Siess, már csak 2 napod maradt, hogy beszerezd a GLAMOUR szeptemberi számát Tóth Andival a címlapon!

2022.szeptember.3.

Inspiráló cikkekkel, két extra melléklettel, és egy adag értékes énidővel vár téged a GLAMOUR szeptemberi lapszáma, hogy kellően friss lendülettel vágj bele az új szezonba. Ha még nincs az éjjeliszekrényeden, siess, mert már csak 3 napod maradt, hogy beszerezd!

Siess, már csak 2 napod maradt, hogy beszerezd a GLAMOUR szeptemberi számát Tóth Andival a címlapon!
Fotó: GLAMOUR/Ajkai Dávid

Hiszünk a fenntartható divatban, imádjuk a magyar márkákból áradó kreativitást, és ez mind meghatározta Trendbiblia mellékletünket, amit megtalálsz a GLAMOUR szeptemberi lapszáma mellett. Ahogy Mami mellékletünket, ami fontos olvasmány lesz, ha épp az első babádat várod, de akkor is, ha már van gyermeked, esetleg a családalapítás előtt álltok a pároddal.

A szeptemberi lapszám címlapján pedig olyan inspiráló és erős nő szerepel, akit kislányként ismert meg az ország. Tóth Andi őszintén mesél róla (30. oldal), hogyan használta ki gyerekként a szórakoztatóipar, mikor érezte azt, hogy elég, és hogyan állt művészileg és anyagilag is a saját lábára. És nekünk elhiheted, az akaratánál már csak a kitartása erősebb. A története tökéletesen bebizonyítja, hogy kompromisszumot kötni ér, de nem mindig kifizetődő, és néha igenis szükség van a makacsságodra, hogy a saját szabályaid szerint éld az életedet.

Tóth Andi: „Kicsavarták belőlem az utolsó cseppet”

Hiszünk benne, hogy mindenkinek van szupereje, és mindenki attól gyönyörű, hogy más. A szupererőd? A hajad (86. oldal) című cikket a göndör haj inspirálta, és Maros Béci fodrász segít abban, hogyan ápolhatod megfelelően a göndör fürtjeidet. Ha pedig úgy érzed, az új szezonban ideje újjászületned, mondjuk egy új, szőke hajszínnel, szépségszerkesztőnktől minden fontos információt elleshetsz (80. oldal), mielőtt belevágnál.

Ideje, hogy jobban megismerd az új generáció tagjait a divatvilágban (46. oldal) – ezek a feltörekvő tervezők nem kérnek a klisékből, viszont hirdetik a környezettudatosság és a felelős divat fontosságát. Divatszerkesztőink elárulják, hogyan viseld a lila különböző árnyalatait (54. oldal), és persze üdv a fűző forradalmának kellős közepén. Igaz, ez a ruhadarab komoly átalakuláson esett át, modern változatuk kényelmes, és még mindig elképesztően nőies (64. oldal).

Molnár Szilágyi Szilvi: „Ez a szülési élményem talán olyan lesz, amilyennek megálmodtam”

Mérő Vera jogvédővel, a Nem Tehetsz Róla, Tehetsz Ellene Alapítvány alapítójával Lúg című könyvéről beszélgettünk (114. oldal), ha pedig úgy érzed, jól jönne egy kis löket a karrieredben, mindenképpen olvasd el Bombera Krisztinával készült interjúnkat (94. oldal). És ne felejtsd el, már csak ezen a hétvégén, illetve hétfőn szerezheted be a szeptemberi lapszámot, és a hozzá tartozó mellékletet!

Ez is érdekelhet

Napi horoszkóp: Anyagi gyarapodásra számíthatsz - december 5.

Napi horoszkóp: Anyagi gyarapodásra számíthatsz - december 5.

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói