamit, beszerzitek a listátokon lévő dolgokat és jól érzitek magatokat. 2023. április 13-16-ig csütörtöktől vasárnapig és október 12-15-től csütörtöktől vasárnapig mindenre lesz időtök!

Jönnek a GLAMOUR-napok 2023 tavaszán és őszén is! Írd be a naptáradba!
Fotó: GLAMOUR

GLAMOUR-generáció

A GLAMOUR magazin modern eszközökkel segíti a vásárlásod a GLAMOUR-napokon is, légy akár az X, Y vagy Z-generáció tagja. A GLAMOUR Univerzum alkalmazással könnyedén vásárolhatsz, bármikor letöltheted, előfizethetsz a szolgáltatásra. A GLAMOUR Univerzum előfizetéseddel hozzájutsz exkluzív tartalmakhoz, cikkekhez, videókhoz, a GLAMOUR BOOK bookazine tartalmához, kedvezményekhez, és folyamatosan szuper meglepetések várnak rád egész évben. Természetesen az applikáción való olvasás más, mint a nyomtatott magazinnal való bekuckózás a kanapén, spa-élmény az otthoni fürdőkádban, hiszen ez egy teljesen másfajta kikapcsolódást jelent, elmélyültebb, megnyugtatóbb tevékenységet. Legjobb, ha előfizetsz a GLAMOUR Univerzumra és meg is veszed a magazint, így garantált lesz az énidőd!

Mi vár rád 2023-ban? Olvass róla!

Ez is érdekelhet

Ő lett a Sztárban sztár hatodik adásának kiesője, elképesztően szoros volt a szavazás

Ő lett a Sztárban sztár hatodik adásának kiesője, elképesztően szoros volt a szavazás

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói